Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tlačenka-fuj píše: Více
Lip bych to nenapsal a presne tak to je.
@Tlačenka-fuj píše: Více
Zcela neznámá žena jsi maximálně tak ty nebo já, ne uznávaná kapacita v oboru
Další důvod nebrat tvá slova nějak vážně, protože sis ani nenašla nic o autorovi.
Zjevně nemáte na to ten článek pobrat, ale předpokládám, že jste ho ani nečetli. Nevadí, žijte si ve své realitě, odpouštějte nevěrníkům a myslete si, že vztah se díky tomu nějak posílí ![]()
@WhiteCrow píše: Více
Dekujeme za tvuj nazor, posilame klicenku.
@WhiteCrow to jste si slečno/paní vážně vybrala největšího narcistu (Sam Vaknin) v oboru, co,,učí,, o tom zbavit se narcisty ve vztahu? To vážně gratuluji 😂 jeho články o psychopatech, jsou směšné, když si pak člověk pustí jeho videa a zjistí, že on je tím největším.
Ale vysvětluje to vaše nazory v dost diskuzích, vy i on jste prostě černobílý lidé, jak už to psali ostatní 😂
Klíčenku, už vám někdo poslal, tak si ji užijte 😂
@LuckyMe99 píše: Více
Ano, Vaknin je podle všeho narcis (a dost možná má i jinou diagnózu), něco o něm vím. Ale to snad automaticky znamená to, že jeho názory nejsou legitimní?
Naopak má díky své inteligenci a svým zkušenostem naprosto unikátní vhled a je schopen (nejen) sám sebe do hloubky analyzovat.
@WhiteCrow píše: Více
Já tedy nevím, proč se nad námi povysujes jen na základě toho, že si stavíš na piedestal nějakého Vaknina. Navíc si myslíš, že jsi velmi inteligentní, když se jeho myšlenkami, jak ty říkáš vzdelavas. Myslíš, že my ostatní se nevzdelavame? Já hodně poslouchám podcasty na téma psychologie od různých odborníků a taky to nikomu necpu. Diskuzi jsem si ze zajímavosti přečetla ještě jednou, protože mě to fakt zaujalo: Zakladatel přiznal, že ve vztahu byli problémy, na kterých se podíleli oba. Ale nerozepsal se o tom a už nenapsal. A ostatní informace nejsou od zakladatele, ale od ostatních diskutujících - např. to, že nevěrná manželka nemá kde bydlet, tak se ta mrcha snaží vrátit, když ji milenec nechal. Zakladatel nikde nepíše, že by měla problém s bydlením. Také napsal, že milence opustila ona, a ne, že ji milenec nechal. Nebo názor, udělala to jednou, udělá to zase. Jak to kdo může vědět? Myslím si, že tyto názory mají především lide, které si do tohoto příběhu projektuji svoje bolavé zkušenosti. Myslí to asi dobře, ale lidé nejsou jako přes kopirak. Tento vztah se může zachránit nebo nemusí. Já ale narozdil od tebe dokážu přiznat, že nevím, jak to mezi nimi bude. Zakladatele nechci ovlivňovat, ale chtěla jsem, aby věděl, že těch cest k řešení má víc, než ženu hned odkopnout. Tvoje příspěvky jsou arogantní, samolibe, útočné, zlé a směšné. Inteligentní člověk s nějakými životními zkušenostmi se jako ty opravdu neprojevuje. Hlavně, že umíš anglicky (jako téměř všichni včetně mě v dnešní době) a myslíš si, že těmi svými anglickými „cool“ výrazy jsi hrozně „free“. A hlavně že znáš Vaknina. S tebou se fakt diskutovat nedá. Má úcta. Sbohem.
@Tlačenka-fuj A myslím, že jestli zakladatel manželku zanedbával nebo deptal… tak si tu nevěru zasloužil… (nikomu ji nepřeju) ne však děti… jen oni ví jak to bylo… a i kdyby ne… jestli oba chtějí, tak to za pokus o záchranu rodiny rozhodně stojí…
@Anonymní píše: Více
Hmm to nevíme. Nevěra je nevratný krok, zasadni narušení důvěry, žádný chlap nechce domě mít doma couru, pokud se žena cítila zanedbaná měla to řešit jinak. Za mě zpátky nebrat je to jen ztráta času, akorát se v to bude placat.
@Anonymní píše: Více
Souhlasim, dulezity je OBA, ale ne za každou cenu…nevernik by do navratu mel jit s pokorou..
@teroonka ja mam treba kamarádku, co ujela. Poučila se. Pochopila a vi, ze to nikdy neudela. O manzela zabojovala a ted maji asi uz 5 let tak krasne manzelstvi, jak nikdy predtim. On zacal delat, to co ji chybělo a proc odešla. A ona by ho na rukou nosila. Ale tam u ten chlap hodne zapracoval. Nekdy neni hrdost vse.
@k.a.c.k.a.1 píše: Více
Ono to asi jde, když se oba nějak „pokoří“, uznají si svoji chybu a na tom vztahu zamakají.
Ale ta tvá kamarádka se vrátila a bojoval za manžela.
Tady paní na rovinu řekla, že se chce vrátit kvůli dětem. Ne kvůli chlapovi. Tam už asi láska a touha bojovat asi není.
Navíc pokud to vnímám dobře, tak zakladatel už nepíše, takže ani nevíme podrobnosti.