Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Prostě jsi neudělala dobře.
ALe svět se nezhroutí, když nevymyslíš dalších 13 výmluv, neboj
Vždyť je to prkotina, řekni si „ježiš to jsem trdlo“ a jedeme dál ![]()
Netřeba tady klukovi nasazovat psí hlavu, že synovi nesedl, a vymýšlet hierarchie spolužák vs soused. To je na tom to zdaleka nejtrapnější.
Pamatuji se, jak se nam jednou „vnutila“ do kina na noveho Harryho Pottera spoluzacka, na zakladce. Nejbohatsi decko ze skoly, prarodice velci devadesatkovi podnikatele, vsude se chlubili majetkem a drahymi auty. A jak nas po kine jeji matka nechala tam stat a capat noci stejnym smerem, jak jeli tim obrovskym autem. Kamarad dokonce bydlel ve stejne ulici, byli skoro sousedi.
@Anonymní píše: VíceŘekla bych, ať zavolá rodičům, jestli může.
Tak ty jsi hustá, že jsi tam nechala toho kluka stát. Běžně jsem vozila spolužáky dětí a to až k nim domů, i když to byla pro nás zajížďka. A vozila jsem cizí děti na závody i stovky km.
Nezlob se, ale jsi divná a tvůj syn taky, pokud nehnul ani brvou, jste sobci.
@Anonymní píše: Více
Klidně jsi tam 2 minuty stát mohla, dokud nedocházís od vozidla, ale zjevne řešíš nastup/výstup, tak je to v cajku ![]()
Ja zatim vozím menší deti, kterých rodice znám, nicmene tuhle nepřijel školní autobus, nabídla jsem odvoz komukoliv z deti na zastávce, přišlo mi to naprosto normalni
Přidaly se 2 holky, jedna z nich uz mela. mezitim tátu na telefonu, jsem se mu ohlásila, známe se tak nejak od vidění z ranního čekání…ale jednalo se o prvostupnova dítka…u pubertaku bych tak nejak čekala, ze tohle si umí osefovat sami, nabídla bych ![]()
Jinak docitam a kolegyne je pekne cakla…pokud te ta jeji dcera znala aspon od vidění, tak nechapu, s čím mela problem…pak at se nedivi, ze az bude v nějakém trablu, nikdo ji nepomůže, kdyz budou vsichni pripos*ani, aby náhodou nekde neco ![]()
Zakladatelko, tvé výmluvy jsou s každou stránkou trapnější, ale to už ti snad došlo
. Prostě teď máš špatné svědomí, ale čas už nevrátíš…ale příště ty děcka normálně svez!
Chudák odmítnutý spolužák. Musel se cítit hrozně. Nechat ho tam 45.min. čekat na autobus, to je neskutečné! Nedokázala bych ho takhle ponížit. Přála bych Ti, aby si to zakusil i tvůj syn a pak Ti doma sdělil, jak se k němu jiní rodiče zachovali. Styď se!
Ty kráso, proč zakladatelku tak jebete? Nenechala ho nikde uprostřed ničeho, nemá žádnou povinnost nikoho vozit, není taxi ani MHD.. Prostě se nad tím zamyslela z pohledu ostatních rodičů, bezpečnosti a zodpovědnosti za cizí dítě po sve prvni zkusenosti… Ptala se na zkušenosti ostatních, podle toho se zachová příště. Syn si přátelé/spolužáky pořeší sám.
@petisu píše: Více
A proč ty jebeš nás? Každý snad může napsat svůj názor nemyslíš?
Jebu vás? Stylem Styď se! a vysmíváním se zakladatelce? Normálně se zeptala, zda vozite cizí děti.
@arinecka píše: Více
Zakladatelka, ehm teda tady její opora, očekávali zcela jiné reakce. Dosavadní se jim vůbec nelíbí! ![]()
Nezachovala se slušně.
Jak zmiňuje, že kluk by ušetřil hodinu času. V pátek po škole je snad super, že mohl být o hodinu dřív doma, kdy ho vzali. Ale to by madam zákeřná musela být ochotná. Spíš se divím, jestli jel s nimi chlap, že tohle dopustil. Chlapi jsou většinou normálnější a mají nadhled.