Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
uživatele Ehm, myDuty a další jeho nicky vracet zpět nebudeme. Uživatele jsme upozornili na jeho nevhodné příspěvky, čemuž se vysmál a pokračoval dále. Po následné blokaci následovaly další a další problémy v podobě duplicitních nicků a provokací.
Jeho nařčení, že schválně zakládáme provokativní diskuze, abychom vyvolávaly diskuze, jsou naprosto zcestná. Nevím, odkud vzal takovou informaci, protože nic takového z naší strany rozhodně neprobíhá. Upřímně mě mrzí, že se zde taková pomluva šíří, a překvapuje mě jeho jistota něco takového tvrdit.
Někteří admini tu soukromý profil mají, to ano, ale co vím, využívají ho sporadicky.
Monika
(EDIT doplnění info po přečtení této diskuze)
Me moc nesedel. Prinos pro me nebyl, a uz vubec ne proto, ze je to chlap. Souhlasim s doporucenim najit si opravdickou zenskou
@sissi79 @terinka4444 Ta diskuse je výživná, doporučuju, brečela jsem smíchy, Blbenka fakt perlila, myslím, že to perfektně sehrála, škoda, že už je smazaná
.
@Meha píše:
@sissi79 @terinka4444 Ta diskuse je výživná, doporučuju, brečela jsem smíchy, Blbenka fakt perlila, myslím, že to perfektně sehrála, škoda, že už je smazaná.
jo já jsem to teď četla, fakt legrace. ![]()
@Katy 7 píše:
Tolik vět od adminů, jsem ani nečekala.
Jenže to hlavní tam nebylo.. že ho vrátí ![]()
@terinka4444 píše:
To je slovo, co? Lékařka.
zeptej se těch, co mají doma mimíska po ovulce.