Od kdy aktivní chodítko?

17
25.4.11 15:07

Aktivní chodítko od kdy

Co myslíte od kdy se hodí aktivní chodítko pro dítě? Našemu lumpovi je 8 měsíců sedí a staví úplně všude kde se dá chytnout. Jakou máte zkušenost? Mám na mysli takové to chodítko kde se dítě chytne a tlačí ho před sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
25.4.11 16:37

Já ho měla asi měsíc,od 11 m do roka.Moc nadšená jsem nebyla.Malý pak bez toho nechtěl chodit.Toď má zkušnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
25.4.11 16:47

Ahoj,kupovali jsme mezi 12-13m,ale vyhraje si s ním až teď,to už couvá,zatáčí.Máme toto:
 http://www.easytoys.cz/…p-29490.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
25.4.11 16:54

Kuba s ním chodil od osmi měsíců,od desíti běhá sám,ale hraje si s ním do teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
25.4.11 16:59

Ahoj! Naše malá s ním chodil :palec: a asi v 10m venku, koupila jsem starší, protože mě děsně bolely záda. Doma lezla nebo se držela nábytku, ale venku jsem ji musela vodit za jednu nebo obě ruce. Tak jsem jí občas vyndala to chodítko, moc ji to bavilo a s hračkama (mělo na sobě různá hejblítka) si i vyhrála. Asi za měsíc pak začala chodit i bez chodítka. Teď ho má jedna kamarádka a po ní ho už má zamluvené jiná, takže u nás je za 300,– z bazárku opravdu využité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.4.11 20:18

No my jsme ho právě totiž dostali přímo zadara tuším, že to je Chicco. A já nechci Jiříkovi zbytečně ničit záda ale když už stojí sám tak co? Ale radši ještě chvíli počkám a nebudu ho nechávat na něm dlouho, že. Jen jsem chtěla vědět jestli nedělám úplnou pitominu… Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
25.4.11 21:43

Ahoj, my ho začali používat cca od 9 měsíců (aktivní chodítko a odstrkovadlo v 1), od 12 měsíců sice už sám chodil, ale byl dost dlouho vratký, tak mu používal jako „hůlku“ :lol: , sám si směroval, sám poponášel, bylo-li třeba, později ho měl jako odstrkovadlo. Za tu cenu se mi to zdá rozumné, resp. není to pouze na měsíc.

http://www.alza.cz/…-d214365.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
25.4.11 21:56

Kupovali jsme v 9 měsících (už si stoupal u nábytku), ale v 10 měsících už běhal sám, tak si ho moc neužil, akorát složené (byly na tom různý blbůstky na hraní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
30.4.11 11:51

..

Ahoj Ajusco, my jsme ho malému koupili k Vánocům, v lednu, když mu bylo 8 měsíců, tak se začal stavět o nábytek a za pár dní tlačil jídelní židličku, tak jsme mu dali chodítko a šlo to, teď mu bude rok a lííítá s ním jako blázen, podle mě je to super věc :wink: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí