Sledujete olympiádu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3790
17.2.10 17:53

ja bych se rada divala, jenze tady (usa) jsou hodne zaujati, takze pomalu krome americanu clovek nic nevidi :roll: a pak taky klidne prerusi zavod v tom nejlepsim, jen aby prehrali reklamy :roll: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
18.2.10 00:52

Tak u nás teď neběží nic jiného než ČT4. A co nestihnu v noci, většinou opakují přes den, nebo na to mrknu na netu. Nejsem žádný zarytý sportovec, ale na NAŠE se ráda podívám vždycky. Závod Sáblíkové jsem si na netu přehrávala několikrát a pokaždé uronila slzu. Co uronila!?! Řvala jsem jako to tele :jazyk:
A Mišákovi Březinovi držím všechny palce, protože je to můj bývalý žák. Heč!!! Se chlubím!! Každému to říkám (vzhledem k tomu, že teď nikam nechodím, tak vlastně jen manželovi a rodině. Ale i tak…) :pankac: Je to zvláštní pocit - pořád ho vidím v té lavici ve škole a teď málem ukáže olypijské porotě fakáče :mrgreen: Jsem zvědavá, jak ho za to jeho gesto porota „odmění“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
18.2.10 18:04

Lulje, to se chlub, vždyť co má dneska učitel jinýho za radost, když to jeden z těch desítek stovek prevítů někam dotáhne :lol: - finančně špatný, společensky špatný, tak se ta motivace někdy fakt těžko hledá, co? Takže konečně jeden úspěšný žák! :palec: Spíš se asi člověk setká s tím opačným spektrem - ségra má teď žáka v podmínce na 5 let za kradení aut /od lochu ho zachránil jen věk/ :cert:

• Citovat
  • Upravit
5527
20.2.10 20:52

Betty, mooooc pěkně jsi to napsala. Děkuji. Teď, jak jsem těhotná, tak si všechno nějak moc beru, takže řvu nejen u Sáblíkové a Březiny, ale i u Tvé reakce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
20.2.10 20:57

Jsem ráda, že můžu olympiádu sledovat z domova a máme skvělou ČT4!!!
Moja maminka je právě v Dominikánské republice a těšila se na to, že se tam nebude muset dívat kvůli časovému posunu v noci. Včera mi psala, že tam se olympiáda nesleduje vůbec, a když už něco v TV ukážou, tak je to curling. (To mě docela pobavilo.) Takže je vděčná za jakékoli zprávy o výsledcích od nás. Včera jsem jí do detailů popisovala dramatický zápas Slováků a Rusů.
Mám kamaráda, který si na celou dobu trvání olympiády vzal dovolenou, zásobil se jídlem a pitím a zavřel se před bednu doma. Tak to už je fakt extrém!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17983
31.7.12 18:39

Ahoj, oživuju, protože jsem nenašla diskusi k současné olympiádě.
Sledujete? Máte přehled, kdy co je? To nestíhám hledat, takže pustím vždycky, když mám čas, dneska famózní stolní tenis, včera jsem u žehlení viděla kus vodního slalomu.
Kdo máte přehled, kdy začne atletika, sím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
31.7.12 18:55

Já ne, nemam čas:-(

• Citovat
  • Upravit
12651
31.7.12 19:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17983
31.7.12 19:13

@jessikka Díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
31.7.12 20:05

Já bych koukala ráda, ale nemám šanci 8). Prcek miluje krtka, tak mi to vždycky vypne a pustí si pohádku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
31.7.12 20:24

Ne, nesleduji. Nemám sport v televizi ráda. Vlastně nekoukám na nic, mám celý den zaplý rádio :D Nejlépe Černou Horu :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.7.12 21:49

Já ano, sleduji - obzvlášť sportovní gymnastiku, veslování, kajaky, plavání, skoky do vody a trampolíny. Dneska jsem koukala i na judo. :mrgreen: A samozřejmě u zahájení jsem nesměla chybět, se sklenkou vína. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková