Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahojte,
taky jsem vozila čelem k sobě ve sporťáku, mohla jsem si s malým povídat, ukazovat a on se mnou taky komunikoval.
teď jezdíme v golfkách, přece jenom jsou mnohem lehčí, malýmu to zjevně nevadí, pořád kouká, ale je tišší. vadí to hlavně mě, že mu nevidím do tváře a nemůžu si s ním povídat. štve mě, že takovej výběr otočných lehkých sporťáků není, a když jsou, tak jsou drahý.
Verca182 píše:Lenka512 píše:golfky čelem k mámě? To se snad ani nevyrábí ne? Nikdy jsem to neviděla
Nevozím…ale určitě chci takhle vozit.
Sporťák tak budu mít otočený a už se i dívám po golfkách, abych je tak měla.
založila jsem kvůli tomu diskuzi
My teda jezdíme po směru jízdy.. Má lepší přehled a líbí se jí to. Ale určitě si nemyslím, že vozit dítě čelem k sobě je divné. Potkávám tak spoustu maminek. ![]()
Ted jsme koupily nove quinny zapp a malou vozim obcas po smeru a obcas otocenou ke me. Vetsinou podle slunicka, protoze nase Bibi ho nesnasi! Urcite neni divne vozit dite celem k sobe. Muzete si aspon povidat. ![]()
My jsme tak taky jezdili do doby než jsem malého přestala zajímat a raději kouká po okolí - tudíž ho respektuji a jezdí ve směru jízdy. Ale je pravda, že jsem zatím takovou maminku taky nepotkala…asi dáme někde spícha ![]()