Vraťte nám Ehm

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Meha
20.9.14 22:34
@Camael píše:
@Malaga
Tu jsem nepostřehla. Teď jsem se zpětně řezala u tý o manželovi a sledování seriálů, jen škoda, že je zamčená. Ta byla hodně fajn.. :mrgreen:

Ale tu adminky nezaložily určitě ;).
Každopádně tato diskuse velmi pobavila.

• Citovat
  • Upravit
40270
20.9.14 22:37
@Malaga píše:
„@Camael“
https://www.emimino.cz/…ravi-203203/Příspěvek upraven 20.09.14 v 22:35

Díky, dočtu. Teď mě zaujala ta o tetě a vhodnosti dárku od neteře, tebe, koukám, taky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
20.9.14 22:39
@Meha píše:
A proč sem chodíte, když máte na EM tento názor?
Neberte to jako rýpání, opravdu mě to zajímá.

tak byla jsem zvedava, co se stalo. A ted se, priznavam, trochu bavim nad tim, jakou ma Ehm samici podporu. Bez urazky, ne vsechny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270

@Camael v sobotu večer se chci bavit a tady se to vcelku daří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

@Meha
Pokud není ta se zlatou hvězdou taky adminka.. :mrgreen: vtip. Já sem chodím, abych si pokecala hlavně v jedný uzavřený, a když lezu ven a někde se zakecám, tak neřeším hovadiny. Neříkám, že to tak je, ale i kdyby to tak bylo (s těmi vlákny), bylo by mi to šumák, už jsem někde psala, nefunguje to tu pro naše modrý oči, že jo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
20.9.14 22:40

Ve slepicarne chlap nemůže přispívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
20.9.14 22:40

@Malaga
Je fakt, že jsou tu slabší, tu silnější víkendy, ale ty pak stojí za to. Jen by se ty perly neměly tak rychle zamykat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
20.9.14 22:44

@Camael Ta hvězda na čele je výborná ;).
Vidíš, ty uzavřené skupiny by mě ani nenapadly, to chápu, tam je to asi volnější a chodí tam lidi, na které jsi zvyklá.

• Citovat
  • Upravit
40270
20.9.14 22:45

@Meha
A který po dvou letech i znáš osobně. Přesně, větší volnost, jak když kecáš u kafe. Dokonce i sprosťačit tam můžu. :D
EDIT: Když jsem tu hvězdu viděla poprvé, zírala jsem, jestli si dělá prču, jako význam někdo odhalil? :D Princezna? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
20.9.14 22:48

@Camael Našla jsi tady i přátele do reálného života? S touto ambicí jsem sem nevstupovala, anonymita mi vyhovuje, ale je zajímavé, že to takto může fungovat.

Já to pochopila jako princeznu. Ale princezny přece neposílají nikoho do pr… :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
20.9.14 22:59
@Meha píše:
@Camael Našla jsi tady i přátele do reálného života? S touto ambicí jsem sem nevstupovala, anonymita mi vyhovuje, ale je zajímavé, že to takto může fungovat.Já to pochopila jako princeznu. Ale princezny přece neposílají nikoho do pr… :oops: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
40270
20.9.14 23:01

@Meha
Jojo, z původně veřejný diskuze se stala uzavřená s teď už stálým osazenstvem a myslím, že to neplánoval nikdo z nás, že se budem i scházet. :D mimo tuhle diskuzi mi ale taky vyhovuje určitá anonymita.

Princezny ani neprdí, natož tohle. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20801

Ještě jednou dobrý večer,

nerada bych kazila zábavu, a proto uživatele „prEHMat“ ponechávám nezablokovaného a budu ráda, pokud nám při dalším přihlášení poskytne vysvětlení pro jeho domněnky. Souhlasím, že zde nemusí být člověk přítomen 24/7 a zmíněný nemusel zachytit naší výzvu. I přesto si myslím, že situaci zpovzdálí sleduje a je tedy schopen nám své názory ohledně smyšlených diskuzí dříve či později objasnit. ;) Pokud se tak nestane, bude zablokován z důvodů vyplývajících z této diskuze.

Děkuji za pochopení a přeji všem pěkný zbytek večera :)

adminka Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270

@Meha třeba je to princezna ze (s)prostého království… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
20.9.14 23:04

Nemam čas číst… Princezna???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie