Vozíte autem cizí puberťáky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4947
11.10.25 08:16

Ano, běžně vozíme kamarády, spolužáky, ostatní holky ze sportovního týmu. A naopak se naše děti svezou s ostatními, když se to hodí. Hanba by mě fackovala, kdybych tomu klukovi natáhla cestu domů o hodinu, když to šlo jinak. A pokud bych měla blok, že bez souhlasu rodičů ne, tak bych popojela kousek někam, kde by šlo auto zastavit na dvě minuty na blikačkách, než kluk ten telefonát vyřídí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8538
11.10.25 08:27
@Jeremi píše: Více

Věřím tomu, že se určitě nedalo nikam popojet a tam ty 2 minuty stát :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
11.10.25 08:31

Za mě je větší pravděpodobnost, že se něco stane nebo vyvede při čekání na bus. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
11.10.25 08:52
@izabe píše: Více

Tak hlavně na zakazu stani se zastavit pro nastup a vystup smi, takže tam klidně tu minuti na vyřízení telefonatu stát můžeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.10.25 09:19

@arinecka Jiste. Stejný názor jako zakladatelka mít nemůžu… Navozila jsem se tolika kamarádů a kamarádek, dětí sousedů apod. Kolikrát mi prošlo hlavou, co kdyby cokoliv.. Znám ale rodiče těch dětí.
Chápu zakladatelčin pocit. Nikoho v žádném štychu zraněného, v mraze atd. nenechala! Jestliže si kluk a jistě i jeho rodiče vybrali vzdálenou školu, musí počítat s časem na dopravu. Bude ho teď vozit každý den? Nebo jak často, abyste to nenazvaly hnusem a aby se styděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.25 09:58

Kluka jsem nechala stát před školou a čekat na bus, kterým běžně jezdí každý den. Ne opravdu mi není trapně a nestydím se. Ani neproběhlo, že ho neznám, takže s námi nepojede, prostě jsem se mu omluvila a nic víc.
Nikdo jste tam nebyl, ale všichni víte, že byl čas popojet, zavolat… Nebyl, šlo o minuty, proto jsme pro syna byli a nejel autobusem a nestihali jsme. Proto jsem se v tu chvíli nezamýšlela nad detaily.
Jak se tu někdo ptal na tu dceru kolegyně, tak ta me znala víc než od vidění.

• Citovat
  • Upravit
24851
11.10.25 09:58
@Anonymní píše: Více

promiň, ale tos byla za pěknou krávu jak před vlastním dítětem, tak před kamarádem…
samozřejmě bych ho vzala, jen bych chtěla, ať dá mamce vědět..
sis teda udělala pověst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33736
11.10.25 09:59
@petisu píše: Více

Nikdo přece nepsal, že by ho měla vozit každý den. Byla to ojedinělá situace a zakladatelka se zachovala strašně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.25 09:59

@petisu nebudu ho vozit nikdy, protože škola je na druhou stranu než mám práci a nemám možnost se denně uvolnit a jet pro něj.

• Citovat
  • Upravit
33736
11.10.25 10:01

Jasně, není ti trapně a nestydíš se. Proto tahle diskuze :mrgreen: V očích spolužáků tvého syna budeš prostě za skot, ale klid, s tím se ží dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.25 10:07
@arinecka píše: Více

Ptala jsem se jen, jestli je normální vozit cizí puberťáky, dozvěděla jsem se, že ano.
Trapně by mi bylo, kdyby to byl kamarád, kterému jsem to slíbila, nebo kdyby pak nic nejelo.

• Citovat
  • Upravit
26248
11.10.25 10:07

prosím tě, už to nerozmatlávej, protože čím víc se snažíš, tím víc vypadáš jako krawka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33736
11.10.25 10:30

Takze ti trapne neni ani trosku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
11.10.25 10:35

ses mu omluvila? takže se ptal jestli ho svezete? a ty jsi řekla ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
11.10.25 10:36
@arinecka píše: Více

a proto tady založila tuto diskuzi a přihazuje nové a nové detaily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová