Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak jsem koupila noční Anavy a vrchní BabyLaly, jsem teda zvědavá, jestli to fakt neproteče ![]()
Ewule0712 píše:
Tak jsem koupila noční Anavy a vrchní BabyLaly, jsem teda zvědavá, jestli to fakt neproteče
Nejdřív bych je tak 3-5× vyprala, jinak můžeš být zklamaná. Doopravdy pořádně začnou sát až tak po desátém vyprání. Já je dneska dala malému jen 1× vyprané (mám jich víc, byly to ty nejnovější) a manžel ráno převlíkal postýlku.
![]()
- bodlinka - píše:Ewule0712 píše:Nejdřív bych je tak 3-5× vyprala, jinak můžeš být zklamaná. Doopravdy pořádně začnou sát až tak po desátém vyprání. Já je dneska dala malému jen 1× vyprané (mám jich víc, byly to ty nejnovější) a manžel ráno převlíkal postýlku.
Tak jsem koupila noční Anavy a vrchní BabyLaly, jsem teda zvědavá, jestli to fakt neproteče![]()
Achjooo, a já už se těšila! A jaké máš ty vrchní kalhotky?
Jo a ty moje vrchní jsou BabyLucy samozřejmě, jsem se upsala ![]()
Ewule0712 píše:- bodlinka - píše:Achjooo, a já už se těšila! A jaké máš ty vrchní kalhotky?Ewule0712 píše:Nejdřív bych je tak 3-5× vyprala, jinak můžeš být zklamaná. Doopravdy pořádně začnou sát až tak po desátém vyprání. Já je dneska dala malému jen 1× vyprané (mám jich víc, byly to ty nejnovější) a manžel ráno převlíkal postýlku.
Tak jsem koupila noční Anavy a vrchní BabyLaly, jsem teda zvědavá, jestli to fakt neproteče![]()
Dávám natahovací vlňáčky Disana, už jsou zplstnatělé, takže drží dobře. Malý večer hrozně pil + občas v postýlce lumpačí a pak se mu kalhotky shrnou a plenka kouká. ![]()
Teda, já naštěstí už s klukem dlouho plínky neřeším, ale musím uznat, že máš pěkného obříka.. Můj je cca stejně starý a vážila jsem ho po dlouhé době včera a oblečeného a měl 17 a to jsem si myslela jak není velký
.. A ani jsem netušila, že jsou plínky na 30 kg ![]()
To jen tak mimo mísu.. Moc držím palce, ať taky brzo všechny plínky odložíte ![]()
kačenka11 píše:
Teda, já naštěstí už s klukem dlouho plínky neřeším, ale musím uznat, že máš pěkného obříka.. Můj je cca stejně starý a vážila jsem ho po dlouhé době včera a oblečeného a měl 17 a to jsem si myslela jak není velký.. A ani jsem netušila, že jsou plínky na 30 kg
To jen tak mimo mísu.. Moc držím palce, ať taky brzo všechny plínky odložíte
Je to náš obr, má 101cm, manžel prý býval taky tak velký, ve školce oproti ostatním o dvě hlavy, ale nikdy tak těžký teda no. však co jsme se naběhali po genetice a endokrinologii apod., dokonce výživová poradna, je zdravý a jídelníček má taky ok, tak je prostě obr ![]()
Ale nemyslím si, že by byl klasický buřtík, třeba se pletu, každá matka omlouvá své dítě ![]()
Není žádný buřtík, je to krásný kluk..
Každé dítě je zkrátka jiné ![]()
No jasně že není žádný buřtík
..Je to prostě kluk jak buk s pevnou kostrou
. Tak ať jsi s plínou spokojená ![]()
Děkuju ![]()
No jsem zvědavá, než se to naučím a vygoumám, tak malý bude bez plínky ![]()
Ewule0712 píše:
Děkuju
No jsem zvědavá, než se to naučím a vygoumám, tak malý bude bez plínky
Tak si ji necháš pro druhého obříka - pokud je v plánu. ![]()
- bodlinka - píše:Ewule0712 píše:Tak si ji necháš pro druhého obříka - pokud je v plánu.
Děkuju
No jsem zvědavá, než se to naučím a vygoumám, tak malý bude bez plínky
Ooooo nééé, to nééé, mě jedno úplně stačí, asi proto je tak velkej, jako za dva ![]()
Ale snad se to dobře prodá pak a nebo to využije někdo v rodině třeba.