Vracející se borelioza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1685
9.4.14 21:25
@radkka píše:
@Dana Klaudie Děkuji, kouknu :palec: Chudák malá :(

malá je už v pohodě, ale těch 6 týdnů byla jenom počáteční léčba a kdyby nezabrala a měla borelie v krvi dál, tak by pokračovala dál v braní ATB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
9.4.14 21:26

@radkka zkus, za to nic nedáš… Nebo vyzkoušej tu infekční ambulanci, zdraví máme jenom jedno a ten laxní přístup obvoďáků mě fakt vytáčí :zed: Asi jsou zvyklí předepisovat jen tabletky dědkům na vysoký tlak a prostatu :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
9.4.14 21:28
@radkka píše:
@Katchus Děkuji. Oni mi ta antibiotika dávají, protože se mi horší fyzický stav a ty hodnoty jsou asi docela vysoké, žádná nízká hladina :nevim: Když se mi to vrátilo podruhé, tak jsem se pomalu dostala opět do stádia, kdy jsem nemohla na nohy, už jsem jen brečela v posteli, protože jsem se bála jít zvonu k doktorovi :roll: Ta nemoc ze mě dělá hysterku :cert: :mrgreen:
Takže bez antibiotik by to vedlo možná až k tomu tragickému konci.
Určitě někoho vyhledám! Moc díky!

Nemyslela jsem tab nebrat vůbec, ale měl by je cíleně napsat dr., který ví co dělá.
Synovi nejdřív dr., která byla na záskok nasadila nedostatečnou dávku atb, volala jsem ještě jiné, zrovna té, která podělala zdraví tomu synovi od kamarádky, ta mi taky tvrdila, že dávka stačí :zed:…No když se vrátila naše, tak jen kroutila hlavou, že bral málo a ještě blbé schéma.
Takže si o znalosti dr o borelioze vůbec nedělám iluze a už bych to řešila jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.4.14 21:28

@mickeymouse Tak zkusím! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.4.14 21:37

@Dana Klaudie To je dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.4.14 21:37
@wej_a píše:
@radkka zkus, za to nic nedáš… Nebo vyzkoušej tu infekční ambulanci, zdraví máme jenom jedno a ten laxní přístup obvoďáků mě fakt vytáčí :zed: Asi jsou zvyklí předepisovat jen tabletky dědkům na vysoký tlak a prostatu :nevim: :mrgreen:

Hlavně si u obvodáka člověk připadá jak uplnej vůl! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.4.14 21:39
@Katchus píše:
Nemyslela jsem tab nebrat vůbec, ale měl by je cíleně napsat dr., který ví co dělá.
Synovi nejdřív dr., která byla na záskok nasadila nedostatečnou dávku atb, volala jsem ještě jiné, zrovna té, která podělala zdraví tomu synovi od kamarádky, ta mi taky tvrdila, že dávka stačí :zed:…No když se vrátila naše, tak jen kroutila hlavou, že bral málo a ještě blbé schéma.
Takže si o znalosti dr o borelioze vůbec nedělám iluze a už bych to řešila jinde.

Ach jo, ani doktorum se nedá věřit :zed: Tak hlavně, že vaše doktorka měla rozumu víc než ta druhá! :) Snad budu mít někde štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.4.14 06:44
@radkka píše:
@martina.se No moc mě neuklidnuješ :mrgreen: ale ne, máš pravdu. Začínám ted aspon sbírat odvahu, fakt to nemůžu nechat jen tak.

mi od té doby bolí klouby při změně počasí - jak stará babča :mrgreen: :lol: ale není to nic, s čim by se nedalo žít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
10.4.14 07:51

Radkka - za první návštěvu to bylo 5000, kontrola za 2000, ale většina komunikace probíhala pak formou odběrů, ty byly na pojišťovnu a na výsledky jsem si jen volala, takže celkové jsem tam byla jen 2 x za rok osobně, takže za 9000,–. To jsem uz za různé jiné doktory, bylinky a preparáty vyhodila víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.4.14 09:26
@martina.se píše:
mi od té doby bolí klouby při změně počasí - jak stará babča :mrgreen: :lol: ale není to nic, s čim by se nedalo žít :lol:

No kéžby mě pak bolely už jen klouby :mrgreen: Tohle už je k nevydržení. Dneska jsem od oční dostala žádanku na neurologii, protože oči mám jak stříž, ale nepřečtu nic kromě obr písmen :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.4.14 10:33
@radkka píše:
No kéžby mě pak bolely už jen klouby :mrgreen: Tohle už je k nevydržení. Dneska jsem od oční dostala žádanku na neurologii, protože oči mám jak stříž, ale nepřečtu nic kromě obr písmen :roll:

njn, ona to není taková sranda, zvlášť, když se na to přijde později. Uvidíš, co to neuro. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
18.5.14 21:20

@radkka jak pokracujete v lecbe? Nyni mame doma podezreni ze muz ma boreliozu. Nikdo to neresi…uz 5mudr…a nic. A stav horsi a horsi. Krev nikdo nebral. Ach joooo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
18.5.14 21:29

@kaspluc
Nikdo? :think:
A infekcnim byvaji borreliove poradny, objednala bych se tam…
Jake ma potize?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.5.14 21:36

@kaspluc Ted čekám na výsledky krve, bohužel jsem mezi tím měla akutnější zdravotní problém, takže se řešení odsunulo :kytka:
Snad s manželem narazíte na lepšího doktora, zkus to infekční ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
19.5.14 05:50
@BellinkaX píše:
@kaspluc
Nikdo? :think:
A infekcnim byvaji borreliove poradny, objednala bych se tam…
Jake ma potize?

Zacalo to brnenim ruky a nohy v noci a nemohl jit. Volali jsme rychlou. Prej pater. Tyden na to znecitliveni licka a tlak na krk. Jakoby hrtan. Potom druhe licko a ted motani hlavy a bolesz usi. Byl u krcniho u zubare na rtg. Nic. Krev mu obvodak nebral. Prej pater. A ve str jde k primari neurologie a chce prestoupit k jinemu obvodnimu. Je to sportovec. Nikdy nebyl tak mimo. Ted porad jen spi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí