Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Malaga
Nenee, jen konspiruju.
a tak to není myšlený špatně, vždyť to zní logicky z pohledu návštěvnosti fóra a tím i sledování reklamy. Jako mně je to fuk, jen mi to přijde logický, tak nepobírám, co by na tom bylo tak překvapivě objevnýho. ![]()
@Camael Hele, prvních pár může být legrace, ale představ si, kdybys takových měla vymýšlet pět denně… to musí bejt šichta.
Znala jsem člověka, co psal do poradny poměrně seriózních novin rady včetně otázek
To bylo snad jen 1 x za 14 dní a pak se na to stejně vybod.
@Malaga píše:
@Camael @Knihomyšpřijde mi, že si docela koledujete
Mám Onion a nebojím se ji použít! ![]()
@Knihomyš
Bože, to musela být strašná práce!
je fakt, že prča to je sem tam, ale zase si vem, jak i nás pobaví takový téma a pobaví nás pokaždý, čím blbější, tím lepší. Zrovna se mi vybavila nějaká nedávná diskuze, jak chtěla uklízečka přeříznout šéfa, ta mi přišla jako jedna z nich. ![]()
@Meha Třeba je mu žinantní napsat, že souloží s neloajální adminkou, těžko říct.
Nečtu celou diskuzi - jsem žena s nakymas takymas problémama s chlapem- to je jedno, ale Ehm me vždy rozesmal! A to dost
Vraťte ho!!!
@Camael píše:
@Knihomyš
Bože, to musela být strašná práce!je fakt, že prča to je sem tam, ale zase si vem, jak i nás pobaví takový téma a pobaví nás pokaždý, čím blbější, tím lepší. Zrovna se mi vybavila nějaká nedávná diskuze, jak chtěla uklízečka přeříznout šéfa, ta mi přišla jako jedna z nich.
jo ta byla dobrá.
Tu určitě vymyslela adminka Monika.
Když jsme u těch diskuzí, mě přišla dobrá ta, jak jí zmiňoval i EHM - jak se paní zakoukala do o 10 let mladšího trenéra, který ji poškodil kolena s tím, že má na 2 roky v tom fitku permici a i když nebyl sex, tak jí trenér katolík požádal o ruku…to bylo dobrý ![]()
@smoulinka71
A když je nejhůř a dlouho klid, bude to něco ve smyslu: Pojďte, čím bysme je trochu popíchly?…já nevím, nějaká nevěra?..neee, to bylo nedávno, něco neutrálního, co zabere ale vždycky…tak nevím, dáme nějaký hleníky, ovulky? Na to se chytnou pokaždý.. ![]()
@Malaga
Tu jsem nepostřehla. Teď jsem se zpětně řezala u tý o manželovi a sledování seriálů, jen škoda, že je zamčená. Ta byla hodně fajn.. ![]()
@Camael píše:
@smoulinka71
A když je nejhůř a dlouho klid, bude to něco ve smyslu: Pojďte, čím bysme je trochu popíchly?…já nevím, nějaká nevěra?..neee, to bylo nedávno, něco neutrálního, co zabere ale vždycky…tak nevím, dáme nějaký hleníky, ovulky? Na to se chytnou pokaždý..
jo jo ![]()
A proč sem chodíte, když máte na EM tento názor?
Neberte to jako rýpání, opravdu mě to zajímá.
„@Camael“
https://www.emimino.cz/…ravi-203203/
Příspěvek upraven 20.09.14 v 22:35