Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@L92 píše:
Tak to jsem nepostřehla teda. Někdy byl trochu svůj. A dodržování pravidel? Je to tady jak v pasťáku.:(
On jednou napsal že modrozelený oči jsou mrd. telný a dostal ban.. další dostával že se vracel a poukazoval na věci co se maj přehlížet ![]()
@sissi79 píše:
@WERISKA díky
Nemáš za co, on byl takový jaký je.
A o to tu jde, ne?
Takhle mi to připadá, že by jsme měli být stádo kývavých ovcí… :cert
Příspěvek upraven 20.09.14 v 15:32
@sissi79 píše:
On jednou napsal že modrozelený oči jsou mrd. telný a dostal ban.. další dostával že se vracel a poukazoval na věci co se maj přehlížet
Je to náš hrdina!!!
![]()
Kdy je ten jarmark na onadnes? Skočím se za něj přimluvit ![]()
@sissi79 A tak to jo, tak to se přimlouvám, každý může ujet, občas mám pocit, že tu ubývá kvalitních pisatelů, takže pokud je panáček přínosný, tak se přidávám ![]()
@L92 píše:
Je to náš hrdina!!!![]()
Kdy je ten jarmark na onadnes? Skočím se za něj přimluvit
Je dneska ![]()
Budu moc rada za pomoc ![]()
Jinak k vulgarismum.. tohle slovo tu nepadlo poprvy a nikdy ban za to nebyl. Az u nej. Jsou tu horsi slova..Spis jde o to ze moc vycnival a upozornoval na to ze neco nesedi, proto takovej rozruch.
@WERISKA píše:
Nemáš za co, on byl takový jaký je.A o to tu jde, ne?
Takhle mi to připadá, že by jsme měli být stádo kývavých ovcí… :certPříspěvek upraven 20.09.14 v 15:32
@sissi79 píše:
Je dneska
Budu moc rada za pomoc
Jinak k vulgarismum.. tohle slovo tu nepadlo poprvy a nikdy ban za to nebyl. Az u nej. Jsou tu horsi slova..Spis jde o to ze moc vycnival a upozornoval na to ze neco nesedi, proto takovej rozruch.
Nechápu. Kdyby to byla sprostá slova mířená proti někomu, tak budiž.
Proč není ban za mimíska, snažilku, hleník, těhu, atd?
@L92 píše:
Nechápu. Kdyby to byla sprostá slova mířená proti někomu, tak budiž.
Proč není ban za mimíska, snažilku, hleník, těhu, atd?
To by melo.. to zveda tlak vice lidem a vic..
Také se za něj přimlouvám, aby ho adminky furt neblokovaly…
@WERISKA díky