Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jelikož jsi nepracovala, tak ti ani žádný nárok na vrátku daně nemůže vzniknout.
@JancaS84 píše:
Ne
Zdravím chci se zeptat na marodce jsem byla od 4.7.2020. 31.12. 2021mi skončila pracovní smlouva ale já marodila dal a pořád marodim do teď mám nárok na daně?
@Natali2003 píše:
Zdravím chci se zeptat na marodce jsem byla od 4.7.2021. 31.12. 2021mi skončila pracovní smlouva ale já marodila dal a pořád marodim do teď mám nárok na daně?
Jako na vrácení? Pokud jsi celý rok marodila, pak jsi asi žádné neodvedla, tak není co vracet. Maximálně, pokud by ti při ukončení pracovního poměru propláceli nějakou dovo a z ní byla nějaká záloha na daň sražena, ale to se musíš podívat do výplatnice.
@Natali2003 píše:
Zdravím chci se zeptat na marodce jsem byla od 4.7.2020. 31.12. 2021mi skončila pracovní smlouva ale já marodila dal a pořád marodim do teď mám nárok na daně?
Měla jsi nějaký zdanitelný příjem za ten rok?
Ahoj, chtěla bych se zeptat zda má vůbec smysl psát účetní o vypracování daňového přiznání. Pracovní smlouva mi končila 1.12.2020 ale v ochranné lhůtě jsem byla na nemocenské až do 4.5.2021 a pak půl roku PPM. Čili asi žádný nárok na vratku daně nevzniká že??? Omlouvám se za neznalost, jsem v tomhle lajk…