Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já chápu zakladatelku, zvlášť, jestli má z minulosti takovou zkušenost, kdy ji někdo vynadal jak malému děcku. Všichni opravdu nejsou v pohodě s tim, když jede dítě s cizím člověkem. Skze bezpečnost, nevíš, jak kdo řídí.
Ale už bych to dál prostě neřešila, syn evidentně zájem o kamarádění nemá 😁. Stalo se, jde se dal. Ony ty děcka maj beztak zajímavější věci na práci, tohle zapomene, než dojede domu.
Já bych třeba nebyla nadšená, kdyby dítě pod 10 let věku vezl třeba starší 18 letý sourozenec s čerstvým řidičákem. Ve věku mezi 10-15 lety bych tak jako asi byla hodně na vážkách. U starších bych to neřešila.
U řidiče rodiče bych to spíš neřešila. Asi bych prostě doufala, že se nic nestane. Resp, stát se může kdykoliv cokoliv.
Takže zakladatelko, neřeš to, pokud bráváte známá děcka, tak cajk. Nevzalas cizí, prostě se stalo. Svět se nezboří, děcko přežilo ![]()
@Anonymní píše: Více
Ok, tak i náhodného spolužáka, který synovi nesedl a vlastně se spolu vůbec nebaví (akorát tam s ním zrovna čekal), prostě bych mu pomohla.
jo, oni spolu nemluví, a ten zlý cizí kluk pronásledoval tvého syna až kamsi ke krajnici se zákazem zastavení, protože se k vám chtěl vetřít do auta
![]()
ještě chvíli diskuse pojede a ze spolužáka bude úkladný vrah s nožem v kapse
@kyslík píše: Víceže - divné - vůbec se spolu nebaví, ale čekali spolu na krajnici,
no to ty pořád trochu pozměňuješ okolnosti a proč teda s ním tvůj syn stál na té krajnici?
před školou???
vždyť jsi psala, že jste zastavili na krajnici se zákazem zastavení
tak tady jste syna nabírali u krajnice a najednou to bylo u školy
![]()
Dítě sousedů a spolužák jsou u mě nastejno možná spolužák je spíš víc ![]()
@stinga píše: Více
Ano, bylo to u krajnice před školou. Mají tam parčík, vedle toho je krajnice se zákazem stání. Možná se to tedy krajnice nejmenuje, ale já to tak vždy brala. I když jsem si to raději tedy googlila a podle definice by se mělo jednat o zpevněnou krajnici. Pokud ne, tak se omlouvám za špatné používání termitů a asi se budu muset dovzdelat.
@Liberalissima píše: Více
Děti od sousedů znám od narození, znám je, jejich rodiče. Spolužáka jsem dneska viděla asi prvně a syn o něm mluvil jen párkrát, když se zmiňoval, že je s ním ve třídě. On tu ani nechodil na ZŠ.
@Lil Kitkatt syna jsem se ptala hned v autě a nic mu nenabízel, protože spolu prý nemluví. Přitom syn je zvyklý, že kamarády bereme. Možná, že kdyby sedl do auta a řekl „hele, mami, Tadeáš jede s námi“, tak bych nad tím asi neuvažovala. Spolužák se ho zeptal, jestli jede autem, když tam čeká a syn řekl, že jo, spolužák se pak ptal mě, já ho odpalkovala a začala jsem nad tím uvažovat až doma.