Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@WhiteCrow píše: Více
Tebe bych chtel poznat na zivo, ty ses docela zajimavej prirodni ukaz.
@Andelskej_Satan píše: Více
Ne, nedivím se tomu, že tě ta tvá kopla i s dětma do dža ![]()
Příspěvek upraven 23.08.25 v 09:15
Timhle me fakt nevykolejis, ale dobrej pokus, delej ze sebe trapku dal.
No já nevím, ale ty sama jsi moc inteligence nebo spíš empatie nepobrala. Toto je diskuze. Ty si musíš prosadit svoji pravdu i za cenu, že když s tebou dotyčný nesouhlasí, vytahnes na něj něco osobního, co sem vůbec nepatří, jen abys mu ublizila. Tomu se říká charakter ![]()
@Tlačenka-fuj píše: Více
Diky, nemusis me branit..mozna mi to jen vraci, uvedomuju si, ze jsem ji taky nekdy v diskuzi mohl slovne ublizit v zapalu vymeny nazoru, mrzi me to.. Jsem.nad veci uz a ve sve tezke zivotni situaci prece jenom uz trosku dal, aby me to mohlo urazit.
Talk shit, get hit
Kdyby ses do mě opět nezačal navážet v této konkrétní diskuzi, tak se nic nestane
Akce a reakce.
I hitovat se musi umet…ale to ty zrejme neumis.
Můj hrníček „Mediocre white man tears“ už je dávno plný, nemám potřebu rozbrečet každého ![]()
Hele cpat skoro do. kazde tve vety nejaky anglicky vyraz, to je nejaka tva obsese? Nebo jen proste potreba byt za kazdou cenu zajimava?
@Tlačenka-fuj píše: Více
Je nějaká zbytečně agresivní a direktivní… taky nevidím svět černobíle a její chování se mi nelíbí… jen mi přijde lepší na tuhle energii nereagovat… @Andelskej_Satan plive oheň a myslím, že ses jen trefil do slabého místa a teď už z ní lítá jen touha škodit a štvát ![]()
@Anonymní píše: Více
V pořádku, každý svět vidí tak, jak vidí. Někdo se nechá podvádět a přejde to, někdo ne.
Možná by nebylo na škodu jít víc do hloubky a zamyslet se nad motivy a důvody, proč to někdo toleruje, ale tak je mi jasné, že ne každý má na takové úvahy mozkovou kapacitu.
Uz jsme to tu myslim vysvetlovali nekolikrat, ze duvodu je dost, kazdy je ma jinak, pro kazdeho je motivace vztah udrzet jina, samozrejme zdrave udrzet. Opakovana nevera si udrzeni vztahu nezaslouzi. Ale ty svet vidis z nrjskeho nam neznameho duvodu cernobile a diskutovat se s tebou neda. Promin.
Já se taky budu opakovat. Zkus si přečíst ten článek a rozporuj to, co je tam napsáno a co ti přijde jako nesmysl. ![]()
Jenomže, ono nestačí přečíst článek a na základě několika informací od zcela neznámého muže kategoricky tvrdit, že ten vztah nemá už vůbec cenu, když je manželka taková potvora. To je fakt jednoduché a černobílé vidění. Člověk, co tuto diskuzi založil vůbec nenapsal nic o sobě a o tom, jaký jejich vztah byl. Vše vidíme z pohledu jeho. A jeho žena tu není, aby vysvětlila, proč ji to táhlo k někomu jinému. A těch věcí, co o nich nevíme, je spoustu. Ono se to v životě prostě děje a je rozdíl, jestli člověk podvádí opakovaně, než když prostě ujede. A pokud jsou v tom děti, tak si opravdu myslím, že stojí za to zkusit ten vztah spravit. Když se to nepodaří, můžou se vždycky rozvést. Ona mu upřímně řekla, že to chce zkusit znova jen kvůli dětem. To mu má lhát, když momentálně zřejmě k němu tu lásku opravdu necítí? Nevěra je smutná a samozřejmě může skončit rozvodem, ale také je možné, že ten vztah tuto zkušenost potřeboval, aby si třeba oba něco uvědomili… Navíc jsou v tom děti. Dokud jsem dítě neměla, byla jsem si jistá, že nevernika bych okamžitě opustila. Teď to vidím jinak. Zkusila bych vztah zachránit, už kvůli sobě, rodině, dětem… A když by to nešlo a viděla bych, že o to nestojí, tak se taky ponizovat nebudu a rozvedu se. Ale ta tvoje představa, že všichni musí přemýšlet jako ty a pokud to nedělají, jsou mimo, je zcestna. Pusobis dost jednoduše a nevyzrale.