Vrchní kalhotky na látkové pleny na 23kg dítě :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3641
13.3.12 12:07

Tak jsem koupila noční Anavy a vrchní BabyLaly, jsem teda zvědavá, jestli to fakt neproteče :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
13.3.12 12:18
Ewule0712 píše:
Tak jsem koupila noční Anavy a vrchní BabyLaly, jsem teda zvědavá, jestli to fakt neproteče :)

Nejdřív bych je tak 3-5× vyprala, jinak můžeš být zklamaná. Doopravdy pořádně začnou sát až tak po desátém vyprání. Já je dneska dala malému jen 1× vyprané (mám jich víc, byly to ty nejnovější) a manžel ráno převlíkal postýlku. ;) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
13.3.12 12:19
- bodlinka - píše:
Ewule0712 píše:
Tak jsem koupila noční Anavy a vrchní BabyLaly, jsem teda zvědavá, jestli to fakt neproteče :)
Nejdřív bych je tak 3-5× vyprala, jinak můžeš být zklamaná. Doopravdy pořádně začnou sát až tak po desátém vyprání. Já je dneska dala malému jen 1× vyprané (mám jich víc, byly to ty nejnovější) a manžel ráno převlíkal postýlku. ;) :oops:

Achjooo, a já už se těšila! A jaké máš ty vrchní kalhotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
13.3.12 12:23

Jo a ty moje vrchní jsou BabyLucy samozřejmě, jsem se upsala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
13.3.12 13:06
Ewule0712 píše:
- bodlinka - píše:
Ewule0712 píše:
Nejdřív bych je tak 3-5× vyprala, jinak můžeš být zklamaná. Doopravdy pořádně začnou sát až tak po desátém vyprání. Já je dneska dala malému jen 1× vyprané (mám jich víc, byly to ty nejnovější) a manžel ráno převlíkal postýlku. ;) :oops:
Achjooo, a já už se těšila! A jaké máš ty vrchní kalhotky?

Dávám natahovací vlňáčky Disana, už jsou zplstnatělé, takže drží dobře. Malý večer hrozně pil + občas v postýlce lumpačí a pak se mu kalhotky shrnou a plenka kouká. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
13.3.12 13:12

Teda, já naštěstí už s klukem dlouho plínky neřeším, ale musím uznat, že máš pěkného obříka.. Můj je cca stejně starý a vážila jsem ho po dlouhé době včera a oblečeného a měl 17 a to jsem si myslela jak není velký :mrgreen: .. A ani jsem netušila, že jsou plínky na 30 kg :roll:
To jen tak mimo mísu.. Moc držím palce, ať taky brzo všechny plínky odložíte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
13.3.12 14:02
kačenka11 píše:
Teda, já naštěstí už s klukem dlouho plínky neřeším, ale musím uznat, že máš pěkného obříka.. Můj je cca stejně starý a vážila jsem ho po dlouhé době včera a oblečeného a měl 17 a to jsem si myslela jak není velký :mrgreen: .. A ani jsem netušila, že jsou plínky na 30 kg :roll:
To jen tak mimo mísu.. Moc držím palce, ať taky brzo všechny plínky odložíte :palec:

Je to náš obr, má 101cm, manžel prý býval taky tak velký, ve školce oproti ostatním o dvě hlavy, ale nikdy tak těžký teda no. však co jsme se naběhali po genetice a endokrinologii apod., dokonce výživová poradna, je zdravý a jídelníček má taky ok, tak je prostě obr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
13.3.12 14:03

náš obřík :)

Ale nemyslím si, že by byl klasický buřtík, třeba se pletu, každá matka omlouvá své dítě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
13.3.12 14:05

Není žádný buřtík, je to krásný kluk.. ;) Každé dítě je zkrátka jiné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
13.3.12 14:17

No jasně že není žádný buřtík :P ..Je to prostě kluk jak buk s pevnou kostrou :-). Tak ať jsi s plínou spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
13.3.12 14:23

Děkuju :)
No jsem zvědavá, než se to naučím a vygoumám, tak malý bude bez plínky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
13.3.12 14:31
Ewule0712 píše:
No jsem zvědavá, než se to naučím a vygoumám, tak malý bude bez plínky :lol:

Tak si ji necháš pro druhého obříka - pokud je v plánu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
13.3.12 14:34
- bodlinka - píše:
Ewule0712 píše:
No jsem zvědavá, než se to naučím a vygoumám, tak malý bude bez plínky :lol:
Tak si ji necháš pro druhého obříka - pokud je v plánu. ;)

Ooooo nééé, to nééé, mě jedno úplně stačí, asi proto je tak velkej, jako za dva :D
Ale snad se to dobře prodá pak a nebo to využije někdo v rodině třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí