Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak já chtěla paní vyjít vstříc a nakonec budu mít zpět pyžamko a budu chudší o 80Kč. Příště tedy asi budu zatloukat a zatloukat…
@Bako Nejde o tak závratnou částku, já bych jí to poštovné zaplatila. Jde ti o tvoje jméno a důvěryhodnost pro další nakupující…dá ti negativní hodnocení a to se s tebou potáhne… ![]()
Pokud zboží neodpovídalo popisu (a to neodpovídalo, i když omylem), tak bys jí to podle mě vrátit měla.
Omlouvám se, že se přiživím na tématu.
Já jsem na MBB objednala nové zboží: 3× povlečení 2 osušky a 2 nažehlovačky. Jedno povlečení vracím, protože neodpovídají uvedené rozměry povlaku a ještě vracím 1× osušku je špinavá od barvy. Jak to bude s poštovným? Poštovné za zaslání věcí zpět hodlám od paní chtít( není moje chyba, že je osuška špinavá a já to musím vracet. Naopak nám práci navíc se zasíláním zpět).
Nevím však, jak účtovat poštovné, které jsem paní platila. Jelikož jsem si některé věci nechala
.
Samozřejmě nejde o těch pár desetikorun, jen by mě zajímalo, jak by to mělo správně být.
Dobrý večer, četla jsem názory výše a přidávám jeden odkaz, kde je vše snad i pravdivě vysvětlenio.
http://www.ceskatelevize.cz/…ladu-a-skod/