Vraťte nám Ehm

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40270
20.9.14 22:17

@Malaga
Nenee, jen konspiruju. :lol: a tak to není myšlený špatně, vždyť to zní logicky z pohledu návštěvnosti fóra a tím i sledování reklamy. Jako mně je to fuk, jen mi to přijde logický, tak nepobírám, co by na tom bylo tak překvapivě objevnýho. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
20.9.14 22:18

@Camael Hele, prvních pár může být legrace, ale představ si, kdybys takových měla vymýšlet pět denně… to musí bejt šichta.
Znala jsem člověka, co psal do poradny poměrně seriózních novin rady včetně otázek :mrgreen: To bylo snad jen 1 x za 14 dní a pak se na to stejně vybod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
20.9.14 22:19
@Malaga píše:
@Camael @Knihomyš :mrgreen: přijde mi, že si docela koledujete ;)

Mám Onion a nebojím se ji použít! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
20.9.14 22:21

@Knihomyš
Bože, to musela být strašná práce! :mrgreen: je fakt, že prča to je sem tam, ale zase si vem, jak i nás pobaví takový téma a pobaví nás pokaždý, čím blbější, tím lepší. Zrovna se mi vybavila nějaká nedávná diskuze, jak chtěla uklízečka přeříznout šéfa, ta mi přišla jako jedna z nich. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
20.9.14 22:23

@Meha Třeba je mu žinantní napsat, že souloží s neloajální adminkou, těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
20.9.14 22:24

Nečtu celou diskuzi - jsem žena s nakymas takymas problémama s chlapem- to je jedno, ale Ehm me vždy rozesmal! A to dost :))) Vraťte ho!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
@Knihomyš píše:
@Meha Třeba je mu žinantní napsat, že souloží s neloajální adminkou, těžko říct.

Třeba :mrgreen:.

Teď jsi mě na dobrou noc pěkně pobavila.

Příspěvek upraven 20.09.14 v 22:25

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
@Camael píše:
@Knihomyš
Bože, to musela být strašná práce! :mrgreen: je fakt, že prča to je sem tam, ale zase si vem, jak i nás pobaví takový téma a pobaví nás pokaždý, čím blbější, tím lepší. Zrovna se mi vybavila nějaká nedávná diskuze, jak chtěla uklízečka přeříznout šéfa, ta mi přišla jako jedna z nich. :D

jo ta byla dobrá. :lol: :lol: :lol: Tu určitě vymyslela adminka Monika.

• Citovat
  • Upravit
26270
20.9.14 22:28

Když jsme u těch diskuzí, mě přišla dobrá ta, jak jí zmiňoval i EHM - jak se paní zakoukala do o 10 let mladšího trenéra, který ji poškodil kolena s tím, že má na 2 roky v tom fitku permici a i když nebyl sex, tak jí trenér katolík požádal o ruku…to bylo dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
20.9.14 22:31

@Malaga no však! Přeci nas nepripravi o zabavu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
20.9.14 22:31

@smoulinka71
A když je nejhůř a dlouho klid, bude to něco ve smyslu: Pojďte, čím bysme je trochu popíchly?…já nevím, nějaká nevěra?..neee, to bylo nedávno, něco neutrálního, co zabere ale vždycky…tak nevím, dáme nějaký hleníky, ovulky? Na to se chytnou pokaždý.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
20.9.14 22:32

@Malaga
Tu jsem nepostřehla. Teď jsem se zpětně řezala u tý o manželovi a sledování seriálů, jen škoda, že je zamčená. Ta byla hodně fajn.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
20.9.14 22:33
@Camael píše:
@smoulinka71
A když je nejhůř a dlouho klid, bude to něco ve smyslu: Pojďte, čím bysme je trochu popíchly?…já nevím, nějaká nevěra?..neee, to bylo nedávno, něco neutrálního, co zabere ale vždycky…tak nevím, dáme nějaký hleníky, ovulky? Na to se chytnou pokaždý.. :D

jo jo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Meha
20.9.14 22:33

A proč sem chodíte, když máte na EM tento názor?
Neberte to jako rýpání, opravdu mě to zajímá.

• Citovat
  • Upravit
26270
20.9.14 22:34

„@Camael“
https://www.emimino.cz/…ravi-203203/

Příspěvek upraven 20.09.14 v 22:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...