Vozíte autem cizí puberťáky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2519
10.10.25 18:51

Vzala bych bez problémů, vezla jsem i stopaře. Rozhodně bych ho tam nenechala čekat a dokonce bych odvoz sama nabídla.

Dítko tedy častěji jelo s rodiči spolužáků nebo se spolužáky, než že bych vezla já, nikdy po mě nikdo můj souhlas nechtěl. Vezla jsem spolužáka ze školy, když letěli domů stejným letadlem a až v buse z letiště zjistili, že jsou ze stejného města :D Souhlas rodičů jsem nevyžadovala a dokonce jsem si úmyslně, přes jeho nesouhlas, zajela, abych ho v noci vyložila až u domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33634
10.10.25 18:51
@Anonymní píše: Více

A k cemu vlastne tahle diskuze? Hryze te svedomi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
10.10.25 18:52
@Kelsey1 píše: Více

Přesně tak.
Zakladatelko měla by ses stydět :roll:
A že jsi neměla minutu na zavolání? :mrgreen: Tak to už si úplně děláš srandu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
10.10.25 19:00

Trapnější výmluvu tam nemáš? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33634
10.10.25 19:00

Kolegyne je taky na hlavu ne? Mosto diky ze jsi ji svezla, rekne ze je nebezpecne vozit cizi deti? Prasteny jste obe fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.25 19:01
@arinecka píše: Více

Do té doby jsem to neřešila. Od té doby to už řeším.

• Citovat
  • Upravit
15504
10.10.25 19:04

A když ti někdo řekne, že jsi na hlavu a máš se jít léčit, tak to budeš řešit a půjdeš? :roll:
Nezlob se na mě, ale ty nemáš vlastní mozek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
10.10.25 19:04

Svezla bych i sousedovic, co znám jen od vidění, nepřijde mi riziko nějaké nehody atd zas tak velké :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.25 19:13
@Šmoulice píše: Více

Od té doby jsem to řešit nemusela a od té doby do dnešního dopoledne jsem se nad tím vlastně ani nezamýšlela. Tím, že to byl dneska opravdu hukot, tak jsem to víc neřešila a docházelo mi to postupně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.25 19:16
@Liberalissima píše: Více

Děti od sousedů znám všechny, ale jsou mladší. My většinou nejezdime, dneska to byla mimořádná situace, kdy šlo o čas.

• Citovat
  • Upravit
15504
10.10.25 19:21

Jiná výmluva by nebyla? :mrgreen:
Hele sorry, to už teď nezakecáš. Ale chápu ty výčitky co máš … Taky bych se styděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.25 19:26

@Šmoulice upřímně? Nestydím se. Nenechala jsem cizí bezprizorní dítě uprostřed lesa.
Nepřemýšlela jsem, nedomyšlela jsem.

• Citovat
  • Upravit
5705
10.10.25 19:50

To je fakt trapas, chudák syn. Pěkně jsi ho ztrapnila. :?
Nicméně k věci, ano, vozím a na souhlas rodičů se neptám. Nedávno jsem vezla holku ze závodů, prostě se mě syn zeptal, jestli ji můžeme taky svézt, tak jsem řekla, že samozřejmě, proč by měla někde tvrdnout hodinu sama, když jedu stejným směrem a mám místo v autě. Bylo to vloni v prváku a opravdu jsem se neptala na souhlas rodičů, neznám je a je mi to jedno. :nevim:
Syna taky vozí rodiče kamaráda do fitka nebo z fitka nebo na závody a na souhlas se mě nikdo neptá. Jsou to středoškoláci, ne mimina :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.25 19:58

@smile_xxx to je trošku rozdíl, protože se rodiče takto znají a počítá se s protislužbou.
Syna jsem ztrapnila jak přesně? Tím, že jsem nesvezla spolužáka? To si nemyslím. Možná kdyby to byl kamarád a on mi to slíbil, ale v naší konkrétní situaci si to nemyslím. Můžu se ho na to zeptat, ale není doma. Vrátí se v neděli.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová