Vrácení DVD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Ale třeba v okay elektro do 14 dnů vrátit můžeš, máme to vyzkoušené a i jsme se na to před pár dny ptali, tak to určitě zkus. No a pokud se ti v tom sekají originální DVD, tak je to asi i na regulérní reklamaci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marfuška ano, spousta kamennych obchodu nabizi tento servis, ale je to jejich dobra vule, nic co by museli poskytnout ze zakona.
zakladatelko urcite to bezte zkusit. vetsina obchodniku je vstricna a vymeni nevhodny vanocni darek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu me ten mobil vzali zpatky, jeste predtim jsem tam volala a prodavacka mi rekla ze do 14dnu muzu vratit bezproblemu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucii88 jojo, to ja nerozporuju. jen tady vseobecne panuje nazor, ze je to v kamennych prodejnach povinnost ze zakona a to neni pravda. ale mnoho kamennych prodejen tuto moznost nabizi dobrovolne jako sluzbu nad ramec zakona. a je to super, ze takto vychazi zakaznikum vstric.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu jo jo, ja to taky myslela tak, dokonce mi ten mobil vzali az 15den, protoze byli svatky, mela jsem stesti, ale jinak v tehle prodejne berou normalka do 14dnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsme tam dnes byly a nevzali nam ho pac byla potvrzena zaruka jinak by to pry vyjmecne vzal i kdyz to nedela. Takze jsme skusily alespon reklamaci ponevadz kdyz to tam zkouseli, tak jedno cd to nenacetlo vubec a druhe zas bez problemu.Ale snazil se nam nakukat, z pokud se zadna zavada nezjisti, tak ze si zaplatime opravu. Chlap mu rika a jakou opravu kdyz zadnou vadu nezjisti? A on prej ze tim myslel vse s tou reklamaci spojene.Asi postovne. To muze???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alexxa myslím že ne. Pokud jste to tam dali na reklamaci - tak ne. A až to budete přebírat, tak si vyžádejte, ať vám to předvedou a pokud to znovu nenačte, tak to dejte rovnou znovu na reklamaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechame to tam vyzkouset a zas dve-tri cd aby se nestalo, ze tam jedno pujde, prijdem domu a dalsich 10 nenacte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ynax píše:
@alexxa myslím že ne. Pokud jste to tam dali na reklamaci - tak ne. A až to budete přebírat, tak si vyžádejte, ať vám to předvedou a pokud to znovu nenačte, tak to dejte rovnou znovu na reklamaci.
Pokud se reklamace ukaze jako neopravnena, muzou to nauctovat. Nerikej ze „myslis ze ne“ kdyz nevis
- Citovat
- Upravit
@nikol.ondrášovka tak kdyz to kolikrat nevezme ani original dvd, tak tam nejspis nejaka vada v mechanice bude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alexxa píše:
@nikol.ondrášovka tak kdyz to kolikrat nevezme ani original dvd, tak tam nejspis nejaka vada v mechanice bude
To asi jo. Ja jen mluvim o nepodlozenych radach
- Citovat
- Upravit
Klasika. A pak radi ze urcite mas narok!!!