Všeobecná sestra - jak se studuje dálkově ?

391
28.11.16 15:58

Všeobecná sestra - jak se studuje dálkově ?

Ahoj, prosím, pokud tu jsou studentky oboru Všeobecná sestra - kombinovaně - budu ráda za info o studiu. Zajímalo by mne mj. jak je časté dojíždění do školy a zda lze zvládnout dálkově bez předchozího studia zdravotnické školy. díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1097
28.11.16 17:19

VOSZ Brno:vyuku jsme meli kazdou stredu, jeden tyden v semestru cely, kazy den jen vyuka. Jinak kazdou stredu pred 6.00 nastup nemocnice praxe, od skoly.Ve 12.30 pak vyuka do 19.30.Ke vsemu musis udelat individualni praxi za semestr 210 hod, pracoviste hledas sama.Pkud ale nenajdes, tak je moznost od skoly, vetsinou tam, kde mas praxi.
Zvladnout se to da.Je to mnohdy tezke.Ja mela tehdy 2 letou dceru a vycitky, ze ji nechavam cizi zene a sama dceru zanedbavam. Horsi to bylo s individualni praxi. V podstate to jsou 2 mesice prace!!!Ale mne se libilo vse.3,5 roky makacky a driny. Hodne vypadlo.Ale holky mely i povinnosti:chodily do prace. A pak, kdyz mas praci na smeny, deti-tak zvladat to jde tezko, ale jde. Zalezi na rodine take, jak ti pomohou.
Pokud neskusis-nezjistis. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
29.11.16 18:46

@toooja díky za příspěvěk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
29.11.16 19:30
@Simonea píše:
@toooja díky za příspěvěk :)

Neni zac. Pokud mas male deti a hlavne hlidani-nevahej a jdi do toho. Odejit vzdy muzes.1 semestr trochu vetsi vydaje na obuv, obleceni, knizky a my platili 1500 kc za kazdy semestr.Ted nevim, mozna je to vic. Rozhodne, premyslej. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
2.12.16 22:35

Ahojky, studuju Bc. Výuka je jednou za 14 dní v pátek i v sobotu. Zvládnout i bez předchozího studia se to dá, na zdravkou nepolíbené berou ohledy, učitelé se jim zvlášt věnují. Jen zvaž, zda jsi o tom přesvědčená, toto povolání má i své stinné stránky. Kdyby tě něco zajímalo, ozvi se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9220
5.12.16 20:16

@Luucy Ahoj Luucy, prosím, mohla bys mi napsat, kde studuješ? A z čeho byly přijímačky? Jak se ti tam líbí? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
7.1.17 17:18

@Luucy Ahojky, mohu se optat, kde studuješ? Prosím, klidně mi písni i do SZ. Zdravkou jsem nepolíbená a tudíž mé obavy se týkají jen tohoto. Výuka je celé dva dny - přednášky? díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.17 11:01
@Luucy píše:
Ahojky, studuju Bc. Výuka je jednou za 14 dní v pátek i v sobotu. Zvládnout i bez předchozího studia se to dá, na zdravkou nepolíbené berou ohledy, učitelé se jim zvlášt věnují. Jen zvaž, zda jsi o tom přesvědčená, toto povolání má i své stinné stránky. Kdyby tě něco zajímalo, ozvi se

Mohla bych te poprosit o více informaci? Delam v ocni ordinaci již 6 rokem a rozhodla jsem se si udělat vyšší školu se zaměřením zdravotní sestry v Brně, předchozí střední školu mám cestovní ruch, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze