Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Řeč je o uživatelce, která má na své profilovce na obličeji ohromnou žlutou hvězdu, skoro přes celé čelo a je taková řekněme přímá a otevřená ve svých názorech…
@Malaga píše: Řeč je o uživatelce, která má na své profilovce na obličeji ohromnou žlutou hvězdu, skoro přes celé čelo a je taková řekněme přímá a otevřená ve svých názorech…
@admin
Já ho teda neznám vůbec, ale jen jestli rozumím správně tomu vyjádření, tak na základě této diskuze jste se rozhodly přimhouřit oko (když je údajně tak zábavný) a pustit ho zpátky, ale pokud nevysvětlí to, kvůli čemu má původně ban, stejně ho zase blokujete, takže to vyjde prašť jak uhoď, jen o kousek později?
@Malaga píše: Řeč je o uživatelce, která má na své profilovce na obličeji ohromnou žlutou hvězdu, skoro přes celé čelo a je taková řekněme přímá a otevřená ve svých názorech…
Krásná definice ![]()
@Malaga
No nevím, já na ni kdesi prvně zírala, jak někoho tohle napadne a ještě to vytvoří tak precizně graficky.
@LVLucie píše:
Takže žena, co táhne domacnost?? A kolik takových je??
to sem skočilo z jiný diskuze?
@Camael ale zase si jí každý pamatuje
…já bych to zcela jistě tak šikovně neztvárnila
@Malaga
Mně by z toho jistě vzniknul třeba kosočtverec, a to by mi zas smazali.
@Meha snažím se o diplomatické vyjadřování… musím to ještě vypilovat, ale pracuju na tom ![]()
@Camael píše:
@Malaga
Mně by z toho jistě vzniknul třeba kosočtverec, a to by mi zas smazali.
no hele jako jsem ráda, že nemám ani jedno…ono je také těžké si vybrat, jestli nosit na čele stejnou žlutou hvězdu jako uživatelka anebo tam mít vyšvihnutou značku Renaultu… ![]()
Tak jsem vás dočetla. Člověk tady chvilku není a přijde o to nejlepší ![]()