Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Meha píše:
Tak to je drsný, ale zároveň i vtipný.
Předpokládám, že vám to pak hned zrušili.
jo to jo, ale měla jsem zkaženou náladu. Ještě jsem dostala nadáno, že si nesmím povídat, ale diskutovat.
@sissi79 píše:![]()
byla to fuška uhádat
![]()
Co já jsem to musela řešit po mejlech, vůbec jsem se sem nedostala, ale kdyby mě neoblokli, tak normálně volám Babišovi.
jdu pozdě, ale přece
taky jsem pro aby tu Ehm byl… Je s ním sranda i když někdy trošku černý humor.. Oživuje to tu
![]()
@smoulinka71 píše:
Co já jsem to musela řešit po mejlech, vůbec jsem se sem nedostala, ale kdyby mě neoblokli, tak normálně volám Babišovi.
No mela bych si sehnat cislo ![]()
@smoulinka71 píše:
Zdravím,
uživatele Ehm, myDuty a další jeho nicky vracet zpět nebudeme. Uživatele jsme upozornili na jeho nevhodné příspěvky, čemuž se vysmál a pokračoval dále. Po následné blokaci následovaly další a další problémy v podobě duplicitních nicků a provokací.
Jeho nařčení, že schválně zakládáme provokativní diskuze, abychom vyvolávaly diskuze, jsou naprosto zcestná. Nevím, odkud vzal takovou informaci, protože nic takového z naší strany rozhodně neprobíhá. Upřímně mě mrzí, že se zde taková pomluva šíří, a překvapuje mě jeho jistota něco takového tvrdit.
Někteří admini tu soukromý profil mají, to ano, ale co vím, využívají ho sporadicky.
Monika
(EDIT doplnění info po přečtení této diskuze)
ano. Legrace.