Vraťte nám Ehm

Napsat příspěvek
Velikost písma:
L92
20.9.14 17:02

Jo no. Za tohle bych banovala já.

• Citovat
  • Upravit
sissi79
20.9.14 17:08

No milé dámy vítejte v řadách plevelníků :mrgreen: :mrgreen: tam je člověk ani neví jak :P :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Meha
20.9.14 17:12
@sissi79 píše:
No milé dámy vítejte v řadách plevelníků :mrgreen: :mrgreen: tam je člověk ani neví jak :P :kytka:
:oops: Máš pravdu, teď jsem Ti tady trochu zaplevelila, ale věřím, že zrovna Ty máš pro to pochopení :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
5420
20.9.14 17:13

@sissi79 :mrgreen: :mrgreen: To je fakt, ale je to všude, mě to nevadí, kolikrát si člověk pokecá díky tomu, že to někdo zaplevelí, ale trochu chápu, že pokud někdo řeší trable, tak mu to asi vadí, no :mrgreen: :mrgreen: Zase si říkám, že když úvodní problém a příspěvek je kvalitní a není to nějaký výplod, tak se většinou u tématu zůstane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
20.9.14 17:19

Musím uznat že tady padaj daleko horší výrazi, jsou tu daleko horší osobnosti…
ale ban dostal jen on,,admini..proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
20.9.14 17:23

@Malike Čert ven výrazy. Ale stopro se ztotožňuji s tím, že jsou zde opravdu horší osobnosti.

• Citovat
  • Upravit
sissi79
20.9.14 17:25
@Meha píše: :oops: Máš pravdu, teď jsem Ti tady trochu zaplevelila, ale věřím, že zrovna Ty máš pro to pochopení :mrgreen:

Právě proto :mrgreen: jasny dukaz ze clovek ani nevi jak a pleveli, ale bez toho by to byla nuda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
20.9.14 17:30

Zastavam nazor ze Ehm dostal ban za nazory na vymyslenost temat a to by nemel :evil:

• Citovat
  • Upravit
Meha
20.9.14 17:32
@sissi79 píše:
Právě proto :mrgreen: jasny dukaz ze clovek ani nevi jak a pleveli, ale bez toho by to byla nuda :mrgreen:

Mně plevelení v nějakých odlehčených diskusích nevadí, ale někdy ve vážnějších diskusích je to trochu necitlivé vůči těm zakladatelkám.
Samozřejmě vždy záleží, jak se daná diskuse vyvíjí, někdy i vážná diskuse je ve finále směšná.
Jednou si pamatuju diskusi, kde začali plevelit všichni, protože se zakladatelka už vůbec neozývala a byla tam jedna exotka, která to fakt rozjela a nešlo na ni nereagovat. Zakladatelka druhý den všem vynadala do krav a myslím, že za to dostala týdenní ban :).

• Citovat
  • Upravit
5598
20.9.14 17:33

@sissi79 Tak,tak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
20.9.14 17:35
@Meha píše:
Mně plevelení v nějakých odlehčených diskusích nevadí, ale někdy ve vážnějších diskusích je to trochu necitlivé vůči těm zakladatelkám.
Samozřejmě vždy záleží, jak se daná diskuse vyvíjí, někdy i vážná diskuse je ve finále směšná.
Jednou si pamatuju diskusi, kde začali plevelit všichni, protože se zakladatelka už vůbec neozývala a byla tam jedna exotka, která to fakt rozjela a nešlo na ni nereagovat. Zakladatelka druhý den všem vynadala do krav a myslím, že za to dostala týdenní ban :).
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: byla jsem tam? 8) je mi to povědomé :oops: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
20.9.14 17:36

@sissi79 Musíš se přimluvit u adminů, ne tady. :)

Příspěvek upraven 20.09.14 v 17:36

• Citovat
  • Upravit
sissi79
20.9.14 17:36

Já s ním v tomhle souhlasím, dostanu BAN taky? 8)

• Citovat
  • Upravit
Meha
20.9.14 17:37
@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: byla jsem tam? 8) je mi to povědomé :oops: :mrgreen:

Nevybavuju si Tě tam, ale je možné, že jsi tam byla;-).
Je to tato diskuse:

https://www.emimino.cz/…rial-197504/

• Citovat
  • Upravit
sissi79
20.9.14 17:38
@smoulinka71 píše:
@sissi79 Musíš se přimluvit u adminů, ne tady. :)Příspěvek upraven 20.09.14 v 17:36

Admini maj dneska mejdlo tak nereaguji ani na sz :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová