Vraťte nám Ehm

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
20.9.14 20:38
@MarkétkaBeruška píše:
přesně toto jsem chtěla napsat…akorát jsem to zase neuměla formulovat
:hug: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
20.9.14 20:39
@Meha píše:
Jasný, takže on je hacker a nabourává se do systému EM :mrgreen:. Nezlob se, tohle už je hodně přitažené za vlasy 8o.
Co byste nenapsaly, abyste ho neobhájily :mrgreen:.
No nic, mně je to po této diskusi zcela jasné, chvíli jsem byla nalomená, ale teď se jen můj názor utvrdil.

hackerem bych ho nenazývala ikdyž umí velmi moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
864
20.9.14 20:40
@Meha píše:
Souhlas :palec:

Tak tohle mě taky napadlo, jen nechápu, že se bez toho prohnilýho, cenzurovanýho emimina neobejde. Tu motivaci nechápu. Jakože je dobrej, že to přečural nebo co mu to dává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
20.9.14 20:42
@ospalámyš píše:
Odejde tenhle, přijde jinej, bych to tak neprožívala. ;) :)
A jsem zvědavá, jestli se vyjádří k té výzvě adminů 8) tipuju, že ne :) :mavam:Příspěvek upraven 20.09.14 v 20:37
:lol: tak to mě fascinuje, ta argumentace jako kdyby to byl jediný mužský, co píše na emimino. jen on, jen on mého srdce nešampión. 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
20.9.14 20:44

@Meha no nečetla celou, nemám moc času, ale za prvé, my spolu netokáme :cert: za druhé, ty máš na něj vyloženě pifku :D to je celý, kterej další chlap tady bude pak na řadě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
20.9.14 20:45

@admin Dobrý večer. Děkuji za emimino. Pomáhá mi překonat velmi těžkou životní situaci, našla jsem tu inteligntní a inspirativní lidi. Téměř každý je tu osobnost se svým silným příběhem. Emimi není Pentagon, já to vidím tak, že uživatel si tu řeší nějaký osobní problém, je chlap a třeba má problém a nemůže se z nějakého důvodu svěřit. Já se za něj přimlouvám. Děkuji za pochopení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
20.9.14 20:45
@sissi79 píše:
hackerem bych ho nenazývala ikdyž umí velmi moc :kytka:

Pokud umí velmi moc, tak by měl umět se tady udržet a ne se neustále nechat blokovat :mrgreen: :kytka:.

Vidím, že jste si ho fakt oblíbily, tak snad (pro vás) se ještě ukáže 8).

• Citovat
  • Upravit
sissi79
20.9.14 20:46
@mimoza666 píše:
Tak tohle mě taky napadlo, jen nechápu, že se bez toho prohnilýho, cenzurovanýho emimina neobejde. Tu motivaci nechápu. Jakože je dobrej, že to přečural nebo co mu to dává?

přesně tohle chtěl 8)

• Citovat
  • Upravit
Meha
20.9.14 20:48
@dlouha píše:
@Meha no nečetla celou, nemám moc času, ale za prvé, my spolu netokáme :cert: za druhé, ty máš na něj vyloženě pifku :D to je celý, kterej další chlap tady bude pak na řadě?

Proč bych na něj měla mít vysloveně pifku?
Mně je ukradený, chybět mi nebude, ani mi nebude vadit, když tady bude, prostě budu jeho rádobyvtipné a OT příspěvky přeskakovat.
Jen mě fascinuje, jak jste jím fascinovány, to je fakt zajímavé :think:.

• Citovat
  • Upravit
Meha
20.9.14 20:49
@sissi79 píše:
přesně tohle chtěl 8)

Trochu trapná motivace. Kolik mu je? Má svůj reálný život, děti, manželku? Možná by ho to pak přešlo ;).

• Citovat
  • Upravit
2044
20.9.14 20:49
@Meha píše:
Proč bych na něj měla mít vysloveně pifku?
Mně je ukradený, chybět mi nebude, ani mi nebude vadit, když tady bude, prostě budu jeho rádobyvtipné a OT příspěvky přeskakovat.
Jen mě fascinuje, jak jste jím fascinovány, to je fakt zajímavé :think:.

Tak zase tak ukradený ti asi není, když ho tady tak řešíš :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
20.9.14 20:51
@dlouha píše:
Tak zase tak ukradený ti asi není, když ho tady tak řešíš :mrgreen: :kytka:

Je pravda, že ta diskuse mě zaujala, ale ne tak kvůli němu, jako kvůli jeho podporovatelkám.
Je mi fakt volný, ujišťuji Tě.
Ale jsem nemocná, tak se tady zabavuji, tolik času na EM jsem ještě nikdy nestrávila :lol:.

• Citovat
  • Upravit
Taona
20.9.14 20:57
@Lady4 píše:
@admin Dobrý večer. Děkuji za emimino. Pomáhá mi překonat velmi těžkou životní situaci, našla jsem tu inteligntní a inspirativní lidi. Téměř každý je tu osobnost se svým silným příběhem. Emimi není Pentagon, já to vidím tak, že uživatel si tu řeší nějaký osobní problém, je chlap a třeba má problém a nemůže se z nějakého důvodu svěřit. Já se za něj přimlouvám. Děkuji za pochopení

Zakladatelka diskuse Jak se domluvit na svatbě už taky není.

• Citovat
  • Upravit
2044
20.9.14 20:57
@Meha píše:
Je pravda, že ta diskuse mě zaujala, ale ne tak kvůli němu, jako kvůli jeho podporovatelkám.
Je mi fakt volný, ujišťuji Tě.
Ale jsem nemocná, tak se tady zabavuji, tolik času na EM jsem ještě nikdy nestrávila :lol:.

Mě ujišťovat o ničem nemusíš, to není vůbec o podporovatelkách, jde o princip, sice třeba přestřelí občas, ale to není podle mě důvod ho blokovat, má jistej styl vyjadřování a názorů…to je důvod? Že teď tady se na něco čeká, měl by se vyjádřit, dobře, ať se vyjádří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21084
20.9.14 20:59

Na mně osobně to celé dělá dojem ublíženého člověka, který se prostě musí vracet nikoliv z oblíbenosti tohoto fóra, nýbrž za účelem rozrušování.

Zeptám se Vás - kolik pracujících mužů má v dnešní době čas se neustále znovu a znovu registrovat na fóru určenému především ženám? Nemám nic proti mužům zde na eMiminu - většina z nich má opravdu zajímavé názory a jiný úhel pohledu na věc, avšak chování tohoto uživatele mi začíná připadat trochu směšné a jeho neustálé návraty a volání po spravedlnosti hraničící s obsesí.

adminka Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová