Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já myslím,že taky záleží kolik sis vydělala,pokud přesáhneš určitou částku,daně se tuším platí,ale jistě to nevím.
@AkiB Pokud si jim nepodepsala prohlaseni poplatnika, coz asi ne, kdyz ti byla dan strzena, tak ti zuctovani neudelaji a musela by sis podat danove priznani.
Pokud jsi prohlášení k dani nepodepsala a byla srazena zálohová daň, pak jsi dokonce povinna daňové přiznání podat. Podepisovala? Kolik jsi měla hrubého?
@Hanula1212 Já myslím, že podepisovala. Ale to si nejsem jistá. Nevěděla jsem, že pak budu něco takovýho řešit
Kdyžtak tam zajdu a poptám se ![]()
@Hanula1212 píše:
A zapsala jste tam to studium?
Ano, mělo by to tam být ![]()
měla jsi vic jak 10 tis/mesic?, mela jsi v jednom mesici vic jak jednoho zamesnavatele?
@debra.morgan Měla jsem víc jak 10 tis/měsíc a měla jsem jen jednoho zaměstnavatele.
@AkiB ja si myslim, že od 10. 000 se nejaka dan strhava i s podepsanym priznanim, sice snizena, ale strhava..... mela jsem v lete DPP a davali mi jen do 10.000 a zbytek prevadeli na dalsi mesic, prave, abych nemusela platit dan..... ale ruku do ohne za to nedam.
@debra.morgan Tak to jsem teda zvědavá. No uvidím. Ale děkuju ![]()
@debra.morgan píše:
@AkiB ja si myslim, že od 10. 000 se nejaka dan strhava i s podepsanym priznanim, sice snizena, ale strhava..... mela jsem v lete DPP a davali mi jen do 10.000 a zbytek prevadeli na dalsi mesic, prave, abych nemusela platit dan..... ale ruku do ohne za to nedam.
To není kvůli daním, ale aby se nemuselo platit sociální a zdravotní.
@AkiB píše:
@debra.morgan Tak to jsem teda zvědavá. No uvidím. Ale děkuju
@AkiB píše:
@debra.morgan Měla jsem víc jak 10 tis/měsíc a měla jsem jen jednoho zaměstnavatele.
Aha, takže jsme doma, takže ti bylo strženo sociální a zdravotní… Ta výplatní páska je od toho, aby se na ni člověk podíval.
@j.a.n.i1 píše:
To není kvůli daním, ale aby se nemuselo platit sociální a zdravotní.
jo, to je mozny, ja v tom mam taky hokej, mela jsem to s nima domluveny tak, aby mi nic nestrhavali. presne nazvy sly a porad jdou mimo mě. tim to pro me koncilo.
@j.a.n.i1 To je sice hezké, ale to já vím, že mi bylo strženo sociální a zdravotní. Ale to neřeším. Byly mi strženy k tomu i daně. ![]()
Tak to by chtělo vidět tu výplatní pásku. Pojištění bylo srazeno určitě. Naskenuj sem vyplatnici se začerněnýma údajema.