Cviky na zpevnění břicha, boků a stehen

361
18.2.10 14:40

Cviky

Dobrý den, máte někdo nějaké vyzkoušené cviky na zhubnutí, nebo spíš zpevnění břicha a boků? Dnes jsem vlezla po 5 měsících marodění do „svátečních“ kalhot a ouha, nezapnu je. Snažím se vařit zdravě, a teď už zase pomalu začnu se spinningem, ale ta pneumatika.............. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9044
18.2.10 14:42

Jo to by me taky zajimala nekaja zarucena a rychla metoda,jak se zbavit ty pneumatiky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
18.2.10 14:46

Ořezat! :lol:

Jednu (či dvě :think: ) vlastním taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
18.2.10 14:52

Tak abych aspoň trochu poradila, tak jeden efektivní cvik znám…

Lehnout na záda, mezi nohy (v úrovni lýtek) dát balón (ten na cvičení), nohy zvednout a pomalu zvedat nohy nahoru a dolů (ne úplně dolů, stačí jen trochu). Příp. při zvedání noh nahoru zvednout i zadnici.

Snad je to aspoň trochu pochopitelné… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
18.2.10 15:56

pomohla mi kalanetika a zdravá strava :palec: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
18.2.10 16:51

Souhlasim s theou, taky mam jen pozitivni zkusenost s kalanetikou. A momentalne nejlepsi posilka je kazdodenni 60min prochazka ostrou chuzi s dcerkou v satku na brise pres kopce a zasnezene strane :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
18.2.10 18:52
ginche píše:
Souhlasim s theou, taky mam jen pozitivni zkusenost s kalanetikou. A momentalne nejlepsi posilka je kazdodenni 60min prochazka ostrou chuzi s dcerkou v satku na brise pres kopce a zasnezene strane :wink:

díky,akorát u ní není výsledek hned,že?chce to přesně a pravidelně cvičit-začínala jsem 2× nebo 3× týdně(už nevím přesně) hodinku,pak denně 15 min :palec:
však to znááááááš :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
18.2.10 22:54

Cau!
A zrovna hledam kategorii, kde bych zalozila tema Cviky na bricho. :lol:
Tak ze bych zacla cvikem od Zizalky? :think:
Neznate jeste nekdo neco?
Chtela jsem Pilates, ale u nas je v blbou dobu, zrovna kojim a uspavam. :-? Spinink jedu od pristiho tydne, ale ten na bricho neni vubec. A s preumatikou ja mam nejvetsi problem. :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
25.2.10 10:29

no tak abych pravdu rekla, pneumatiky se nezbavite kdyz budete posilovat primy brisni svaly (ktery jsou mimochodem posileny dost, protoze jsou to svaly ktery pouziva kazdej clovek denno denne … !) Pneumatika bude asi trosku zalezitost nadbytecneho tuku, ktereho se zbavite predevsim spalovanim = pohyb a potom muzete zacit posilovat svaly. A hlavne sikme brisni svaly vic nez ty prime… ty ve vetsine pripadu neni nutno posilovat … pokud teda nechcete mit pekac buchet ! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
25.2.10 10:30

Holky na to jsem narazila já, řeším stejný problém, tady vkládám

http://zdravi.centrum.cz/…a-dva-tydny/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.10 12:32

jů to zní dobře, tento odkaz,,,tak zkusíme ne???? Ale nevěřím, že to půjde tak rychle :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
26.2.10 12:43

Na zadek a stehna mi svého času dost pomohl cvik - leh na zádech, pokrčené nohy, chodidla na zemi a zvedat pánev až do té úrovně, kdy je tělo se stehny v rovině. Při pohybu vzhůru nádech a stahnout zadek, při položení vydechnout. Čím víc máte nohy pokrčené a chodidla blíž u zadku, tím je to náročnější.
Teď to taky občas cvičím, když si malá hraje na dece, tak se rozplácnu vedle a snažím se… Jen kdyby bylo víc elánu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
26.2.10 12:48

Holky, tady je taky spoustu cvičeníčka. Stačí vybrat co je libo… :wink:
 http://www.hejbejse.tv/…-zacatecnici?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
26.2.10 17:29

Ty stranky od Hanky Kynychove jsou super.
Cvicim pravidelne,s malou na zemi..2 tydny jsou smesne :lol: to urcite nebude videt nic,chce to dlouhodobe,zvyknout si a brat tech 15 minut denne jako samozrejmnost,me uz to mala pripomina kdyz zapomenu
„Mamiko,honem cvicit at neboli zadicka zase“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
26.2.10 17:42

nebo treba kdyz clovek lezi u tv, tak se da tak dobre posilovat … na boku hlavu klidne oprenou o ruku a vnejsi nohu natazenou bud krizem nebo na druhou nohu ale ne uplne jen tesne nad tu druhou… za chvili zacne palit jak stehno tak prdel :-D a po tom co zacnou ty svaly, tak opakovat cca 15-20× a pak zase na druhem boku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková