Zkušenosti s děložními záněty

14.4.24 23:04

Zkušenosti s děložními záněty

Zdravím, od 14 let se potýkám s různými záněty Apod. Je mi 22 let a už mi proběhly 4 operace vaječníků kvůli zakrváceným cystám a srůstům. Ale k věci. Nedávno jsem navštívila svého gynekologa se zánětem v děloze. Můj gynekolog mě absolutně odpálkoval ve stylu „Vy jste tady už moc často“. Samozřejmě jsem se rozhodla přestat gynekologa navštěvovat. Je to zhruba měsíc co se mi rozšířila infekce a dle mého názoru to buď byly chlamydie či nějaká mikóza. Každý den svědění pálení ošklivý zapáchající výtok. No nic příjemného. Rozhodla jsem se zajít do lékárny Dr. Max a svěřit se se svými problémy. Paní lékárnice mi poradila vaginální výplach. (1× denně před spaním 3 dny v kuse) + Mast jménem cotylena. Několik let do mě můj gynekolog cpal samé antibiotika různé čípky a tablety a nikdy mi nic nepomohlo a po 14 dnech přišlo znovu. Teď? Jsem vyzkoušela ten výplach a mast co mi doporučila lékárnice a klobouk dolů za 2 dny všechny obtíže odešli při pohlavním styku absolutně žádný problém a neskutečná úleva. Tudíž chci říct. Ne vždy doktoři a antibiotika zaberou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2296
15.4.24 06:34

@lucinka.dvorackova Měla byste si nechat udělat hormonální profil na pohlavní hormony, jejich disbalance může být příčinou vašich problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí