Vozíte autem cizí puberťáky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12884
10.10.25 22:49
@Anonymní píše: Více

Prostě jsi neudělala dobře.
ALe svět se nezhroutí, když nevymyslíš dalších 13 výmluv, neboj :mrgreen: Vždyť je to prkotina, řekni si „ježiš to jsem trdlo“ a jedeme dál ;)
Netřeba tady klukovi nasazovat psí hlavu, že synovi nesedl, a vymýšlet hierarchie spolužák vs soused. To je na tom to zdaleka nejtrapnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21333
10.10.25 23:29

Pamatuji se, jak se nam jednou „vnutila“ do kina na noveho Harryho Pottera spoluzacka, na zakladce. Nejbohatsi decko ze skoly, prarodice velci devadesatkovi podnikatele, vsude se chlubili majetkem a drahymi auty. A jak nas po kine jeji matka nechala tam stat a capat noci stejnym smerem, jak jeli tim obrovskym autem. Kamarad dokonce bydlel ve stejne ulici, byli skoro sousedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8503
10.10.25 23:54
Řekla bych, ať zavolá rodičům, jestli může.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.25 02:41

Tak ty jsi hustá, že jsi tam nechala toho kluka stát. Běžně jsem vozila spolužáky dětí a to až k nim domů, i když to byla pro nás zajížďka. A vozila jsem cizí děti na závody i stovky km.
Nezlob se, ale jsi divná a tvůj syn taky, pokud nehnul ani brvou, jste sobci.

• Citovat
  • Upravit
3039
11.10.25 04:55

Klidně jsi tam 2 minuty stát mohla, dokud nedocházís od vozidla, ale zjevne řešíš nastup/výstup, tak je to v cajku :nevim:
Ja zatim vozím menší deti, kterých rodice znám, nicmene tuhle nepřijel školní autobus, nabídla jsem odvoz komukoliv z deti na zastávce, přišlo mi to naprosto normalni :nevim: Přidaly se 2 holky, jedna z nich uz mela. mezitim tátu na telefonu, jsem se mu ohlásila, známe se tak nejak od vidění z ranního čekání…ale jednalo se o prvostupnova dítka…u pubertaku bych tak nejak čekala, ze tohle si umí osefovat sami, nabídla bych :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
11.10.25 05:07

Jinak docitam a kolegyne je pekne cakla…pokud te ta jeji dcera znala aspon od vidění, tak nechapu, s čím mela problem…pak at se nedivi, ze az bude v nějakém trablu, nikdo ji nepomůže, kdyz budou vsichni pripos*ani, aby náhodou nekde neco :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10873
11.10.25 06:14

Zakladatelko, tvé výmluvy jsou s každou stránkou trapnější, ale to už ti snad došlo 8) :P. Prostě teď máš špatné svědomí, ale čas už nevrátíš…ale příště ty děcka normálně svez!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.10.25 07:26

Takhle se zachovat ke splužákovi, to je hnus !

Chudák odmítnutý spolužák. Musel se cítit hrozně. Nechat ho tam 45.min. čekat na autobus, to je neskutečné! Nedokázala bych ho takhle ponížit. Přála bych Ti, aby si to zakusil i tvůj syn a pak Ti doma sdělil, jak se k němu jiní rodiče zachovali. Styď se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.10.25 07:28

Ty kráso, proč zakladatelku tak jebete? Nenechala ho nikde uprostřed ničeho, nemá žádnou povinnost nikoho vozit, není taxi ani MHD.. Prostě se nad tím zamyslela z pohledu ostatních rodičů, bezpečnosti a zodpovědnosti za cizí dítě po sve prvni zkusenosti… Ptala se na zkušenosti ostatních, podle toho se zachová příště. Syn si přátelé/spolužáky pořeší sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33634
11.10.25 07:33
@petisu píše: Více

A proč ty jebeš nás? Každý snad může napsat svůj názor nemyslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.10.25 07:38

Jebu vás? Stylem Styď se! a vysmíváním se zakladatelce? Normálně se zeptala, zda vozite cizí děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33634
11.10.25 07:41
@petisu píše: Více

Ty budeš asi ona že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
11.10.25 07:53
@arinecka píše: Více

Zakladatelka, ehm teda tady její opora, očekávali zcela jiné reakce. Dosavadní se jim vůbec nelíbí! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9013
11.10.25 07:57

Nezachovala se slušně.
Jak zmiňuje, že kluk by ušetřil hodinu času. V pátek po škole je snad super, že mohl být o hodinu dřív doma, kdy ho vzali. Ale to by madam zákeřná musela být ochotná. Spíš se divím, jestli jel s nimi chlap, že tohle dopustil. Chlapi jsou většinou normálnější a mají nadhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33634
11.10.25 08:06
@izabe píše: Více

To maj ale docela smůlu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová