Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79
Ahojda..
hele, jsem v těžký pohodě. Na to, jak se mi zpátky do práce nechtělo, si to teď užívám. Zas mám program pro dospělý. ![]()
A ty mi koukej vysvětlil, jak je možný, že jsem Ehm nezaznamenala?? Kam já to chodím??? Zjevně o moc přicházím! ![]()
@Meha píše:holky, děkuji, fakt jste mě při sobotním večeru dobře pobavily
A já jsem nedochrápaná, protože jsem šla spát o dvě hodiny dýl, než mám v harmonogramu mateřskýho přežití. ![]()
@Camael
jo, program pro dospělý, ten bych taky brala
![]()
Tož já nevím, Tebe tu potkat je zázrak a vážně jsi prošvihla moc
![]()
Ale budu hodná a příště ti pisnu ať jsi v obraze
![]()
@sissi79
podle toho, co jsem se dočetla, jsem o tom přesvědčená.
no jo, co jsem zpátky v rachotě, tak ráno nestíhám a večer omdlívám, mám po vysedávání tady. ![]()
@Camael píše:
A já jsem nedochrápaná, protože jsem šla spát o dvě hodiny dýl, než mám v harmonogramu mateřskýho přežití.
Tak dnes to budeš muset nahnat, šlofík po obědě nebo jít spát dříve ![]()
Co jsem četla přísěvky tady od adminů, tak už se ani vůbec nedivím, že ho zablokovali.Na upozornění se vysmát a dělat to znovu, nevím. To kdyby si dovolila každá uživatelka nebo uživatel. ![]()
@Meha
Pokus o šlofík proběhl, bohužel z jedný strany ocas se sekačkou a hned po něm z druhý strany uštěkanej čokl, jak tady má člověk nabrat síly na noční krafání?? ![]()
@sissi79 Člověče, taky jsem si říkala. Za normáních okolností, když jsem neměla přístup a nebylo do čeho píchnout, to bylo děsný, ale jakmile mám cokoli jinýho na programu, normálně netruchlím. Taky jsem se divila. ![]()
@Camael píše:
@Meha
Pokus o šlofík proběhl, bohužel z jedný strany ocas se sekačkou a hned po něm z druhý strany uštěkanej čokl, jak tady má člověk nabrat síly na noční krafání??
@Camael píše:
@sissi79 Člověče, taky jsem si říkala. Za normáních okolností, když jsem neměla přístup a nebylo do čeho píchnout, to bylo děsný, ale jakmile mám cokoli jinýho na programu, normálně netruchlím. Taky jsem se divila.
@sissi79
jako sekačky s ocasem se ti zachtělo?
nebudeš truchlit, to ti přijde teď, počkej, až naběhne dospěláckej program. ![]()
Jste me pobavily po ránu