Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@L92 píše:
Nechápu. Kdyby to byla sprostá slova mířená proti někomu, tak budiž.
Proč není ban za mimíska, snažilku, hleník, těhu, atd?
@Sibyla0 píše:
Tak to je jasné znamení, že emimino zanedbávám. Kdo je EHM?
Taky jsem ho nezaznamenala
![]()
@kometa32 píše:
Taky jsem ho nezaznamenala![]()
chlap s několika nicky
PosledniEhm
dnes v 10:12
Aby zde nedochazelo o dohadum, tak to upresnim, i kdyz to asi bude zbytecne, protoze i kdyz Vam to clovek naserviruje pod nos, tak cast z vas proste bude rada klamana a poveze se na vlne umele vyvolanych emoci.
Ja samozrejme nejsem pekelna trouba ani admin. Proste jsem jen poukazal na to, ze adminky sem cas od casu proste prdnou vlakno se zapletkou z ruzove knihovny, aby diskuze nestala. Pokud tomu nekdo veri jeho vec. Ja vim sve, ze adminky
S uctou a pranim krasneho dne
MyDuty, EhmEhm, Spravce_Je_Klaun, Ehm, Ehm2, Ehm4, PosledniEhm aneb adminky me tu radi zametaji pod koberec.
Timto se odsouvam do pozadi a uz se jen budu bavit nad pribehy trojnasobne vysokolacky s bolavymi koleny u mladeho a mileho trener, kteey ty kolena znicil apod… uprimne, bavim se nad tim…PosledniEhm
dnes v 10:12
@L92 píše:
Nechápu. Kdyby to byla sprostá slova mířená proti někomu, tak budiž.
Proč není ban za mimíska, snažilku, hleník, těhu, atd?
Samozřejmě, že to nebylo jen za vulgarismy. Podle mě to bylo za urážení ostatních uživatelů, napadání adminů a duplicitní nicky.
Tak už mohou vrátit všechny uživatelky a uživatelé co vypadly za takové příspěvky co pan Ehm. Jeden si něco může dovolit a druzí ne? ![]()
@Janiiska píše:
Tak už mohou vrátit všechny uživatelky a uživatelé co vypadly za takové příspěvky co pan Ehm. Jeden si něco může dovolit a druzí ne?
Které příspěvky konkrétně?
@sissi79 já nevím, nemohla jsem dohledat víc diskuzí, kde přispíval
@sissi79 píše:
Tak si zkus vzpomenout, ale bude to vytržený z kontextu
nemohla jsem dohledat kde diskutoval. Nevzpomenu si.
@Janiiska píše:
Tak už mohou vrátit všechny uživatelky a uživatelé co vypadly za takové příspěvky co pan Ehm. Jeden si něco může dovolit a druzí ne?
jenže on neudělal nic tak hrozného, jo vulgarismy, ale ty používají i jiné uživatelky a…a nic.
@Janiiska píše:
nemohla jsem dohledat kde diskutoval. Nevzpomenu si.
To je škoda ![]()