Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Malaga píše:
„@Camael“
https://www.emimino.cz/…ravi-203203/Příspěvek upraven 20.09.14 v 22:35
Díky, dočtu. Teď mě zaujala ta o tetě a vhodnosti dárku od neteře, tebe, koukám, taky. ![]()
@Meha píše:
A proč sem chodíte, když máte na EM tento názor?
Neberte to jako rýpání, opravdu mě to zajímá.
tak byla jsem zvedava, co se stalo. A ted se, priznavam, trochu bavim nad tim, jakou ma Ehm samici podporu. Bez urazky, ne vsechny..
@Camael v sobotu večer se chci bavit a tady se to vcelku daří ![]()
@Meha
Pokud není ta se zlatou hvězdou taky adminka..
vtip. Já sem chodím, abych si pokecala hlavně v jedný uzavřený, a když lezu ven a někde se zakecám, tak neřeším hovadiny. Neříkám, že to tak je, ale i kdyby to tak bylo (s těmi vlákny), bylo by mi to šumák, už jsem někde psala, nefunguje to tu pro naše modrý oči, že jo. ![]()
@Malaga
Je fakt, že jsou tu slabší, tu silnější víkendy, ale ty pak stojí za to. Jen by se ty perly neměly tak rychle zamykat. ![]()
@Camael Ta hvězda na čele je výborná
.
Vidíš, ty uzavřené skupiny by mě ani nenapadly, to chápu, tam je to asi volnější a chodí tam lidi, na které jsi zvyklá.
@Meha
A který po dvou letech i znáš osobně. Přesně, větší volnost, jak když kecáš u kafe. Dokonce i sprosťačit tam můžu. ![]()
EDIT: Když jsem tu hvězdu viděla poprvé, zírala jsem, jestli si dělá prču, jako význam někdo odhalil?
Princezna? ![]()
@Camael Našla jsi tady i přátele do reálného života? S touto ambicí jsem sem nevstupovala, anonymita mi vyhovuje, ale je zajímavé, že to takto může fungovat.
Já to pochopila jako princeznu. Ale princezny přece neposílají nikoho do pr…
![]()
@Meha
Jojo, z původně veřejný diskuze se stala uzavřená s teď už stálým osazenstvem a myslím, že to neplánoval nikdo z nás, že se budem i scházet.
mimo tuhle diskuzi mi ale taky vyhovuje určitá anonymita.
Princezny ani neprdí, natož tohle. ![]()
Ještě jednou dobrý večer,
nerada bych kazila zábavu, a proto uživatele „prEHMat“ ponechávám nezablokovaného a budu ráda, pokud nám při dalším přihlášení poskytne vysvětlení pro jeho domněnky. Souhlasím, že zde nemusí být člověk přítomen 24/7 a zmíněný nemusel zachytit naší výzvu. I přesto si myslím, že situaci zpovzdálí sleduje a je tedy schopen nám své názory ohledně smyšlených diskuzí dříve či později objasnit.
Pokud se tak nestane, bude zablokován z důvodů vyplývajících z této diskuze.
Děkuji za pochopení a přeji všem pěkný zbytek večera ![]()
adminka Martina
Ale tu adminky nezaložily určitě
.
Každopádně tato diskuse velmi pobavila.