Vozíte autem cizí puberťáky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25117
11.10.25 15:23
@vokishka píše: Více

Všimla jsem si, upraveno na cestovat ještě před tvým příspěvkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.25 16:38
@MartinaIrena píše: Více

Oni ale hodinu a půl cestují každý den, nebyla to mimořádná situace, ale běžná cesta ze školy, co absolvují 5× týdně.

• Citovat
  • Upravit
3371
11.10.25 16:45

Tak to je slušnej hejt zakladatelky, nestačím zírat 😅. Šmarja, nevzala děcko, co neznala, autem - N E P Ř E J E L A třídu školkových děti - ten kluk na to zapomene přinejmenším do večera, pochybuju, že to vůbec bude řešit s kamarády.

Fakt to není taková tragédie a trapnost, jak to tu někteří podáváte. Nebo takhle, pokud to takhle kriticky někdo vnímá, asi fakt nemáte starosti a lepší věci na práci 😅.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11587
11.10.25 17:23
@Gituš píše: Více

Tak se ale neměla ptát. Kdo nesnese kritiku a hejtry, tak by se možná na Emiminu ohledně svého chování neměl ptát raději na nic. A to, že se zakladatelka ptá jako anonym, svědčí podle mě o tom, že věděla, že pochválená rozhodně nebude. A když nebudu pochválený, tak se radši neptám. Co to je za logiku, hernajs? Emimino nikdy nebyl klub, kde by jakýkoliv dotaz na charakter či chování tazatele vyústil v poplácávání po ramenou (Včera jsem spálila rýži, jsem špatný člověk? nebo Nechala jsem milence stát v dešti, pouze ve slipech, co dál?).

Snad mají lidi nějaký vlasní vnitřní kompas a nepotřebují, aby je posuzovali cizí lidi na netu, ne? I když se chovám blbě, měl bych si za tím stát. Čas už nevrátí, aby ho opětovně svezla, takže může udělat pouze to, až podobná situace nastane příště, zachová se jinak. Anebo se zachová úplně stejně. Ale není to fuk, když nejde o naše děti?

Řešit charaktery na Emiminu nemá cenu, co je podle jedněch ok, podle druhých být ok nemusí. Co je ale nejpodstatnější, že je téma, které nakynulo na 13 stran, a o to jde především.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
11.10.25 17:25
@vokishka píše: Více

No, neceka na teleport, takže ano bude to celkem hoduna a pul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
11.10.25 17:26

No, upřímně, trapny to je dost, když tam kluci byli spolu a to dite ji o to pozadalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76715
11.10.25 17:28

zakladatelka založila diskusi pro to, abychom napsali, jestli je běžné vozit cizí puberťáky, tak dostává odpovědi, kdo nechce slyšet nebo číst negativní komentáře, nemá zakládat diskuse,
a ona je už dost velká a svéprávná na to, aby se obhájila sama,
nepotřebuje tebe, abys sem naběhla a peskovala ostatní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11587
11.10.25 17:33
@stinga píše: Více

Gituš má trochu pravdu, v kontextu jiných životních událostí (svatby, porody, promoce, pohřby) jde o prkotinu. Nejhorší, co se stalo, je to, že si teď může ten neodvezený chlapec myslet o mamince spolužáka cosi velmi nelichotivého, známe puboše, že, ale s tím se dá v pohodě žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
11.10.25 17:45
@Ploskutáček píše: Více

Však ona to snesla dobře dle komentářů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
11.10.25 17:48
@Ploskutáček píše: Více

Taky si myslím, že to mnohé zde zveličily. Jak tu někdo píše urážlivě a že je sobec, že to přejí jejímu dítěti, úplně zbytečné. Celkem jde o blbost. Ano, pro spolužáka blbý, ale takových situací všichni ještě zažijí spoustu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8497
11.10.25 18:00
@Sandra277 píše: Více

Fakt? Spíš měla potřebu se nesmyslně obhajovat a akorát se znemožnila ještě víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.10.25 18:14

@izabe Myslím, že se tu znemožnily jiné diskutující..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
11.10.25 18:16
@izabe píše: Více

Nečetla jsem tedy vše..jen začátek a konec. :mrgreen: na druhou stranu, sodu si nezasloužila, takových situaci, kdy to člověk neodhadne úplně nejlíp a vrací se k tomu je plno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
11.10.25 18:48

Diskuzi jsem necetla.

Připomnělo mi to ale moje tanecni, kde me muj otec celkem pravidelně vyzvedával a autem rovnou vzal i spoluzacku, co bydlela az za Prahou. Vzdycky ji vzal s sebou a dovez ji az domu (nekdy tam měla i mamu, vezl je i tak). Byla to relativně velka zajizdka, asi 40 min, my se museli vracet.

No a jednou tata nejel a kamosku vyzvedával jeji tata. Ptala se, jestli me vezmou s sebou a pry me muze odvezt na metro (2 min pěšky), prostě se mu nechtelo zajet tech 5-10 minut, bydlim po ceste.????

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
11.10.25 18:48

A zakladatelko, lezi bezi, nic hrozneho jsi neudelala. :dance: :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová