Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
JOKE DNE!!! - Klepe sousedka a poprosila mě jestli bych jí pověsila hodiny. Šla jsem. Pověsila jsem jí hodiny a dostala za to těstoviny. Přijdu domu a trvanlivost 2003? To mi bylo patnáct když prošly!!!
Opraveno: my a prošli ![]()
Například, když trpí pisatelka dyslexií a bojuje s tím celý život.
je to 7 let a od té doby se má negramotnost zlepšila, alespoň tím, že si po sobě vše 10* čtu!
/ Sousedka již nežije, kéž je jí země lehká. ![]()
Příspěvek upraven 01.11.23 v 08:56
@Nafrněná píše:
Vtipné je hlavně to „my“
A taky prošli
Když se jedná o TY těstoviny ![]()
@Míša2014 píše:![]()
Rejpale
![]()
vtipnější je diskuze vedle
o mandarinkách z konzervy ![]()
@Pajka89 píše:
A taky prošliKdyž se jedná o TY těstoviny
ty zas jsem nechtěla tak hodně rejpat ![]()
@Terka_mamka píše:
JOKE DNE!!! - Klepe sousedka a poprosila mě jestli bych jí pověsila hodiny. Šla jsem. Pověsila jsem jí hodiny a dostala za to těstoviny. Přijdu domu a trvanlivost 2003? To my bylo patnáct když prošli!!!
vtip dne je tvuj pravopis:D a to nevis, ze kdyz je akce, mas koupit celou paletu? ![]()
Tady se zase sešlo rejpalek. Pravopis je samozřejmě do očí bijící, ale nevím, proč to některé mají potřebu pořád komentovat.
@Zdenuli píše:
Tady se zase sešlo rejpalek. Pravopis je samozřejmě do očí bijící, ale nevím, proč to některé mají potřebu pořád komentovat.
protože to je do očí bijící a musí se s tím počítat, když píšu něco věřejně ![]()
@Zdenuli píše:
Třeba se pisatelky začnou tu a tam zamýšlet, než něco napíší. To je fakt menší zlo psát jako negramot, než se proti tomu ohradit?
@hanka.br. píše:
Třeba se pisatelky začnou tu a tam zamýšlet, než něco napíší. To je fakt menší zlo psát jako negramot, než se proti tomu ohradit?
ono je horší, že oni to neví, že to je blbě… já mam překlepů mraky, ale i/y není překlep:D