Sledujete olympiádu?

7661
17.2.10 10:08

Sledujete olympiádu?

Mám takovou drobnou úchylku - strašně ráda se dívám na krasobruslení, mám v každé kategorii svoje oblíbence (teda kromě žen - co skončila Irina Slucká, už mě nikdo moc nezaujal) a vždycky na ME, MS nebo teď na olympiádě sleduju, jak si vedou.
Co vy? Sledujete? Prozraďte svoji oblíbenou disciplínu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Carrien
17.2.10 10:17

Taky koukám, u nás teď prakticky nemáme puštěnou jinou stanici… Krasobruslení mám taky ráda, škoda, že to Vernerovi nevyšlo :cry: a Březinu ošidili :cert: tedy alespoň podle ohlasů…Musím se koukat odpo na záznam. Jinak koukáme hlavně na hokej a na skoky…

• Citovat
  • Upravit
14106
17.2.10 10:17

Ahojda, sleduju sleduju :-)
Na ZOH mám taky ráda krasobruslení, pak skoky na lyžích (a své oblíbence tam) a sjezdové lyžování.
Dřív jsem u krasobruslení měla své oblíbence. Jako ty Sluckou a u tanečních párů Peizerata a Anissinu. Teď ty páry vůbec neznám. No a u kluků vedl Yagudin a teď Pljushenko :-)
Jinak sleduju vlastně stejně skoro všechno, na každém tom sportu je něco zajímavého, jen nemám oblíbence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
17.2.10 10:22

My jsme jako rodina hromadně natěšení na hokej a fandíme taky Sáblíkové. Ta holka je bůh! Úžasné bylo zahájení OH, ale šílená byla smrt toho sáňkaře - fakt hrozné! Sáňky dvojice jsou dneska, tak na to mrknu, protože vím, že tam už před zahájením OH bylo víc nehod, i když ne s tak drsnými následky. Ti kluci musí mít asi nepříjemný pocit jít na „dráhu smrti“. Taky jsme koukali na hokej žen - ale zdá se mi to divné - hokej a ty „křehké“ bytosti mi nějak nejdou dohromady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carrien
17.2.10 10:25

JJ Anissina a Peizerat byli super, tak jsem měla ráda Philippa Candeloro (D'artagnan) v Naganu byl nepřekonatelný :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
954
17.2.10 10:35

Taky sleduju, noční přenosy jsou teda síla, ale tak kolem 3-4 ráno krmím Adélku, takže sleduju u toho a většinou pak u TV vysedávám i pak co jí dám spát. Dneska jsem takhle sledovala právě krasobruslení, to je moje vášeň. Vernera je škoda a Březinu vážně podrazili, je to těžkej a nespravedlivej sport, ale kouká se na to krásně. Jinak samozřejmě hokej, rychlobruslení, snowboard. Zimní OH mi vůbec přijdou divácky atraktivnější než letní, ale je to asi věc názoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
17.2.10 10:44

Je mi jasne, ze budu vyjimka, ale nesleduju. Je mi to sumafuk - behem roku taky nesleduju zadne sportovni prenosy a najednou bych se mela zblaznit. Ale ja jsem takova proste :nevim: byla mi jedno zlata hokejistu v Naganu (dost me fascinovalo, jak se mohl narod zblaznit, ale kdyz neco vymysli nejaky vedec, co ma prinos pro vsechny, tak je z toho zprava tak na pet radek - a ta medaile je preci uspech tech hokejistu a ne muj :roll: ) Ted jsem na iDnes zaregistrovala, ze Sablikova vyhrala zlatou medaili, to ji blahopreju moc. Ale abych z toho byla na vetvi, jaky jsme MY CESI dobry, tak to teda nejsme, dobra je ona a na muj zivot to nema dalsi dopad. Jo teda, ma, doufam, ze na tu pitomost ohledne stavby te haly na rychlobrusleni se vybodnou - u nas je zaregistrovanych 17 dospelych rychlobruslaru a stavet jim halu za 1,5 miliardy…te sjezdarce.. Zahrobske.. taky nikdo nevystavel hory - spis bych dala Sablikove penize, at trenuje v zahranici. No proste, spis me stve, ze ta olympiada okupuje CT2. Nestaci jim CT4 :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
17.2.10 10:49

Madgirlnancy: Já taky neblázním, ale na sport se prostě ráda podívám, když už ho neprovozuju :-) A nekoukám tedy jen na olympiádu :-)
S halou pro Sáblíkovou taky nesouhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
17.2.10 10:52

Ahoj holky,jasne ze sledujem olympiadu,je to super.Trosku nervy,viz.Bauer,Sablikova,ale to k tomu patri.Jen je skoda ze je to az v Canade,pro nas blbe casy.Uz se moc tesim na hokej.Libi se mi i kraso,ale to je fakt v blbou dobu,jedine zaznam.a taky nemae ct4,takze toho moc nevidim,ct2 dava jen neco. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
17.2.10 10:54

Ale jak ctu nazory,je to fakt vec nazoru,a jestli to nekoho nebavi,tak se nemusi divat,no ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
17.2.10 10:57

sylvuso, no vzdyt jo…ja jenom odpovidala na otazku tematu - sledujete olympiadu? tak jsem napsala, ze nesleduju a taky proc. :-) neboj, nebudu se zasazovat o zruseni OH :mrgreen: :mrgreen: haha, ted jsem se pobavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
17.2.10 11:01

Ahojky,
už díky své úchylce na krasobruslení mám téměř přetočené dny a noci.Ale bohužel včera večer jsem si šla lehnout a manžovi se nepodařilo mě ve 4 vzbudit na krátký program mužů.Ještě ,že mi ho odpoledne na eurosportu opakují.A zítra ráno vstávám v 6…hrajem hokééééj. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
17.2.10 11:03

Huraaaaaaaaaaaaaaa,uz se tesim na nase hosiky,snad to nepo… jak minule. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
17.2.10 11:06

Ani jsem neslysela ze by meli postavit halu pro Sablikovou.Asi by se to fakt nevyplatilo,sou dulezitejsi veci.Sak muze trenovat jinde,jiste ma dost sponzoru,tak at plati. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
17.2.10 11:34

Taky miluju krasobruslení a hlavně taneční páry.. Peizerat a Anisina byli nejlepší, do dneška máme nahranou na videu jejich Carminu Buranu.. :-D
Letos ale nějak nestíhám, ještě jsem neviděla ani kousek. Už byly volné jízdy tanečních párů? No snad najdu na netu záznam.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková