Vracející se borelioza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
9.4.14 20:45

@2012Mex Tu bude asi ten Klubal, už ho hledám :) Ježiši, to má z boreliozy??

Aha, já si říkala, že v tom budou prachy. Kam to tady sakra vede? Radši snad za chvíli nechají člověka chcípnout. Myslíš, že teda můžu nějakého lékaře vyhledat sama, popsat problém a vezme mě? Obvodáka už nechci ani vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4288
9.4.14 20:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4288
9.4.14 20:48

Napis klubalovi, pristuduj si ty si ty stranky zabivajici se boreliozou. Urcite bych zacla s nejakymi podpurnymi preparaty, co si matne pamatuji, tak borelie nenavidi kysele prostredi, musis si telo zneutralizovat. Bohuzel vetsina lidi dnes ma prekzseleny orgs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.4.14 20:49

@2012Mex Provedu, moc děkuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4288
9.4.14 20:52

Hmmmm ted koukam ze asi sakra zdrazil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
9.4.14 21:04
@radkka píše:
@Radka1979 Děkuji, sice jsem sám se živící student, ale zdraví mám jen jedno, určitě si za péči zaplatím, když to k něčemu bude. Měla jsem antibiotika na 14 dní, prý se to tak ted doporučuje :roll: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

14 dnů ATB je na přeléčení boreliozy velmi málo :-( moje dvouletá dcera ji měla zjištěnou hned v počátečným stadiu (erytema migrans) a brala antibiotika 6 týdnů!!
více info zde:
 http://www.borelioza.cz/…naky_nemoci/?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.4.14 21:05
@2012Mex píše:
Hmmmm ted koukam ze asi sakra zdrazil :nevim:

No co se dá dělat, zdraví mám jen jedno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.4.14 21:06

@Dana Klaudie Děkuji, kouknu :palec: Chudák malá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4288
9.4.14 21:08

Ted si tak vybavuji muj pritel taky bral na boreliozu atb sest tydnu :think:
No, urcite se vyplati trosku zainvestovat, zvlast pokud pomuze. Drzim palce a dej potom vedet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
9.4.14 21:12

Klubal měl dlouhe objednací doby dříve, ted co je dražší, je to během par tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
9.4.14 21:12

Ahoj :mavam: já měla borelizu po komářím štípnutí, flek jako „prase“, bolesti hlavy, nevolnost, závratě… doktorka nasadila ATB na 14 dní, poté se mi příznaky bracely jako Tobě, vyměnila jsem Dr. a ten tomu taky nevěnoval moc pozornosti, dělal ze mě simulanta, ATB a nashledanou… Až jsem zašla na infekční ambulanci, kde se boreliózou zabývají, dostala jsem další ATB - silnější, léky na imunitu, a až tam mě dali dohromady…

Držím palce ať Tě to rychle přejde a konečně narazíš na fér doktora který dělá dobře svou práci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.14 21:16

@radkka Ja na to infekcni mela doporuceni, ale muzes si zavolat a zeptat se, zda te vezmou bez nej. Ja byla v Tabore.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.4.14 21:17

@mickeymouse A u koho? Do Tábora bych taky mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.4.14 21:19

@wej_a Moc děkuji, nedá se nic dělat, začnu otravovat kde to půjde a snad někdo pomůže! :)

@2012Mex Dám, děkuji za pomoc :hug:

@Radka1979 Zkusím ho. Nevíš, kolik to tak stojí nebo nemáš někde ceník, já to nemůžu najít :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.14 21:24

@radkka Na infekcnim v nemocnici v Tabore. Jmena si nepamatuju, ale jsou tam fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí