Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je, co já si pamatuju, tak mě bolel sex ještě tak 14 dní od poprvé, občas jsem i špinila.
Já jsem také při druhém sexu krvácela. A jelikož to bylo s jiným partnerem než poprvé (o několik měsíců později) a já byla tenkrát hodně nezkušená, tak ten druhý si doteď mysli, že byl můj první. Věřil, že jsem mu lhala, že už nejsem panna…
Ahoj,
Včera jsem měla druhý sex, se stejným partnerem ale byl delší a tvrdší než první. Večer jsem trošku krvácela a dnes rank ještě také trošku. Není to nic hrozného, jen jakoby špinění. Je to normální nebo mám plašit?
Tak možná tě poranil při tvrdším sexu může být, taky při sušším sexu, nebo při tom prvním nebyla porušena celá blána.
Pokud se to opakovalo, začala bych zjišťovat příčinu.
@lucynka25
Určitě to budu sledovat. Stalo se mi to pravé včera poprvé. Dneska Ráno ještě trochu špinění ale teď už vůbec. Myslela jsem si že mi začíná MS, měla jsem ji dostat včera ale furt nic.
Ted sme měli sex po měsíci, což je delší doba, a před ms mám sliznici suchou tak je možné že i z podráždění,
Ahojte… Jsem tu s citlivým tématem…
Je normální po druhém sexu krvácet? Dokonce jsem měla i bolesti, takže nic moc. Jakoby to bylo poprvé. Je to normální?