Vraťte nám Ehm

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
21.9.14 08:27

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jste me pobavily po ránu :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
40270
21.9.14 09:27

@sissi79
Ahojda.. :mavam: hele, jsem v těžký pohodě. Na to, jak se mi zpátky do práce nechtělo, si to teď užívám. Zas mám program pro dospělý. :mrgreen:
A ty mi koukej vysvětlil, jak je možný, že jsem Ehm nezaznamenala?? Kam já to chodím??? Zjevně o moc přicházím! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
21.9.14 09:29
@Meha píše: :mrgreen: holky, děkuji, fakt jste mě při sobotním večeru dobře pobavily

A já jsem nedochrápaná, protože jsem šla spát o dvě hodiny dýl, než mám v harmonogramu mateřskýho přežití. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
21.9.14 09:32

@Camael :mrgreen: :mrgreen: jo, program pro dospělý, ten bych taky brala :mrgreen: :mrgreen:
Tož já nevím, Tebe tu potkat je zázrak a vážně jsi prošvihla moc 8) :P :P :mrgreen:
Ale budu hodná a příště ti pisnu ať jsi v obraze :mrgreen: :hug:

• Citovat
  • Upravit
40270
21.9.14 09:36

@sissi79
podle toho, co jsem se dočetla, jsem o tom přesvědčená. :mrgreen: no jo, co jsem zpátky v rachotě, tak ráno nestíhám a večer omdlívám, mám po vysedávání tady. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
21.9.14 09:52
@Camael píše:
A já jsem nedochrápaná, protože jsem šla spát o dvě hodiny dýl, než mám v harmonogramu mateřskýho přežití. :D

Tak dnes to budeš muset nahnat, šlofík po obědě nebo jít spát dříve ;)

• Citovat
  • Upravit
sissi79
21.9.14 09:57
@Camael píše:
@sissi79
podle toho, co jsem se dočetla, jsem o tom přesvědčená. :mrgreen: no jo, co jsem zpátky v rachotě, tak ráno nestíhám a večer omdlívám, mám po vysedávání tady. :D
:,( :,( taky mě to čeká :,( :,( :mrgreen:
Si to nedovedu představit, ty abstinenční příznaky 8o :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
5598
21.9.14 10:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
21.9.14 10:37

Co jsem četla přísěvky tady od adminů, tak už se ani vůbec nedivím, že ho zablokovali.Na upozornění se vysmát a dělat to znovu, nevím. To kdyby si dovolila každá uživatelka nebo uživatel. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
21.9.14 20:14

@Meha
Pokus o šlofík proběhl, bohužel z jedný strany ocas se sekačkou a hned po něm z druhý strany uštěkanej čokl, jak tady má člověk nabrat síly na noční krafání?? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
21.9.14 20:15

@sissi79 Člověče, taky jsem si říkala. Za normáních okolností, když jsem neměla přístup a nebylo do čeho píchnout, to bylo děsný, ale jakmile mám cokoli jinýho na programu, normálně netruchlím. Taky jsem se divila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
21.9.14 23:54
@Camael píše:
@Meha
Pokus o šlofík proběhl, bohužel z jedný strany ocas se sekačkou a hned po něm z druhý strany uštěkanej čokl, jak tady má člověk nabrat síly na noční krafání?? :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: símtě když víš že to budu číst já, zkus jinak ten slovosled.. prvni zmiň sekačku a pak až ocas z druhý strany :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
21.9.14 23:55
@Camael píše:
@sissi79 Člověče, taky jsem si říkala. Za normáních okolností, když jsem neměla přístup a nebylo do čeho píchnout, to bylo děsný, ale jakmile mám cokoli jinýho na programu, normálně netruchlím. Taky jsem se divila. :D
:cert: :cert: já budu truchlit :cert: :cert: hotová plačka ze mě bude :cert: :cert: :cert: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
40270
22.9.14 15:06

@sissi79
jako sekačky s ocasem se ti zachtělo? :mrgreen: nebudeš truchlit, to ti přijde teď, počkej, až naběhne dospěláckej program. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
22.9.14 15:08
@Camael píše:
@sissi79
jako sekačky s ocasem se ti zachtělo? :mrgreen: nebudeš truchlit, to ti přijde teď, počkej, až naběhne dospěláckej program. :D

Ale jo, uz se tesim :mrgreen: z toho detskyho ni uz sviha :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová