Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky,
potřebuji poradit, příští týden v pátek jsme byli nečekaně pozvaní na ples a já když koukám na svou hlavu, tak je to docela katastrofa ![]()
Vzhledem k tomu, že nemám žádou svou stálou kadeřnici( v minulosti jsem chodila ke kamarádce, která byla vyučená kadeřnice, ale změnila práci a má ted strašný frmol ( v úplně jiném oboru), takže ji otravovat nemůžu ![]()
Poradíte mi někdo nějaké kadeřnictví za rozumnou cenu ideálně v okolí Hrabové, Hrabůvky, ale pokud by to stálo za to, určitě bych si zajela i dál, teda pouze po Ostravě.
Potřebovala bych ostříhat a dát nějakou barvu.Ideálně do 700,–
Předem moc děkuji za Vaše tipy…
Ahoj, je to sice z ruky, ale tahle kadeřnice (mladá šikovná holčina,plná nápadů) se mnou umí udělat zázraky. Za stříhání a barvení dávám cca 600kč. Dělají tam i nehty a kosmetiku, mají solárko.
Petra Klimasová
Těšínská 139/301, 716 00 Ostrava-Radvanice
Mobil: +420 739 596 362
E-mail: petyvr6@seznam.cz
V Hrabůvce sedneš na jedničku, na náměstí republiky přestoupíš na bus č. 28 (uan) anebo 38 (stanoviště trolejbusů) a vystoupíš na zastávce Dalimilova a je to hned naproti zastávky,žlutá nízká budova. Bus jede cca 15minut.
Kadeřnictví Radka, paní Radka Hodoňová, sídlí na Fifejdách, kousek od Futura. Já dávám za stříhání, melír, barvení 400,– a za svatební účes chtěla 250,–
Je to strašně super a šikovná ženská. Číslo na ni:
721457110
Také jsem tam byla a v klidu. Teď přemýšlím, že navštívím studio Ivana kvůli prodloužení vlasů? Znáte pro tento úkon levnější kadeřnictví v Ostravě?
Příspěvek upraven 17.07.16 v 08:01
Zdravím všechny, prosím, poradte mi nějake kadeřnictví či kadeřnici v Ostravě, co by měli otevřeno i o víkendu. Nejlépe centrum a okolí, slezská a pod.
@MarieOVMUC
Dalibor Stak, nevim jak vikendy, snad sobota.. Nebo potom ve Futuru Klier, nebo na Karoline, teoreticky…
@BellinkaX ty jo, vidíš, já uplně zpoměla na nákupáky:D ale aby to tam nebylo předražené
Njn, kdyby někdo věděl o cenových relacích v takových kadeřnictvích, budu ráda za info, na stránkách to vůbec nepišou.
@MarieOVMUC Já chodila kousek od Stodolní do Maxwave, ale pravě kvůli v cenám jsem tam na mateřské přestala chodit, ale spokojená jsem byla moc. A dělají i víkendy.
@MarieOVMUC píše:
Njn, kdyby někdo věděl o cenových relacích v takových kadeřnictvích, budu ráda za info, na stránkách to vůbec nepišou.
https://www.emimino.cz/…lier-129498/
Podle této diskuze usuzuji, že Klier (ve futuru) není to co hledáš…
. Ráda bych pomohla, ale o žádném víkendovém nevím… Chceš účes (na ples, svatbu atd.) nebo střih, barvu?
Jinak se připojuji s dovolením s dotazem, hledám zase KOSMETIKU, která by byla otevřená o víkendu a brala bez objednávek. Lokalita stejná - centrum, slezská.. Nevíte?
Ahojte holky. Chtela bych ozivit diskuzi. Nevite kde bych s mohla nechat udelat za levny peniz hezky uces na svatbu? Dekuji ![]()