Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, v pátek jsem koupila mandarinky Hamé trvanlivost do 22.11.2017, že dneska upeču mandarinkové muffiny a oni byly plesnivé! Na mandarinkách je jasně vidět bílé tečky-tak letěly do záchodu. Naposledy jsem koupila! Nemáte doma někdo mandarinky také s touto šarží plesnivé? Doklad o koupi bohužel nemám, jinak bych to šla vyreklamovat.
Pokud to jsou bílé tečky tak to je úplně normální… není to plíseň
@LLenule111 to ale nebyla plisen
to ze jsou na mandarinkach bile tecky neznamena ze je to plisen v dalsi plechovce je budes mit zase s teckami ![]()
Ale i chutnaly skvašeně..byly hnusné jak na chuť, tak i vzhledově.
@LLenule111 píše:
Ale i chutnaly skvašeně..byly hnusné jak na chuť, tak i vzhledově.
někdy to tak bývá, i v obchodě když koupíš čerstvé tak nejsou všechny sladké, některé mají právě tu hnusnou chuť… to samé v konzervě
@LLenule111 píše:
To nevím..ale taky jsem slyšela že Hamé má mít někdo jiný..
Ja jsem prave slysela, ze pobocka agrofertu a od te doby to jde s nimi z kopce
@Nafrněná Ale když koupím v konzervě třeba jahody nebo broskve, tak jsou dobré. Ještě si mi nestalo, že by byly hnusné jako mandarinky.
@LLenule111 píše:
@Nafrněná Ale když koupím v konzervě třeba jahody nebo broskve, tak jsou dobré. Ještě si mi nestalo, že by byly hnusné jako mandarinky.
Mandarinky z konzervy jsou hnus i bez plisne:D mmchodem, ONY, byly plesnive, TY mandarinky… oni mohli byt plesniví- tak maximálně nejací muzove:D