Vraťte nám Ehm

Napsat příspěvek
Velikost písma:
šmoulinka71
20.9.14 20:05
@admin píše:
@prEHMat

Tak dobrá, máte-li informace, či důkaz o smyšlených diskuzích, pak by bylo nanejvýše vhodné nám je napsat. Ať je můžeme objektivně posoudit, upřímně já osobně jsem na Vaše tajné informace velmi zvědavá.

adminka Martina
:palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
2044
20.9.14 20:06

Čaute, člověk tu celej den není…a jsem taky jedině pro, protože, mě se líbí názory chlapů, zvlášť, když jsou psány s humorem nebo určitou mírou sarkasmu, nebo černého humoru, mě osobně to nevadí, pobaví to a je dobré znát i názor z druhé strany břehu, aspoň tu není nuda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
20.9.14 20:17
@mimoza666 píše:
@prEHMat
tyhlety teorie spiknutí :lol:. Jen náznaky…
Nedělej zagorku a napiš, tohle dělaj ženský, naznačování, naznačování a pak pěkně couvnou.

:mrgreen: Přesně to jsem chtěla napsat, že se @prEHMat v tomhle chová dost jako ženská. Jeden z hlavních argumentů v jeho prospěch, ten mužskej pohled, tím dostává dost za uši. :lol:
Tedy, pokud je to vůbec chlap, že? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
20.9.14 20:22

Za mne taky vratit, inteligence,humor.Muz s nadhledem-verím, ze uz si da pozor na svuj ostry jazyk.Me se zastal v diskuzi a pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140238
20.9.14 20:22

Nemůžu si pomoct, ale tenhle chlap mě vůbec nesedí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
20.9.14 20:24

@prEHMat

Takže se asi vysvětlení nedočkáme, že? Jediný důvod, proč ještě nejste zablokovaný je ten, že stále čekáme na Vaše důkazy.. Bohužel nemám k dispozici celý večer, abych zde čekala, až se vyjádříte. Pokud tak neučiníte, budu to vnímat jako potvrzení toho, že pouze šíříte pomluvy za účelem poškození dobrého jména tohoto fóra, následně s Vámi tak bude naloženo (však už to znáte).

Víte jak mi Vaše chování připadá? Po opakovaných blokacích nebyl dostatek uživatelů, kteří by se Vás zastali. Jak nejlépe tedy odvést pozornost od původního problému a zároveň upoutat pozornost okolí? Otočit situaci proti adminům a vypustit nepravdivou historku o smyšlených diskuzích.. Jak jednoduché, viďte? ;)

adminka Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
20.9.14 20:24

@sissi79 Přijde Ti OK, že se na výzvu adminek neozval?

Dle mého je to srabské a jen mě to utvrdilo v mém názoru na něj.

• Citovat
  • Upravit
Meha
20.9.14 20:25
@admin píše:
@prEHMat

Takže se asi vysvětlení nedočkáme, že? Jediný důvod, proč ještě nejste zablokovaný je ten, že stále čekáme na Vaše důkazy.. Bohužel nemám k dispozici celý večer, abych zde čekala, až se vyjádříte. Pokud tak neučiníte, budu to vnímat jako potvrzení toho, že pouze šíříte pomluvy za účelem poškození dobrého jména tohoto fóra, následně s Vámi tak bude naloženo (však už to znáte).

Víte jak mi Vaše chování připadá? Po opakovaných blokacích nebyl dostatek uživatelů, kteří by se Vás zastali. Jak nejlépe tedy odvést pozornost od původního problému a zároveň upoutat pozornost okolí? Otočit situaci proti adminům a vypustit nepravdivou historku o smyšlených diskuzích.. Jak jednoduché, viďte? ;)

adminka Martina

Souhlas :palec:

• Citovat
  • Upravit
2044
20.9.14 20:33
@Meha píše:
Souhlas :palec:

Tak tomuhle se nedivím…proč protože s tebou netoká a nesouhlasí v názorech, že má prostě břitkej humor???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
20.9.14 20:35

:mrgreen: :mrgreen: baby víte jakej je postih za nabourání se do systému? Myslíte že půjde veřejně s kůži na trh kdy se tu na to čeká? ;)

• Citovat
  • Upravit
Meha
20.9.14 20:35
@dlouha píše:
Tak tomuhle se nedivím…proč protože s tebou netoká a nesouhlasí v názorech, že má prostě břitkej humor???
Četla sis tu diskusi???
Zřejmě ne, jinak bys tohle nemohla napsat.

Tokání opravdu neočekávám, Tobě možná dělá dobře.

Vadí mi, že nedokáže nijak podpořit svá tvrzení ohledně vymyšlených témat, jen neustále naznačuje, ale nenapíše nic konkrétního.

• Citovat
  • Upravit
2044
20.9.14 20:36
@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: baby víte jakej je postih za nabourání se do systému? Myslíte že půjde veřejně s kůži na trh kdy se tu na to čeká? ;)

Nepůjde, já bych na jeho místě taky nešla :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
20.9.14 20:36

Odejde tenhle, přijde jinej, bych to tak neprožívala. ;) :)
A jsem zvědavá, jestli se vyjádří k té výzvě adminů 8) tipuju, že ne :) :mavam:

Příspěvek upraven 20.09.14 v 20:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
20.9.14 20:37
@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: baby víte jakej je postih za nabourání se do systému? Myslíte že půjde veřejně s kůži na trh kdy se tu na to čeká? ;)

přesně toto jsem chtěla napsat…akorát jsem to zase neuměla formulovat

• Citovat
  • Upravit
Meha
20.9.14 20:38

Jasný, takže on je hacker a nabourává se do systému EM :mrgreen:. Nezlob se, tohle už je hodně přitažené za vlasy 8o.
Co byste nenapsaly, abyste ho neobhájily :mrgreen:.
No nic, mně je to po této diskusi zcela jasné, chvíli jsem byla nalomená, ale teď se jen můj názor utvrdil.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová