Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hackuju se, taky čekáme, chceme jet pro nový kolo ještě nez porodim a dane na to máme vysetrene
![]()
Taky čekám, přiznání jsem podávala přesně 16.3., dnes je to přesně 32 dní, tak doufám, že brzy dorazí. Akorát netuším, zda se těch 30 dní vztahuje i na víkendy nebo jen na pracovní dny. ![]()
@odlaska píše:
Taky čekám, přiznání jsem podávala přesně 16.3., dnes je to přesně 32 dní, tak doufám, že brzy dorazí. Akorát netuším, zda se těch 30 dní vztahuje i na víkendy nebo jen na pracovní dny.
30 kalendářních dní, ale od termínu do kdy se podává DP. Letost byl termín 3.4.2018 - takže do cca 3.5.2018. Je úplně jedno, kdy jsi ho podala.
Zakladatelko mě dneska vratka daně přišla na účet ![]()
Příspěvek upraven 16.04.18 v 12:50
@mall1976 píše:
30 kalendářních dní, ale od termínu do kdy se podává DP. Letost byl termín 3.4.2018 - takže do cca 3.5.2018. Je úplně jedno, kdy jsi ho podala.
Aha, děkuji za info, tak holt budu čekat dál. ![]()
Prisly v patek - FU Praha 5 - ale jen exmanzelovi, me osobne jeste ne a to mam stejny FU
Také čekáme a stále nic. Včera jsem volal na FÚ a žádné konkrétní info. Cituji.: máme ještě spoustu času do 3.5 a posíláme postupně hotové. Jenže nám volala pani hned 3.4 scházel jeden dokument který oni si vyhledají v systému ale stále čekáme ![]()
Ahoj asi blby dotaz ale začalo už chodit přeplatky na dani za rok 2017 Děkuji