Vrásky kolem 30 - co pomáhá?

71
15.3.16 16:05

Vrásky kolem 30 - co pomáhá?

Ahoj všem ;) je mi 29 a poslední dobou mě docela trápí vrásky. Kolem očí, úst, mezi očima a na čele mám docela hluboké vrásky. Myslím si, že ve 40 bych se za ně nestyděla, ale v tomhle věku mi to přijde dost brzy 8o. Používala jsem krémy od Avonu Anew, teď používám Niveu Q10. Můžete mi prosím poradit nějaké jiné a „opravdu kvalitní“ krémy? Případně, kde by mi mohli poradit, jak se mám o pleť správně starat? Četla jsem, že je dobré zajít k odborníkovi, jenže ke komu? Na kosmetiku nebo dermatologii? Na kosmetice jsem byla několikrát a vždy mi nutili nějaké neznámé výrobky a po ošetření jsem měla pleť příšernou několik týdnů, možná i měsíců (mám ještě navíc sklony k akné)- proto tam raději moc nechodím. Děkuji za rady :kytka: 8) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
15.3.16 16:17

Používáš makeup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
15.3.16 16:19

Doporučuju vydatný spánek, zdravou stravu a šťastný život, to je asi nejlepší recept na hezkou pleť;-).

Mně se poslední dobou zlepšila hodně pleť, mám spíše smíšenou, mastná T zóna, póry.
Co se mi osvědčilo - opravdu důkladně si pleť vyčistit, dříve jsem čistila jen micelární vodou a nebylo to zřejmě pro mě to pravé ořechové.
A používán od Vichy krém Idealia, noční i denní.
Dříve jsem Vichy nemusela, ale tyto krémy mi fakt sednou dobře.

Příspěvek upraven 15.03.16 v 16:22

• Citovat
  • Upravit
3398
15.3.16 16:21

Meha a cim to tedy cistis ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
15.3.16 16:30

Používám make-up i pudr, mám mastnou pleť, tak se bez něj nemůžu obejít :nevim: na odlíčení používám garnier - mléko pro odlíčení + odličovací vodu na oči a potom od Yves Rocher heřmánkový gel, který se používá pro odlíčení vodou. Možná je to i tím, že bych měla používat něco kvalitnějšího :( ale třeba kamarádka ta se odličuje jen vodou, oči někdy vůbec, také jí bude třicet a žádná vráska, nic 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.3.16 16:31

@Lucy26CZ já vrásky ještě nemám skoro žádné, ale chodím pravidelně na kosmetiku a z krémů používám jenom Vichy Idelia ten je první po čem jsem se neopuntíkovala, nesvědí, nepálí a plet je po něm hodně rozjasněná. Jinak je to i dost o pitným režimu, stravě a pravidleném spánku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
15.3.16 16:35

@Espe Teď pleť nejdříve vyčistím čistícím gelem, poté micelární vodou a poté to ještě přejedu pleťovou vodou (vše od La Roche Posay, řada Effaclar). Oči odličuju odličovadlem na oči od Eucerinu.

• Citovat
  • Upravit
6499
15.3.16 16:39

Spánek, voda a strava. Kosmetika je už jen doplněk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
15.3.16 16:45
@Karleon píše:
Spánek, voda a strava. Kosmetika je už jen doplněk.
:pankac: Souhlas. Přidám geny a nekouřit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
15.3.16 16:49
@Lucy26CZ píše:
ale třeba kamarádka ta se odličuje jen vodou, oči někdy vůbec, také jí bude třicet a žádná vráska, nic 8o

Já používám drahou kvalitní vlasovou kosmetiku, mám jemné nekvalitní řídké vlasy. Sousedka si myje vlasy Jarem (jo, Jarem) a má vlasy husté a jako hedvábí…
A odličuju se taky jen vodou, je mi 42 a vrásky skoro nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
15.3.16 16:50

@Paoloska Tak to odličování asi úplně nepomáhá proti vráskám, ale celkové kvalitě pleti.

• Citovat
  • Upravit
33916
15.3.16 16:55
@Lucy26CZ píše:
Používám make-up i pudr, mám mastnou pleť, tak se bez něj nemůžu obejít :nevim: na odlíčení používám garnier - mléko pro odlíčení + odličovací vodu na oči a potom od Yves Rocher heřmánkový gel, který se používá pro odlíčení vodou. Možná je to i tím, že bych měla používat něco kvalitnějšího :( ale třeba kamarádka ta se odličuje jen vodou, oči někdy vůbec, také jí bude třicet a žádná vráska, nic 8o

já taky nepoužívám žádné odličovadla. Umyji se vodou namažu krémem a hotovo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
15.3.16 17:06

@Denisa76 Vodou si prostě nikdy makeup pořádně neumyješ.

• Citovat
  • Upravit
311
15.3.16 17:18

Dostatek spanku, dostatek tekutin, minimum make-upu a dobre ocistena plet. Jako kremy/kosmetiku pouzivam shiseido, kdyz je mraz klasicky krem od nivey. Je mi jiz dost pres tricet a vrasky v podstate nemam zadne, krome lehce naznacenych mimickych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
15.3.16 17:20

Žádný krém ani značkový a drahý na vrásky nepomůže. Je to záležitost zejména genetiky a životního stylu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková