Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše: Více
Všimla jsem si, upraveno na cestovat ještě před tvým příspěvkem.
@MartinaIrena píše: Více
Oni ale hodinu a půl cestují každý den, nebyla to mimořádná situace, ale běžná cesta ze školy, co absolvují 5× týdně.
Tak to je slušnej hejt zakladatelky, nestačím zírat 😅. Šmarja, nevzala děcko, co neznala, autem - N E P Ř E J E L A třídu školkových děti - ten kluk na to zapomene přinejmenším do večera, pochybuju, že to vůbec bude řešit s kamarády.
Fakt to není taková tragédie a trapnost, jak to tu někteří podáváte. Nebo takhle, pokud to takhle kriticky někdo vnímá, asi fakt nemáte starosti a lepší věci na práci 😅.
@Gituš píše: Více
Tak se ale neměla ptát. Kdo nesnese kritiku a hejtry, tak by se možná na Emiminu ohledně svého chování neměl ptát raději na nic. A to, že se zakladatelka ptá jako anonym, svědčí podle mě o tom, že věděla, že pochválená rozhodně nebude. A když nebudu pochválený, tak se radši neptám. Co to je za logiku, hernajs? Emimino nikdy nebyl klub, kde by jakýkoliv dotaz na charakter či chování tazatele vyústil v poplácávání po ramenou (Včera jsem spálila rýži, jsem špatný člověk? nebo Nechala jsem milence stát v dešti, pouze ve slipech, co dál?).
Snad mají lidi nějaký vlasní vnitřní kompas a nepotřebují, aby je posuzovali cizí lidi na netu, ne? I když se chovám blbě, měl bych si za tím stát. Čas už nevrátí, aby ho opětovně svezla, takže může udělat pouze to, až podobná situace nastane příště, zachová se jinak. Anebo se zachová úplně stejně. Ale není to fuk, když nejde o naše děti?
Řešit charaktery na Emiminu nemá cenu, co je podle jedněch ok, podle druhých být ok nemusí. Co je ale nejpodstatnější, že je téma, které nakynulo na 13 stran, a o to jde především.
@vokishka píše: Více
No, neceka na teleport, takže ano bude to celkem hoduna a pul…
No, upřímně, trapny to je dost, když tam kluci byli spolu a to dite ji o to pozadalo.
zakladatelka založila diskusi pro to, abychom napsali, jestli je běžné vozit cizí puberťáky, tak dostává odpovědi, kdo nechce slyšet nebo číst negativní komentáře, nemá zakládat diskuse,
a ona je už dost velká a svéprávná na to, aby se obhájila sama,
nepotřebuje tebe, abys sem naběhla a peskovala ostatní
@stinga píše: Více
Gituš má trochu pravdu, v kontextu jiných životních událostí (svatby, porody, promoce, pohřby) jde o prkotinu. Nejhorší, co se stalo, je to, že si teď může ten neodvezený chlapec myslet o mamince spolužáka cosi velmi nelichotivého, známe puboše, že, ale s tím se dá v pohodě žít.
@Ploskutáček píše: Více
Však ona to snesla dobře dle komentářů.
@Ploskutáček píše: Více
Taky si myslím, že to mnohé zde zveličily. Jak tu někdo píše urážlivě a že je sobec, že to přejí jejímu dítěti, úplně zbytečné. Celkem jde o blbost. Ano, pro spolužáka blbý, ale takových situací všichni ještě zažijí spoustu.
@Sandra277 píše: Více
Fakt? Spíš měla potřebu se nesmyslně obhajovat a akorát se znemožnila ještě víc ![]()
@izabe píše: Více
Nečetla jsem tedy vše..jen začátek a konec.
na druhou stranu, sodu si nezasloužila, takových situaci, kdy to člověk neodhadne úplně nejlíp a vrací se k tomu je plno
Diskuzi jsem necetla.
Připomnělo mi to ale moje tanecni, kde me muj otec celkem pravidelně vyzvedával a autem rovnou vzal i spoluzacku, co bydlela az za Prahou. Vzdycky ji vzal s sebou a dovez ji az domu (nekdy tam měla i mamu, vezl je i tak). Byla to relativně velka zajizdka, asi 40 min, my se museli vracet.
No a jednou tata nejel a kamosku vyzvedával jeji tata. Ptala se, jestli me vezmou s sebou a pry me muze odvezt na metro (2 min pěšky), prostě se mu nechtelo zajet tech 5-10 minut, bydlim po ceste.????