Vrátila se mi menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2296
17.4.24 10:40

Normální není, že jste MS tak dlouho neměla ve vašm věku, začněte testem na hladiny hormonů a co je špatně doplňte nebo potlačte. Jde to alternativně. Předčasnou meno je potřeba potvrdit nebo vyloučit a vyloučit také jiné příčiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lálá13599
17.4.24 10:42

@LadaSva děkuji, první zmysluplný príspevok

• Citovat
  • Upravit
36404
17.4.24 10:46
@Lálá13599 píše: Více

Jako, že máš jít k doktorovi na testy, tam kam tě posílají všichni je první smysluplný příspěvek. Aha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.4.24 10:48

Napsala totéž, co my ostatní. Že máš jít k doktorovi nechat vše vyšetřit a podle toho se můžeš zařídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2296
17.4.24 10:50
@Kriss Tina píše: Více

Tak osobně si myslím, a mám alespoň takové informace, že onkolgičtí pacienti jsou po přeléčení pravidelně kontrolováni na nějaké markery. Autorka to sice nepíše, ale myslím si, že je to normální postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
17.4.24 10:53

V tom příspěvku je to samé, co tu píšou všichni.

Představ si, co ty bys poradila svojí kamarádce, která by ti řekla, že už rok a půl neměla před třicítkou menstruaci a řešit to s doktorem nebude, protože si to samodiagnostikovala jako menopauzu. A pak by ti za půl hodiny ještě řekla, že už vlastně měla jednou rakovinu. Řekla bys jí, že je to v pohodě, že to s doktorem řešit nemá? Asi ne, že jo.

Navíc rakovina se ráda vrací, i v úplně jiné formě a na jiném místě než byla původně. Takže člověk, který už jednou měl rakovinu, by si měl své zdraví hlídat o to více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
17.4.24 11:07

V první řadě by se kvůli vynechání 2-3 mestruací mělo okmažitě jít k lékaři, aby se zjistil důvod, proč nemenstruuješ
V druhé řadě…přechod před 30?
Píšeš, že jsi kdysi měla rakovinu
O důvod víc, proč bych se znepokojila, kdybych vynechala xy menstruací

Prostě si zajdi k doktorovi
Ten jedinej je schopnej ti opravdu říct, co se děje
Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.24 12:06

Ano, já mám zkušenost. Téměř rok (pokud nepočítám tři měsíce, kdy mi byla vyvolána menstruace hormonálně, tak to byl více jak rok a půl) jsem neměla menstruaci, ovšem byla jsem pod lékařským dohledem. Mám PCOS. Pak jsem začala brát různá doplňky stravy, možná se hodila i více do klidu…a najednou se menstruace z ničeho nic objevila a je jakštakš každý měsíc.

• Citovat
  • Upravit
599
17.4.24 13:13

@Lálá13599 tak pokud máš nějaké zdravotní problémy měla bys být v péči doktorů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí