Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj co to může být? Každé ráno když se vzbudím tak při nádechu slysim vrzání na hrudi, nutí mě to odkaslat,… A k tomu dušnost než ji tak nějak rozchodim… K tomu vnitřní třes a bušení srdce… Vše vysetrene… Výsledky v normě…myslíte že to může být od zad..?
heduš?
@Anonymní píše:
Ahoj co to může být? Každé ráno když se vzbudím tak při nádechu slysim vrzání na hrudi, nutí mě to odkaslat,… A k tomu dušnost než ji tak nějak rozchodim… K tomu vnitřní třes a bušení srdce… Vše vysetrene… Výsledky v normě…myslíte že to může být od zad..?
Kouříš?
@stinga píše:
heduš?
tak jistě, jsem si říkala, že dlouho nic.Bylo mi smutno
@free333 aha no ale já nekouřím zase tak moc…mám třeba jednu cigaretu na dvakrát
![]()
@ElissHook píše:
@free333 aha no ale já nekouřím zase tak moc…mám třeba jednu cigaretu na dvakrát![]()
![]()
![]()
vždyt jsi říkala, že i deset dennně
@ElissHook píše:
@free333 aha no ale já nekouřím zase tak moc…mám třeba jednu cigaretu na dvakrát![]()
![]()
![]()
tak když máš tolik zdravotních problémů, tak bys neměla kouřit vůbec
@stinga Ona má jen jeden problém. S hlavou. A zrovna ten jeden jediný popírá a neřeší.
@ElissHook píše:
@stinga nemám žádné
@inkakřivák na tom pracuji tak se uklidni, a to že má někdo úzkosti něco tak jako dušnost a kašel je psychické?