Jak se donutit cvičit?

Anonymní
22.7.12 22:42

Jak se donutit cvičit?

Hezký večer :kytka:
Má situace je taková, že při svých 176cm vážím 95kg :zed: Je pravda, že jsem vždycky byla pevnější (tvrdili mi, že je to z části i sníženou funkcí štítné žlázy, možná i proto jsem to dřív neřešila). Nestravovala jsem se zrovna zdravě. Bydlela jsem s rodiči a tam jely coly, brambůrky, čokolády,…Byl to prostě styl života, ve kterém jsem vyrůstala. Teď mám roční dítě, před těhotenstvím jsem měla nějakých 90kg. Od té doby, co jsem začala dítě přikrmovat, jsem se začala zajímat o jídlo. Teď už u mě neexistujou žádné sladkosti, chipsy, slazené vody,..Když mám na něco chuť, dám si ovoce, občas müsli tyčinku a když se mi chce moc zhřešit, je na řadě kvalitní zmrzlina. Jinak jím šmakouny, tofu, kuřecí maso, občas libové vepřové…žádné přejídaní..takže ve stravě asi problém nebude..
Já se za boha nemůžu donutit cvičit. Pomohlo by mi, kdybych někam chodila, ale nemám absolutně žádnou možnost hlídání. Párkrát jsem to doma zkusila, ale dítěti se to asi nelíbilo, protože když mě vidělo, buď se po mně začalo sápat, nebo brečelo :zed: :D A vydřela jsem to maximálně 3 po sobě jdoucí dny :zed:
Co vás tedy motivuje? Jak se dokopete ke cvičení?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
_Kaczenkaa_
22.7.12 22:46

Co si zkusit zaplatit permici do posilovny, bazénu, nebo trenéra? To by Tě určitě donutilo, aby Ti to nepropadlo… :hug: ;)

• Citovat
  • Upravit
4306
22.7.12 22:47

Pro mě jedinou motivací je zaplatit si kurz, protože by mi bylo líto vyhozených peněz tak poctivě chodím, pak mě to vždy chytne a přiberu k tomu i jiné cvičení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.12 22:48
@_Kaczenkaa_ píše:
Co si zkusit zaplatit permici do posilovny, bazénu, nebo trenéra? To by Tě určitě donutilo, aby Ti to nepropadlo… :hug: ;)

To je přesně to, co bych potřebovala, ale nemám kam dát dítě :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4306
22.7.12 22:50
@Anonymní píše:
To je přesně to, co bych potřebovala, ale nemám kam dát dítě :nevim:

Existuje i cvičení s hlídáním, podle toho, kde bydlíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
22.7.12 22:51

A co třeba nějaká kámoška, co by pohlídala? Popř. odkud jsi, klidně Ti pohlídám… :) Já Praha… :)

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
22.7.12 22:56

Mne k motivaci staci neustale myslet na svuj spek na brise. :) Rano se podivam do zrcadla a hned se mi chce cvicit. :)
Hodne mi ale pomahaji i prochazky s ditetem. Chodim pravidelne kazde dopoledne na hodinu a odpoledne na 1-2 hodiny, rychlou chuzi a treba i do kopce. Uz po dvou tydnech jsem zhubla 2 kila a to jsem stravu neupravovala. Takze kdyz uz s detmi stejne chodime ven, tak proc toho nevyuzit. :)

• Citovat
  • Upravit
3003
22.7.12 23:01

Jak se dokopu ke cviceni? Jednoduse, vyvesila jsem si svoji fotografii na lednici, to je dostatecna inspirace :lol:.Pokud mas moznost, zkus najit v okoli posilovnu s hlidanim deti, to ted delaji docela hodne. Pokud nic takoveho u vas neni, asi bych to resila alespon rychlejsi prochazkou s kocarkem 3 krat tydne, do toho si muzes doma cvicit treba z you tube, tam je toho hromada..Pokud se diteti nelibi, ze cvicis doma, co takhle zkusit cvicit kdyz spi, treba po obede..Taky si muzes poridit nejaky pekny kousek obleceni, co se ti moc libi, v mensi velikosti, to by te taky mohlo donutit. Preji hodne zdaru.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
22.7.12 23:02

I prd, stačí i cvičení doma.
ALe lenost je hrozná věc… permice by mě akorát štvala, že na ni nemám čas - reálně nemám hlídání.
Co mě však donutí VŽDY aspon pár dní pohnout špekama a minimálně potýrat alespoň břišní svaly u ubrat jídla, je zrcadlo a Kate Ryan…

http://www.youtube.com/watch?…

fakt jako naštvání a pocit hnusu je nejlepší stimul. Bohužééél.
NiKi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
22.7.12 23:04

Za dva roky pravidelného cvičení z toho mám už ranní rituál, nevynechávám ani o svátcích a dovolené. Syn po mně také nějaký čas zpočátku skákal, ale časem si všichni zvykli, že den už prostě jinak než cvičením a studenou sprchou nezačínám ;) Tak snad zatnout zuby a vydržet, i malé výsledky budou velkou motivací..jen VYDRŽET!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
22.7.12 23:05

Tak mě dokopal pohled do zrcadla 8o a když si jdu koupit něco na sebe a v kabince zjistím, že mi to není :zed:. Cvičím tedy doma když prcek usne - cvičím podle: Jillian Michaels 30 Day Shred - stáhnuto z netu. Jsem na začátku, tak uvidím jak to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
22.7.12 23:50

Já za 3 měsíce zhubla 10 kilo. Jezdila jsem doma na rotopedu, dělala cviky na břicho a jedla menší porce.Ale určitě máme každá jiné spalování. Donutilo mě, že si známí dělali ze mě srandu, že kynu a už nikdy nezhubnu! Tak jsem jim chtěla dokázat opak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.7.12 00:03

No bohuzel se pridavam k tem co se nemuzou donutit a straaaaasne me to stve:-(.doma je to o nicem, hlidani by i bylo ale pravidelne asi moc ne, to by bylo narocnrjsi.ale hlavne to blby odhodlani.ja to i po druhem ditku moc nepotrebuji a to je asi kamen urazu, ale potrebuji z domu vypadnout a nevim jak se donutit.ac spolecensky typ mam strach se zaclenit do skupinu uz cvicicich a kamaradku na povzbuzeni nemam:-/…a to jsem od mala delala zavodne sporty a jak to dopadlo, a samotnou me to nebavi, necitim se v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed
23.7.12 07:45

No já si vdycky naplánuju, naslibuju si a nedojde k tomu. Hubu mam plnou keců ale skutek utek..=/ NAjdu vždycky důležitější věci než začít cvičit. Ale teď sem se naštvala, víceméně k tomu dopomohla kolegyně v práci která mi řekla že sem nechutně tlustá. Vždycky sem vážila 48 kilo a byla hubeňoučká a během 16 měsíců sem se dostala o cca 12-14 kilo nahoru..=(

• Citovat
  • Upravit
8935
23.7.12 07:58

Zakladatelko-pokud není hlídání, tak začni procházkama. Chůze by měla být rychlá a pokud možno bez zastavení tak hodinku.Aby tělo spalovalo tuky.Vem kočárek a jezdi-dítku se to jistě bude také líbit. Někde za vesnicí, nebo městem, podle toho kde bydlíš. A časem zjistíš, že pohyb vyhovuje, schází a třeba už bude i to hlídání i na jiný druh cvičení.
A strava třeba také půjde trochu upravit-ono ovoce při hubnutí je potřeba, ale omezené množství a jen dopoledne. Také jsem dříve když jsem měla hlad sáhla odpoledne či k večeru po ovoci s tím, že nemlsám a jím zdravě. Musli tyčinky jsou dosti energetické, zjistila jsem, že jedna tyčinka je celá svačina a ta by mě nenasytila. A také záleží na pitném režimu a zda jíš naprosto pravidelně, mezi jídly neuždibuješ vůbec nic-ani třeba zeleninu.
Mrkni na tyto stránky:
http://www.stob.cz/
tam je spousta zajímavých doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková