Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Meha píše:
Jasný, takže on je hacker a nabourává se do systému EM. Nezlob se, tohle už je hodně přitažené za vlasy
.
Co byste nenapsaly, abyste ho neobhájily.
No nic, mně je to po této diskusi zcela jasné, chvíli jsem byla nalomená, ale teď se jen můj názor utvrdil.
hackerem bych ho nenazývala ikdyž umí velmi moc ![]()
@Meha píše:
Souhlas
Tak tohle mě taky napadlo, jen nechápu, že se bez toho prohnilýho, cenzurovanýho emimina neobejde. Tu motivaci nechápu. Jakože je dobrej, že to přečural nebo co mu to dává?
@ospalámyš píše:
Odejde tenhle, přijde jinej, bych to tak neprožívala.![]()
A jsem zvědavá, jestli se vyjádří k té výzvě adminůtipuju, že ne
![]()
Příspěvek upraven 20.09.14 v 20:37
@Meha no nečetla celou, nemám moc času, ale za prvé, my spolu netokáme
za druhé, ty máš na něj vyloženě pifku
to je celý, kterej další chlap tady bude pak na řadě?
@admin Dobrý večer. Děkuji za emimino. Pomáhá mi překonat velmi těžkou životní situaci, našla jsem tu inteligntní a inspirativní lidi. Téměř každý je tu osobnost se svým silným příběhem. Emimi není Pentagon, já to vidím tak, že uživatel si tu řeší nějaký osobní problém, je chlap a třeba má problém a nemůže se z nějakého důvodu svěřit. Já se za něj přimlouvám. Děkuji za pochopení
@sissi79 píše:
hackerem bych ho nenazývala ikdyž umí velmi moc
Pokud umí velmi moc, tak by měl umět se tady udržet a ne se neustále nechat blokovat
.
Vidím, že jste si ho fakt oblíbily, tak snad (pro vás) se ještě ukáže
.
@mimoza666 píše:
Tak tohle mě taky napadlo, jen nechápu, že se bez toho prohnilýho, cenzurovanýho emimina neobejde. Tu motivaci nechápu. Jakože je dobrej, že to přečural nebo co mu to dává?
přesně tohle chtěl ![]()
@dlouha píše:
@Meha no nečetla celou, nemám moc času, ale za prvé, my spolu netokámeza druhé, ty máš na něj vyloženě pifku
to je celý, kterej další chlap tady bude pak na řadě?
Proč bych na něj měla mít vysloveně pifku?
Mně je ukradený, chybět mi nebude, ani mi nebude vadit, když tady bude, prostě budu jeho rádobyvtipné a OT příspěvky přeskakovat.
Jen mě fascinuje, jak jste jím fascinovány, to je fakt zajímavé
.
@sissi79 píše:
přesně tohle chtěl
Trochu trapná motivace. Kolik mu je? Má svůj reálný život, děti, manželku? Možná by ho to pak přešlo
.
@Meha píše:
Proč bych na něj měla mít vysloveně pifku?
Mně je ukradený, chybět mi nebude, ani mi nebude vadit, když tady bude, prostě budu jeho rádobyvtipné a OT příspěvky přeskakovat.
Jen mě fascinuje, jak jste jím fascinovány, to je fakt zajímavé.
Tak zase tak ukradený ti asi není, když ho tady tak řešíš
![]()
@dlouha píše:
Tak zase tak ukradený ti asi není, když ho tady tak řešíš![]()
Je pravda, že ta diskuse mě zaujala, ale ne tak kvůli němu, jako kvůli jeho podporovatelkám.
Je mi fakt volný, ujišťuji Tě.
Ale jsem nemocná, tak se tady zabavuji, tolik času na EM jsem ještě nikdy nestrávila
.
@Lady4 píše:
@admin Dobrý večer. Děkuji za emimino. Pomáhá mi překonat velmi těžkou životní situaci, našla jsem tu inteligntní a inspirativní lidi. Téměř každý je tu osobnost se svým silným příběhem. Emimi není Pentagon, já to vidím tak, že uživatel si tu řeší nějaký osobní problém, je chlap a třeba má problém a nemůže se z nějakého důvodu svěřit. Já se za něj přimlouvám. Děkuji za pochopení
Zakladatelka diskuse Jak se domluvit na svatbě už taky není.
@Meha píše:
Je pravda, že ta diskuse mě zaujala, ale ne tak kvůli němu, jako kvůli jeho podporovatelkám.
Je mi fakt volný, ujišťuji Tě.
Ale jsem nemocná, tak se tady zabavuji, tolik času na EM jsem ještě nikdy nestrávila.
Mě ujišťovat o ničem nemusíš, to není vůbec o podporovatelkách, jde o princip, sice třeba přestřelí občas, ale to není podle mě důvod ho blokovat, má jistej styl vyjadřování a názorů…to je důvod? Že teď tady se na něco čeká, měl by se vyjádřit, dobře, ať se vyjádří
Na mně osobně to celé dělá dojem ublíženého člověka, který se prostě musí vracet nikoliv z oblíbenosti tohoto fóra, nýbrž za účelem rozrušování.
Zeptám se Vás - kolik pracujících mužů má v dnešní době čas se neustále znovu a znovu registrovat na fóru určenému především ženám? Nemám nic proti mužům zde na eMiminu - většina z nich má opravdu zajímavé názory a jiný úhel pohledu na věc, avšak chování tohoto uživatele mi začíná připadat trochu směšné a jeho neustálé návraty a volání po spravedlnosti hraničící s obsesí.
adminka Martina