Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@2012Mex Tu bude asi ten Klubal, už ho hledám
Ježiši, to má z boreliozy??
Aha, já si říkala, že v tom budou prachy. Kam to tady sakra vede? Radši snad za chvíli nechají člověka chcípnout. Myslíš, že teda můžu nějakého lékaře vyhledat sama, popsat problém a vezme mě? Obvodáka už nechci ani vidět.
Napis klubalovi, pristuduj si ty si ty stranky zabivajici se boreliozou. Urcite bych zacla s nejakymi podpurnymi preparaty, co si matne pamatuji, tak borelie nenavidi kysele prostredi, musis si telo zneutralizovat. Bohuzel vetsina lidi dnes ma prekzseleny orgs
@radkka píše:
@Radka1979 Děkuji, sice jsem sám se živící student, ale zdraví mám jen jedno, určitě si za péči zaplatím, když to k něčemu bude. Měla jsem antibiotika na 14 dní, prý se to tak ted doporučuje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
14 dnů ATB je na přeléčení boreliozy velmi málo
moje dvouletá dcera ji měla zjištěnou hned v počátečným stadiu (erytema migrans) a brala antibiotika 6 týdnů!!
více info zde:
http://www.borelioza.cz/…naky_nemoci/?
@2012Mex píše:
Hmmmm ted koukam ze asi sakra zdrazil
No co se dá dělat, zdraví mám jen jedno ![]()
Ted si tak vybavuji muj pritel taky bral na boreliozu atb sest tydnu ![]()
No, urcite se vyplati trosku zainvestovat, zvlast pokud pomuze. Drzim palce a dej potom vedet!
Klubal měl dlouhe objednací doby dříve, ted co je dražší, je to během par tydnu.
Ahoj
já měla borelizu po komářím štípnutí, flek jako „prase“, bolesti hlavy, nevolnost, závratě… doktorka nasadila ATB na 14 dní, poté se mi příznaky bracely jako Tobě, vyměnila jsem Dr. a ten tomu taky nevěnoval moc pozornosti, dělal ze mě simulanta, ATB a nashledanou… Až jsem zašla na infekční ambulanci, kde se boreliózou zabývají, dostala jsem další ATB - silnější, léky na imunitu, a až tam mě dali dohromady…
Držím palce ať Tě to rychle přejde a konečně narazíš na fér doktora který dělá dobře svou práci ![]()
@radkka Ja na to infekcni mela doporuceni, ale muzes si zavolat a zeptat se, zda te vezmou bez nej. Ja byla v Tabore.
@wej_a Moc děkuji, nedá se nic dělat, začnu otravovat kde to půjde a snad někdo pomůže! ![]()
@2012Mex Dám, děkuji za pomoc ![]()
@Radka1979 Zkusím ho. Nevíš, kolik to tak stojí nebo nemáš někde ceník, já to nemůžu najít ![]()
@radkka Na infekcnim v nemocnici v Tabore. Jmena si nepamatuju, ale jsou tam fajn.