Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já mám nejradši atletiku, taky plavaní, střílení, no od všeho trochu, minule jsem koukala i na judo, ale třeba na ragby nebo fotbal většinou nekoukám. ![]()
Ja se tesim, i kdyz nebydlime v Evrope, tak kvuli casovemu posunu asi o hodne prijdu. Nahraju si ten slavnostni zacatek. Pak se uvidi, co budu sledovat, podle nalady, mimina a taky, kde bude jaky Cech.
Taky se těšim, bude od chlapa klid
ne vážně, u nás televize jede málokdy, hlavně v létě jí skoro nepouštímě, ale MS a Olympiády ty má rád a já docela taky. A jestli bude pršet, stejnak to na sportování venku zas nebude ![]()
Jáááááááá!!!
Mám novou televizi, 107 úhlopříčku, to bude paráda ![]()
A jsem doma na PN, stále těhotná, tak budu mít fakt čas!
Já se těším moc…budu koukat na cokoliv… jen nevím jak to vysvětlím malé…jak je hezky, tak chce být od rána do večera venku
@Easinka
Správný vlastenec, já taky fandím Čechům, letos tam jede docela dost našich reprezentantů, škoda jen, že řada z nich asi zase ostrouhá. ![]()
Taky se budu dívat, těším se
Nejradši se dívám na plavání, hlavně na tu přehlídku krásných(mužských)těl před rozplavbou ![]()
@Háta_x
u nás je to podobné, normálně se tv vlastně nezapíná skoro vůbec, ale ted poběží pořád, konečně se totiž bude na co koukat…
![]()
Koukat budu skoro na všechno, jen mě moc nebaví cyklistika, fotbal, bojové sporty… Favoriti jsou atletika (ale té je dost pořád), střelba, plavání, gymnastika, veslování, vodní slalom… prostě všechno kromě toho jmenovaného výše ![]()
@ArankaC. Musime doufat v co nejvic medaili! Jeden nikdy nevi, treba budeme prijemne prekvapeni!
@kacabus Ještě že máme 3 televize a ta nejlepší je u mě v pokoji, mamku bych asi na sport neukecala. ![]()
Gymnastikaaa!! Tu fakt budu sledovat vsechnu
jinak kola, judo a lode jsou na prd ![]()
Zdravím všechny sporťačky, já jako velká sportovní fanynka se nemůžu netěšit na největší sportovní akci tohoto roku, dá se říct několika let. Počítám, že následujících 16 dní po zahájení omezím emimino a budu mít stále na co koukat.
Kdo se těší se mnou? Na co budete koukat? Nebo je tu naopak někdo, kdo bude manžela večer odtahovat od televize.
Piště, pište.