Vozíte někdo dítě čelem k sobě?

1823
27.4.11 18:16

Vozíte někdo dítě čelem k sobě?

Ahoj, připadám si jako exot, tak se chci zeptat, jestli je nás víc takových. Ve sporťáku mi víc vyhovuje vozit malou otočenou tak, aby se koukala na mě. Jí se to taky líbí, protože na ni občas kukám přes korbu nebo ji posílám od sebe a může se uřehtat. Ale nikdo jiný v širokém dalekém okolí takhle dítě nevozí a sem tam někdo divně kouká. Řídím se tím, co vyhovuje mě a dítěti. Ale stejně by mi zajímalo - děláte to někdo taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
27.4.11 18:21

Ahoj. Anežku jsem takhle vozila, Mája jezdí radši čelem po směru jízdy, když jede v protisměru, tak se hrozně vytáčí (asi není nic zajímavého dívat se pořád na mě :-P , Anežce to nevadilo). Pokud ale hodně fouká nebo svítí sluníčko, tak otáčím i Máju a námitky neberu :wink: . Nebo když spí, tak ji mám taky radši na očích. Naopak když nakupuju, tak mi vyhovuje víc vézt ji po směru, páč se mi na kočár líp vejde nákupní košík. Záleží, jak to komu vyhovuje. Pokud to vyhovuje tobě i dítěti, tak je to tak určitě správně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
27.4.11 18:21

Vozím a vozila jsem tak všechny 3 děti. Mě to tak vyhovovalo a dětem taky. A divné mi to nepřijde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
27.4.11 18:23

Divné to rozhodně neni. Takových maminek potkávám hodně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
27.4.11 18:25

4 děti jsem vozila čelem od sebe a byli jsme v pohodě. Simča sezení v kočárku zády ke mě ze začátku nemohla rozchodit, vozila jsem a ještě teď občas vozím čelem k sobě a je klid. Záleží, co vám vyhovuje a nic divného na tom není 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
27.4.11 18:25

Nevozím…ale určitě chci takhle vozit.
Sporťák tak budu mít otočený a už se i dívám po golfkách, abych je tak měla. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
27.4.11 18:26

Já jsem taky vozila, plno maminek vozí obráceně, ale protože jim to třeba nejde předělávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.4.11 18:27

Taky jsem tak hodně jezdila - do té doby, než jsem ho přestala zajímat a byl vykloněný, aby přese mě viděl na auta :lol:

Když jste tak spokojené, tak ať si lidi čumí, aspoň budou mít zas co řešit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
27.4.11 18:28

Právě že jsem ještě nikoho krom sebe neviděla :nevim:

Tak děkuju za uklidnění :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.11 18:31

Taky tak vozím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
27.4.11 18:31
EvaG píše:
Já jsem taky vozila, plno maminek vozí obráceně, ale protože jim to třeba nejde předělávat.

Mě to zase moc dobře nejezdí čelem od sebe - je to přestavěný hluboký kočár a i když ta možnost vozit čelem od sebe tam je, tak se to blbě řídí. Navíc malé se to čelem ke mě líbí. Ale jak píše Angua, až ji přestanu zajímat, předělám to. Nebo spíš koupím jiný kočár. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
27.4.11 18:36

Taky tak vozím raději :) Můžeme si tak povídat a vidím, jestli dítě nemá třeba nudli u nosu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
27.4.11 18:41

mě se to teda čelem ke mě líbí víc , mamka vidí na dítě ,za chvilku budu dávat sporták a dám abych na malou viděla :wink: .jo a potkávam dost mamky co to mají čelem k sobě :wink:
tak asi někdo na tebe kouká divně z jiného důvodu :lol: :palec:

• Citovat
  • Upravit
1626
27.4.11 18:53
Lenka512 píše:
Nevozím…ale určitě chci takhle vozit.
Sporťák tak budu mít otočený a už se i dívám po golfkách, abych je tak měla. :palec:

golfky čelem k mámě? To se snad ani nevyrábí ne? Nikdy jsem to neviděla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
27.4.11 18:59

Vozila jsem až do té doby, kdy malá vyrostla tak, že mi začala strkat nožičky do zadních koleček a hrozil úraz. Při otočení po směru byly na sporťáku kolečka chráněná konstrukcí, ale v protisměru to bylo fakt nebezpečný. Ale dlouho jsem se s tím nemohla vyrovnat (zato malé to bylo buřt :lol:).
A protisměrné golfky se vyrábí určitě, respektive golfky s možností otočení sedačky do protisměru, třeba Jane Solo Reverse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí