Vraťte nám Ehm

Napsat příspěvek
Velikost písma:
785
20.9.14 20:59

@Meha Co když má opravdu problém a pomáhá mu být mezi lidmi.Ja ho neznam, ale tato možnost tu je. Mě se jako novačka zastal a já mu to tímto vracím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
20.9.14 21:01
@dlouha píše:
Mě ujišťovat o ničem nemusíš, to není vůbec o podporovatelkách, jde o princip, sice třeba přestřelí občas, ale to není podle mě důvod ho blokovat, má jistej styl vyjadřování a názorů…to je důvod? Že teď tady se na něco čeká, měl by se vyjádřit, dobře, ať se vyjádří

Tak k důvodům blokace se snad adminka vyjádřila, určitě to nebylo kvůli jeho názorům.

Jde o princip, jasně, tak jo :mrgreen:.

Hezký večer :mavam:

• Citovat
  • Upravit
785
20.9.14 21:15

@admin Možná se v reálu potýká s křivdou. Můj názor je, že se jedná o inteligentního muže. Mohl být velmi úspěšný a teď je třeba bez práce, to by vypovídalo o tom proč je tu pořád. Je to můj názor a osobně ho neznám, tak se nemůžu zaručit za jeho další chování. Přeju pěkný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
20.9.14 21:16

@sissi79
Tak tobě nestačí oblbovat chlapy z balkónu (MoR), ty to naháníš i tady, jo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
20.9.14 21:18
@Camael píše:
@sissi79
Tak tobě nestačí oblbovat chlapy z balkónu (MoR), ty to naháníš i tady, jo. :lol:

oni se jí zapalují lejtka, vlastně je celá zapálená :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
20.9.14 21:30

@Ginuš
Vím, sleduju ji už delší dobu, dokonce mi ochotně z balkónu hlídala na tajňáka manžela. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
20.9.14 22:00
@admin píše:
@prEHMatTakže se asi vysvětlení nedočkáme, že?

No, Ehm byl naposledy online 19:46, v 19:45 psal v téhle diskusi, že se odhlašuje.
Zní to neuvěřitelně, ale někteří lidé emimino nečtou 24/7.

Existuje tedy značná pravděpodobnost, že není na emiminu, a vzkaz @admin z 19:52 si nepřečetl, tím pádem se admin „upomínkou“ z 20:24 poněkud ztrapňuje.
Ani rychlost odezvy adminů nebývá do hodiny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
20.9.14 22:02
@mimoza666 píše:
Tak tohle mě taky napadlo, jen nechápu, že se bez toho prohnilýho, cenzurovanýho emimina neobejde. Tu motivaci nechápu. Jakože je dobrej, že to přečural nebo co mu to dává?

Motivace mi připadá jednoduchá - mužská soutěživost nebo řekněme „neochota prohrávat“. Přece se nenechám vyhodit odněkud, odkud nechci odejít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
20.9.14 22:04
@admin píše:
Na mně osobně to celé dělá dojem ublíženého člověka, který se prostě musí vracet nikoliv z oblíbenosti tohoto fóra, nýbrž za účelem rozrušování.

Zeptám se Vás - kolik pracujících mužů má v dnešní době čas se neustále znovu a znovu registrovat na fóru určenému především ženám? Nemám nic proti mužům zde na eMiminu - většina z nich má opravdu zajímavé názory a jiný úhel pohledu na věc, avšak chování tohoto uživatele mi začíná připadat trochu směšné a jeho neustálé návraty a volání po spravedlnosti hraničící s obsesí.

adminka Martina

A jak víme, že je pracující?
Třeba je v důchodu (předčasném, invalidním…) anebo rentiér. Nebo OSVČ a umí si čas na práci dobře zorganizovat…
Jsou to prostě jen domněnky. To, že většina lidí je pracujících, ještě neznamená, že nutně musí spadat do té většiny a dle mého (též domněnka)ani v jiných oblastech to nemusí mít jako většina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
20.9.14 22:06

A jinak mi jako ženě celkem lichotí Ehmův názor, že některá témata prostě gramotné ženy neřeší (aspoň ne na netu), takže je zakládají admini pro podporu sledovanosti.

Jen jestli si pro tu podporu sledovanosti nevymysleli admini Ehma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
20.9.14 22:07

@Malaga Třeba je na rodičáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
20.9.14 22:11

@Knihomyš
Myslím si, že pokud zakládají, budou to ta nejvýživnější, co působí, že začaly prázdniny, nebo skončila diskotéka a tak. To fakt nemůže založit nikdo soudnej. :D a představuju si, jak sedí u kompu, vedle sebe sklenku a řežou se nad formulací úvodního dotazu, někdy i názvu diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
20.9.14 22:14
@Camael píše:
@Ginuš
Vím, sleduju ji už delší dobu, dokonce mi ochotně z balkónu hlídala na tajňáka manžela. :lol:

jůůů až tak jo? Takže sledovačka.. Sakra holky, vy se nezdáte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
20.9.14 22:14

@Camael @Knihomyš :mrgreen: přijde mi, že si docela koledujete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
20.9.14 22:16
@Knihomyš píše:
No, Ehm byl naposledy online 19:46, v 19:45 psal v téhle diskusi, že se odhlašuje.
Zní to neuvěřitelně, ale někteří lidé emimino nečtou 24/7.Existuje tedy značná pravděpodobnost, že není na emiminu, a vzkaz @admin z 19:52 si nepřečetl, tím pádem se admin „upomínkou“ z 20:24 poněkud ztrapňuje.
Ani rychlost odezvy adminů nebývá do hodiny ;)

Když už si tady hrajeme na časy, tak na to samé jsem se ho ptala já i Smoulinka ještě před tím, než se odhlásil, navíc tady před tím byl pořád (když tedy zrovna neměl ban ;) ).
Odpovědět se mu prostě nechtělo, jeho věc, on sám asi ví nejlépe, proč tomu tak je.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová