Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No milé dámy vítejte v řadách plevelníků
tam je člověk ani neví jak
![]()
@sissi79 píše:
No milé dámy vítejte v řadách plevelníků![]()
tam je člověk ani neví jak
![]()
@sissi79
To je fakt, ale je to všude, mě to nevadí, kolikrát si člověk pokecá díky tomu, že to někdo zaplevelí, ale trochu chápu, že pokud někdo řeší trable, tak mu to asi vadí, no
Zase si říkám, že když úvodní problém a příspěvek je kvalitní a není to nějaký výplod, tak se většinou u tématu zůstane…
Musím uznat že tady padaj daleko horší výrazi, jsou tu daleko horší osobnosti…
ale ban dostal jen on,,admini..proč?
@Malike Čert ven výrazy. Ale stopro se ztotožňuji s tím, že jsou zde opravdu horší osobnosti.
@Meha píše:Máš pravdu, teď jsem Ti tady trochu zaplevelila, ale věřím, že zrovna Ty máš pro to pochopení
Právě proto
jasny dukaz ze clovek ani nevi jak a pleveli, ale bez toho by to byla nuda ![]()
Zastavam nazor ze Ehm dostal ban za nazory na vymyslenost temat a to by nemel ![]()
@sissi79 píše:
Právě protojasny dukaz ze clovek ani nevi jak a pleveli, ale bez toho by to byla nuda
Mně plevelení v nějakých odlehčených diskusích nevadí, ale někdy ve vážnějších diskusích je to trochu necitlivé vůči těm zakladatelkám.
Samozřejmě vždy záleží, jak se daná diskuse vyvíjí, někdy i vážná diskuse je ve finále směšná.
Jednou si pamatuju diskusi, kde začali plevelit všichni, protože se zakladatelka už vůbec neozývala a byla tam jedna exotka, která to fakt rozjela a nešlo na ni nereagovat. Zakladatelka druhý den všem vynadala do krav a myslím, že za to dostala týdenní ban
.
@Meha píše:
Mně plevelení v nějakých odlehčených diskusích nevadí, ale někdy ve vážnějších diskusích je to trochu necitlivé vůči těm zakladatelkám.
Samozřejmě vždy záleží, jak se daná diskuse vyvíjí, někdy i vážná diskuse je ve finále směšná.
Jednou si pamatuju diskusi, kde začali plevelit všichni, protože se zakladatelka už vůbec neozývala a byla tam jedna exotka, která to fakt rozjela a nešlo na ni nereagovat. Zakladatelka druhý den všem vynadala do krav a myslím, že za to dostala týdenní ban.
@sissi79 Musíš se přimluvit u adminů, ne tady. ![]()
Příspěvek upraven 20.09.14 v 17:36
@sissi79 píše:![]()
![]()
byla jsem tam?
je mi to povědomé
![]()
Nevybavuju si Tě tam, ale je možné, že jsi tam byla;-).
Je to tato diskuse:
@smoulinka71 píše:
@sissi79 Musíš se přimluvit u adminů, ne tady.Příspěvek upraven 20.09.14 v 17:36
Admini maj dneska mejdlo tak nereaguji ani na sz ![]()
Jo no. Za tohle bych banovala já.