Vozíte autem cizí puberťáky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9000
10.10.25 20:02

Děvčata, házíte hrách na stěnu. Viditelně nic nepochopila.
Mohl to být kamarád. Ale zůstane pouze spolužák :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
10.10.25 20:05

Přidávám se k těm, co by je ani nenapadlo ho odmítnout. Dokonce ani po pošahané reakci nějaké kolegyně.
Kamarády synů běžně vozím, když je třeba, jejich rodičů se neptám. Kdyby mi pak přišli vynadat, tak toho daného kluka už bych nesvezla, ostatní stále jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
10.10.25 20:06

@Kelsey1 hezky napsané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.25 20:07

@smile_xxx promiň, o ztrapnění psala uživatelka pod tebou. Překlikla jsem se u zmínění.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.25 20:09
@Kelsey1 píše: Více

Kamarád to nejspíš nebude. Synovi hodně nesedl, nevyjadřoval se o něm pěkně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.25 20:11
@kyslík píše: Více

Kamarády a děti kamarádek taky běžně vozím a neptám se.

• Citovat
  • Upravit
5703
10.10.25 20:15
@Anonymní píše: Více

To jsem psala já a klidně ti to vysvětlím. Určitě tam spolu stáli a vedli rozhovor a možná syn řekl něco ve smyslu „můžeš jet s námi, máme přece místo v autě, tak proč bys tu hodinu čekal“. A pak ejhle, přijede matka a kluka nechá na chodníku. Já osobně bych se hambou propadla být tvým synem.. Ptát se ho na to nemusíš, on ti to stejně nepřizná tak, jak to je, protože tě má rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
10.10.25 20:18
@smile_xxx píše: Více

no nad tím právě pořád přemýšlím, vždyť toto je naprosto běžné, že se vozí děti na turnaje do jiného města, někdy i pár stovek km daleko, a to jsou i menší děti

Příspěvek upraven 10.10.25 v 20:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9000
10.10.25 20:18

Ono to vypadá, že zmíněný kluk nesedl matince. Tvůj synátor je poslušný chlapec, aby měl od matky klid, tak raději bude dělat, že mu taky „jen spolužák“ nesednul.
Jestli nejsi další trollolo. Tak jsi opravdu zvláštně uvažující osobnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5703
10.10.25 20:20

Není pravidlem, že se rodiče dětí z tréninku znají. Já je neznám a na závody vozili rodiče několika dětí mého syna pravidelně. Neznáme se, na oplátku to nikdy nebylo, protože já na závody nejezdila. Ptala jsem se syna a on vždy říkal, že je to ok, že tamti rodiče to berou jako rodinný výlet. Tak jsem aspoň pak poslala po synovi peníze na benzín, když jeli daleko. Ale nechtěli je po mě a ani jsme se nijak nekontaktovali. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.25 20:25

@Kelsey1 já toho kluka ani neznám, tak nevím, proč by mi nesedl.
@stinga nikdy jsem nikoho kromě kamarádů a dětí kamarádek nevezla. Brali jsme tedy i deti na závody, ale pořád to je po domluvě s rodiči, kdy se s tím počítá a nejsou to cizi děti.

• Citovat
  • Upravit
1127
10.10.25 20:27

Taky bych svezla a vůbec o tom nepřemýšlela. Ani bych nevyzadovala schválení telefonem. Nevidim rozdil mezi tim, jestli znam nebo neznam rodiče. Předpokládám ze tak velke dite by vědělo, ze ma pripadne zakazano s nekym jezdit. Riziko nehody je stejne. Tvuj syn, aby vysvětlil trapas, tak mu asi řekne něco jako, no jo matka je někdy šáhlá. Divná doba, v 15 jsme jezdili stopem, courali se po diskotékách a byli rádi, kdyz nás nekdo svezl domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5434
10.10.25 20:28

Já ten tvůj postoj chápu. Blbě jsem naštěstí pochopila jen těch 45 minut vs. Kč. :mrgreen: Dokonce tu máš minimálně jednu spřízněnou duši, jak jsem si všimla. Tak jestli tě ovlivnila jen ta kolegyně, tak to hoď za hlavu. Kdyby bylo tvoje dítě na místě toho spolužáka, byla bys ráda, že ho někdo svezl? Jestli ano, tak ty spolužáky cizích ber, jestli ne, tak je neber. Hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
10.10.25 20:29

no tak jo, prostě máš zásadu, že nevozíš cizí „děti“ patnáctileté, tak proč jsi vlastně zakládala diskusi, když si stojíš za tím, že je to v pořádku?
tvoje zásady, tvůj boj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová