Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
ty jsi dospělá, rozhoduješ sama za sebe. Pokud vzít cizí děcko, tak jedině k tomu mít sms od rodiče, že to povoluje. V dnešní době, kdy každý žaluje každého, bych se prostě bála.
Ale nestalo. Tak si mu mohla říct aby rodičům zavolal ![]()
Samozřejmě, že bych ho vzala s sebou …. to jsi ho tam opravdu nechala stát?
![]()
Svezla.
A hlavní důvod by byl upřímně asi ten, že chci dětem pomoct budovat kamarádství a chci, aby jejich kamarádi byli OK i se mnou. Když někomu takhle vyjdeme vstříc, vidím, že i moje děti jsou pak šťastné, že jsme někomu udělali příjemnější den.
Má to svoje rizika, negativa a hranice, ale v tomhle konkrétním případě bych neváhala.
Ano, vozím. pravidelně 2 „cizí“ z tréninku z Prahy domů, občas se přidá i třetí, když potřebuje hodit k nám na nádraží. Ono je jedno, jestli v tom autě jede jeden, tři nebo čtyři.
A doufám, že až bude potřebovat svézt můj puboš, tak ho taky nikdo nepošle do zádele.
Jasně, minuta by tě zabila že jo. No nic, nesvezla si ho, pro mě fakt nepochopitelný.
To je hodně hloupá výmluva - ty dvě minuty by tě fakt zabily
![]()
Pěkně jsi vlastní dítě před kamarádem shodila. Uvedla oba do trapné situace.
@vokishka píše: Více
Ano, a rozhodla bych se ze to riziko beru. Stejně jako beru riziko, ze naky cizí děcko srazim kdyz udělám chybu nebo zranim v jiným autě. To totiž na sebe beru uz kdyz za ten volant lezu.
Kdyby kdyby…kdyby takhle uvažoval každý, tak jsou silnice prázdné.
A jedna minuta hovoru by tě nezabila, tak neříkej, že nebyl čas ![]()
Taky vozím. Běžně. Přikláním se k těm, kteří nechápou, proč jsi ho tam nechala.
syn asi musel koukat.
Čas opravdu nebyl, protože jsme dítě nabírali u krajnice na zákazu stání, tam to je opravdu jen o přibrzdění a nástupu do auta.
Nemáš čas na hovor rodičům, ale vypisovat na internetu to čas máš…hrozné…ano kamarády klidně svezeme a oni už nejsou rodičáky, že neznáš rodiče ![]()