Vrchní díl plavek - velká prsa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1036
19.5.25 09:15

vrchní díl plavek - velká prsa

Ahojte, potřebovala bych poradit v takové zapeklité věci. Mám velká prsa (velikost 95 K a v tom jsem i tak pěkně namačkaná :roll: ) a potřebuju plavky. Po prozkoumání nabídky jsem došla k závěru, že plavky neseženu - tedy horní díl. Takže mě napadlo, že bych si koupila nějaký funkční top. Ten musí být obtáhlý, jinak by materiál plaval a ostatní by měli kino, ale musí být i hodně pružný, aby se roztáhl přes prsa. Rozdíl mezi prsama a pasem mám skoro 35cm :roll: Potřebovala bych tip na něco pokud možno ověřeného, co by se dalo použít a fungovalo ve vodě. Ještě bych dodala, že nejsem moc pohyblivá, takže nezvládnu létat po obchodech a asi si to budu muset objednat online, proto i prosím o radu, abych zbytečně nesáhla vedle, ve funkčních materiálech se vůbec nevyznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24739
19.5.25 09:17

Mrkla jsi na Bonprix? mívají i tyhle velikosti, za mne tankini třeba pořídíš i tam.. kdyby náhodou ne, tak specializované e-shopy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1036
19.5.25 09:33
@Lucy75 píše: Více

Ano, dívala jsem se všude možně, na bp taky, protože tam určité věci nakupuju pravidelně. Mám tam problém s výškou, vetšina těch věcí od nich je mi krátkých, jsem vysoká a ten objem prsou přidá taky hodně, pak mám z vrchních dílů vpředu croptopy :mrgreen: Ty plavky mají všitou podprsenku, kterou bych musela zrušit, protože tohle nemá šanci, že se tam vleze a nevím, jak je to tam všité. Všechny modely s prostřihem pod prsama taky nepůjdou, to se tam taky nevleze. A hodně jich je volných, to by šlo, o tom jsem uvažovala jako asi o jediné variantě, ale to musí plavat, jakože se to ve vodě vznáší, s absencí všité podprsenky a prsama skoro k pasu si to nedovedu představit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.5.25 09:34

Top neporadím, ale zkus na plavky kouknout na Le Chaton. Tam já plavky sehnala, cena vyšší, ale jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12809
19.5.25 09:37

Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24739
19.5.25 09:40

@Catalina123 chápu, já mám doma s taky nemalou velikostí asi 15tero plavek, protože je fakt využívám často, hodně a na různé příležitosti a asi tři vršky mám ty úplně volné, co říkáš a to už vypadá spíš jak tričko bez podprdy a na tvá prsa to určitě vhodné není, i na déčka je to tak tak, aby prsa byla aspoň zhruba v místech, kam patří ;)
holt pogooglit baculkovské e-shopy, věřím, že nejsi s tímhle problémem fakt sama..
V Astratexu taky nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1036
19.5.25 09:42
@Sany80s píše: Více

Pohraničí u Rakouska a Slovenska - „konec světa“  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1036
19.5.25 09:45
@AnBr píše: Více

Tak to je na mě moc :mrgreen: Já to hlavně potřebuji jen na měsíc, my jsme jinak nudisti, takže to pak ke koupání už potom nevyužiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.5.25 09:47

Měřím 183cm, prsa mám G a postavu přesýpacích hodin jako ty. Na bonprixu vyberu. Poslední rok mě nejvíc nadchly jejich zmenšovací tankini - je to vizuálně jako tílko, ale má výztuhu přes prsa, krásně je to přimáčkne a vytvaruje a ještě to schová bříško. Zároveň na dece vyhrneš a opálíš co kde potřebuješ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12809
19.5.25 09:47
@Catalina123 píše: Více

V Brně je obchod (Lidická 22), kde to do velikosti K mají, ale nemají e-shop, majitelka je asi v tomo směru dost k ničemu, na facebooku má odkaz na stránky, které ale nefungují, nicméně kamenný obchod funguje už hodně dlouho, kdybys měla cestu, tak bych se tam koukla. Je to mimo jiné partnerská prodejna Tima a tam to mají až do L.
Myslím si, že tu máme i Le Chaton.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.5.25 09:50

Hele tak se na to vykašli a normálně plavej v podprdě ne? Pokud máš nějakou ne úplně průsvitnou, krajkovou, tak je to v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41671
19.5.25 10:03

@Catalina123 Teď jsem koukla na Astratex a 95K mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
19.5.25 10:26

Koukni na Goldbee. Oni se na velký holky celkem specializujou. Prodejnu mají v Brně, to máš vcelku kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26845
19.5.25 10:46
@unuděná píše: Více

Máš, prosím, tip na nějaké konkrétní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3508
19.5.25 10:49