Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer,
vzhledem k potížím se zmíněným uživatelem nevidím důvod, proč jej na toto fórum vracet. Opakovaně byl upozorněn na nevhodné a vulgární vyjadřování, což bohužel nepomohlo. Po blokaci si založil několik dalších duplicitních nicků (mj. zaplevelil jednu z diskuzí 63× stejným příspěvkem). Následně napsal email o tom, jak ho to „mrzí“. Kromě toho všeho zde ještě začal šířit smyšlenou historku o adminkách..
Pokud měl dotyčný tak černé svědomí a mrzelo jej jeho předchozí chování, mohl vydržet týdenní blokaci a po ní dále přispívat tak, jako kterýkoliv jiný uživatel. Opravdu se domníváte, že v porovnání s jinými uživateli by bylo spravedlivé vracet jej zpátky? Kdo nám zaručí, že „tentokrát“ už vážně dodrží pravidla? ![]()
adminka Martina
@smoulinka71 píše:
Si myslíš, že se ti přiznají?
Ne, ale když se zeptám, třeba o tom začnou přemýšlet o ostatní a nenechají se možná tak lehko tahat za nos.
@admin píše:
@sissi79Dobrý večer,
vzhledem k potížím se zmíněným uživatelem nevidím důvod, proč jej na toto fórum vracet. Opakovaně byl upozorněn na nevhodné a vulgární vyjadřování, což bohužel nepomohlo. Po blokaci si založil několik dalších duplicitních nicků (mj. zaplevelil jednu z diskuzí 63× stejným příspěvkem). Následně napsal email o tom, jak ho to „mrzí“. Kromě toho všeho zde ještě začal šířit smyšlenou historku o adminkách..
Pokud měl dotyčný tak černé svědomí a mrzelo jej jeho předchozí chování, mohl vydržet týdenní blokaci a po ní dále přispívat tak, jako kterýkoliv jiný uživatel. Opravdu se domníváte, že v porovnání s jinými uživateli by bylo spravedlivé vracet jej zpátky? Kdo nám zaručí, že „tentokrát“ už vážně dodrží pravidla?
Toz kdyz se do me kope, tak ja bych si take dovolil rict sve
pac lzete jak kdyz tiskne. Opakovane jsem byl upozornen (slovy 1×) na vulgarni vyjadrovani. Na podruhe, kdyz jsem v uvolnene slovo pouzil uz jsem dostal hned BANan. Po blokaci jsem nezalozil nekolik duplicitnich nicku, ale jen jeden (abych mohl pokracovat v probiranem tematu) a zaroven vam poslal mail a dotaz do vlakna Dotazy na adminy (prave toto vlakno jsem zaplevelil), kde se mi opravdu odeslala otazka na duvod blokace 62× (zazlobil mi anonymizer, coz jsem vysvetlil mailem), na coz mi byl mailem ukazan prostrednik s tim, ze odbanovani je ted pouze a jen na zvazeni adminek (slovo Bozi) a ze mam smolicka. Coz me zdrave nakrklo, ale presto jsem si nikdy nezalozil vic duplicitnich nicku ale vzdy jen jeden po blokaci. Vulgarni jsem myslim uz nebyl… a pokud snad tak zcela v norme ostatnich. Az se ze me stal psanec
Co se tyce vymyslenych temat tak vy vite stejne dobre jako ja, ze mam pravdu… a pokud to nevite, tak se zeptejte kolegyn ci kolegu
Kde se treba ted toula pecena_trouba
ci trojnasobna vysokoskolacka s bolavym kolenkem? Nu nevim
Ale ja vim sve.
Na zaver, podpora zde potesila… dekuji damy… dmu se tu pychou… ![]()
Budte sve a pouzivejte zdravy rozum. Dekuji i mym odpurkynim, ze se nebaly v davu fanynek rici, ze jim nesedim. To se ceni ![]()
Mejte se tu krasne ![]()
Mucednik
![]()
@admin píše:
@sissi79Dobrý večer,
Pokud měl dotyčný tak černé svědomí a mrzelo jej jeho předchozí chování, mohl vydržet týdenní blokaci a po ní dále přispívat tak, jako kterýkoliv jiný uživatel. Opravdu se domníváte, že v porovnání s jinými uživateli by bylo spravedlivé vracet jej zpátky? Kdo nám zaručí, že „tentokrát“ už vážně dodrží pravidla?
Po blokaci jsem si z jeho duplicitních nicků nevšimla žádných vulgarismů. Není jediný kdo „obešel“ týdenní blokaci.
I jiným uživatelům byl týdenní ban odvolán.
Nevím, nakolik jsou jeho příspěvky nevhodné, nebo spíš nežádoucí. Jistě se ze strany adminů nejde dočkat pravdivé odpovědi. Proč by si káleli do vlastního hnízda.
@prEHMat píše:
Toz kdyz se do me kope, tak ja bych si take dovolil rict svepac lzete jak kdyz tiskne. Opakovane jsem byl upozornen (slovy 1×) na vulgarni vyjadrovani. Na podruhe, kdyz jsem v uvolnene slovo pouzil uz jsem dostal hned BANan. Po blokaci jsem nezalozil nekolik duplicitnich nicku, ale jen jeden (abych mohl pokracovat v probiranem tematu) a zaroven vam poslal mail a dotaz do vlakna Dotazy na adminy (prave toto vlakno jsem zaplevelil), kde se mi opravdu odeslala otazka na duvod blokace 62× (zazlobil mi anonymizer, coz jsem vysvetlil mailem), na coz mi byl mailem ukazan prostrednik s tim, ze odbanovani je ted pouze a jen na zvazeni adminek (slovo Bozi) a ze mam smolicka. Coz me zdrave nakrklo, ale presto jsem si nikdy nezalozil vic duplicitnich nicku ale vzdy jen jeden po blokaci. Vulgarni jsem myslim uz nebyl… a pokud snad tak zcela v norme ostatnich. Az se ze me stal psanec
Co se tyce vymyslenych temat tak vy vite stejne dobre jako ja, ze mam pravdu… a pokud to nevite, tak se zeptejte kolegyn ci kolegu
Kde se treba ted toula pecena_trouba
ci trojnasobna vysokoskolacka s bolavym kolenkem? Nu nevim
Ale ja vim sve.
Na zaver, podpora zde potesila… dekuji damy… dmu se tu pychou…
Budte sve a pouzivejte zdravy rozum. Dekuji i mym odpurkynim, ze se nebaly v davu fanynek rici, ze jim nesedim. To se ceni
Mejte se tu krasne
Mucednik![]()
![]()
![]()
Respect
@prEHMat tak nám řekni, jak jsi přišel na to, že tu zakládají admini své diskuze?
@prEHMat mně teda taky všechno nesedělo, ale ráda se dozvím něco nového a z principu mě štve oblbování lidí.
Díky ![]()
@prEHMat máš pravdu, souhlasím s Tebou
Měla jsem tu čest Tě potkat snad pod každým nickem a vulgarismy nikde. A onen jednou použitý.. bývaj tu horší ![]()
@prEHMat Odpůrkyně děkuje za ocenění
a zároveň se loučí, zřejmě dlouhého setrvání tady mít nebudeš ![]()
A doufám že tentokrát už tu vydržíš. K počtu příspěvků žes napsals jedno a to samé 63× jsi vysvětlil hned, není důvod nevěřit že to nebylo úmyslně.
@smoulinka71 píše:
@prEHMat tak nám řekni, jak jsi přišel na to, že tu zakládají admini své diskuze?
To by mě také zajímalo, už jsem se ptala, ale odpovědi jsem se nedočkala.
@smoulinka71 píše:
navíc to byla legrace, ne útok na někoho.
Jen napsal fakt o barvě očí.. tak příště s tečkou ![]()