Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
Ono je to vidět i na první pohled, naprosto bez „ukazování“.
No každý si musí zvyšovat sebevědomí nějak jinak, že.
No já měla našprtáno literaturu, ale kvůli diakritice jsem málem propadla. Přihlédlo se k té mé dyslexii :X. Tatínek se na mě vždy zlobí. Jak to, že máš z Angličtiny lepší známky než z češtiny?… Nevím, asi jsem se měla narodit v Anglicky mluvící zemi ![]()
@Terka_mamka Sousedka je dobrá. ![]()
Akorát u toho vysvědčení bych si, být Tebou, minimálně začernila rč a jméno.
@Terka_mamka Uznávám, máš ji.
Spletla jsem si to s hodnocením státní zkoušky. Nicméně stačilo mi ji poslat do zprávy. Raději to stáhni. Nikdy nevíš.
@Terka_mamka Terko mamko, nechci ti do toho kecat, ale uz jsme se pokochaly, nechces to vysvedceni se jmenem a rodnym cislem radsi smazat? Dle me jsou to dost citlive informace…
@ZItu @hanka.br. Presne.Predbehly jste me.
@Terka_mamka Vis,jak se tady mazou fotky? Kliknes na ni a vpravo nahore je cervene SMAZAT
@Zdenuli píše:
No každý si musí zvyšovat sebevědomí nějak jinak, že.
Ale prosim tě ![]()
@Anna766 píše:
Ale prosim tě
Já zas nemůžu z toho, jak MY ženy musíme mít poslední slovo ![]()
@Nafrněná @Terka_mamka Holky, musim Vam rict, ze mate muj respekt za to, ze takto verejne dokazete mluvit o svych slabych strankach a jeste si treba z toho udelat srandu.To se dneska moc nenosi, ale pro me to z lidi dela lidi. Dneska se spis vsichni kolem me tvari jako dokonalost sama bez jediny chybicky. Ja sama se to, co vy, teprve musim ucit.
@Terka_mamka píše:
Já zas nemůžu z toho, jak MY ženy musíme mít poslední slovo
No jo no
tak si to tak neber. Já jsem zase blbá v počtech.
@MartinaIrena píše:
@Nafrněná @Terka_mamka Holky, musim Vam rict, ze mate muj respekt za to, ze takto verejne dokazete mluvit o svych slabych strankach a jeste si treba z toho udelat srandu.To se dneska moc nenosi, ale pro me to z lidi dela lidi. Dneska se spis vsichni kolem me tvari jako dokonalost sama bez jediny chybicky. Ja sama se to, co vy, teprve musim ucit.
já měla taky 4 z češtiny u maturity
jsem si vybrala blbé téma a bylo to, i když jsem slohovku i didaktický test měla za 1