Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nepoužívej kalkulačky, které mohou kdovíjak počítat se solidární daní, mohou tam mít staré limity. Zadej si údaje na portálu daňové správy. Bohužel nemají ještě zveřejněné formuláře pro rok 2021, budou až někdy v únoru. Pokud nechceš čekat, podívej se do zákona a vypočti si to sama.
@elpiska píše:
Nepoužívej kalkulačky, které mohou kdovíjak počítat se solidární daní, mohou tam mít staré limity. Zadej si údaje na portálu daňové správy. Bohužel nemají ještě zveřejněné formuláře pro rok 2021, budou až někdy v únoru. Pokud nechceš čekat, podívej se do zákona a vypočti si to sama.
Podle informací na školení budou formuláře zveřejněny nejdřív kolem 15. 2. 2022.
Tak si to prepocitej. Kalkulačka a papír. Když vyplňuji přiznání tak si to stejně po sobě ještě prepocitavam růčo.
@Anonymní píše:
Dobre rano.
Muzete mi, prosim, pomoct?
Zamestnanec uhrn prijmu 1514000
srazena zaloha zaloha na dan 1454023deti, zena bez prijmu.
Hypo uroky 61100kc
zivotko 12700Nevim, co delam spatne, ze mi to vyhazuje v ruznych kalkulackach ruzne preplatky.
Dekuji.
Prosim anonym. Dekuji.
V těch kalkulačkách mohou být staré údaje. Pokud tomu nerozumíš vůbec, tak to dej účetní. Jelikož nejsi schopna to rozlišit.
Dobre rano.
Muzete mi, prosim, pomoct?
Zamestnanec uhrn prijmu 1514000
srazena zaloha zaloha na dan 145402
3deti, zena bez prijmu.
Hypo uroky 61100kc
zivotko 12700
Nevim, co delam spatne, ze mi to vyhazuje v ruznych kalkulackach ruzne preplatky.
Dekuji.
Prosim anonym. Dekuji.